Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
1.12.11 10:43

Tak o adopci zatím přemýšlet nechci, naděje umírá poslední!!! :mrgreen: Ale jinak nic proti, je to skvělé dát domov děcku, které v životě nemělo štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
1.12.11 11:16
Agrimonia píše:
Tak o adopci zatím přemýšlet nechci, naděje umírá poslední!!! :mrgreen: Ale jinak nic proti, je to skvělé dát domov děcku, které v životě nemělo štěstí…

přesně tak to myslíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.12.11 13:12
Agrimonia píše:
Denisa, tak dej vědět, moc na tebe myslím, jak ti je a tak vůbec! Obdivuju tě, že jsi ochotná tohle všecko podstoupit…to mě pak úplně nas***, když ty cikánky valí jedno dítě za druhým, pak to odloží do kojeňáku a my co chceme aspoň jedno, tak musíme dělat takové kotrmelce… :?

Ahojky :mavam: :mavam: no jak mi je..v noci jsem zkolabovala..tlak šel do pérdle srdce jsem měla až v krku..no tak mám za sebou kromě EKG všechna vyšetření co snad na srdce existují.Takže tlak 90/40..šílenej..srdíčko tlouklo víc než mělo..ale zkrátím to.stabilizovali mě a jsem doma.Výsledek je ten,že prostě vysoké dávky hormonů moje tělo nějak nezvládlo.Bylo to tím Estrofemem..ten tohle může udělat a tělo takhle zazlobí a srdíčko malinko pozlobilo.Pak jak jsem měla křeče v hrudním koši tak se blokla páteř a skřípl se nerv..a kolaps by na světě.No ale už je to dobrý..jsem doma a musím odpočívat..žádný uklízení a prostě nic..když se berou takovýhle dávky hormonů tak se musí moc odpočívat.Ještě tedy se trochu klepu,ale to je tím jak jsem vylekaná..udělám si čajíček a budu čumět do bedny.Volala jsem do car a prostě taková reakce se stát může a musím vydržet..hodně tedy pít a odpočívat..stimulace pokračuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
1.12.11 13:24

teda Denisko ty máš fakt vybráno za nás všecky…držím ti palečky a vydrž!! jsme s tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
1.12.11 16:48

Teda Denis, to je masakr!! Ty to nutně musíš všecko vyžrat že jo?? :-) Dej si kafe a panáka!! :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
1.12.11 19:51

Denisa, já jsem docela drsoň, snesu hodně…ale tohle je fakt síla. Kloubouk dolu a drž se. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33916
1.12.11 21:57

Ahoj berušky..pořád polehávám..v 5 jsem sí píchla fraxík a zase se mě srdíčko rozbušilo a bylo mě špatně..volala jsem doktorovi a říkal hodně pít,že je to tím nízkým tlakem.Tak jsem se hodně napila a už je mě líp a srdíčko bije krásně pomalu a nic mě nebolí,ale jsem vyřízená.No ještě mám 14dní před sebou než mě dají miminka a snad to ustojím..už to chci mít za sebou…je to peklo.No jsem stará a tělo už asi nějak ty hormony a všechno kolem toho nesnese a dává mě to pěkně najevo.No doktor z car mě řekl,že je to i tou páteří a musím vydržet..rozhodně už nejde přerušit léčbu,protože tohle bude už asi pořád a nic by se tím nevyřešilo a ani bych nechtěla..vysazení estrofemu v půlce stimulace jsem už zažila a jako další peklo.Takže jsem zatnula i když jsem to už dneska obrečela,ale doktor mě nakopnul a zase makám na 200%..mě nepoloží nějakej posranej fraxík,že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.12.11 21:59

Jinak všem děkuju za podporu a věřím,že to spolu zvládnem..děkuji :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
1.12.11 23:15

Tak to si piš, že ty to zvládneš určitě a my se aspoň trochu zkusíme od tebe nakazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.12.11 07:07

Dobré ráno holky,konečně máme pátek. Ráno letím do caru a pak na zkoušku z psychologie. jsem nervozní, nevím z čeho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
2.12.11 07:25

Kiki, držím palce u zkoušky!!!! Zmákneš oboje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
2.12.11 07:26

držim palce, kiki, ale to zvládneš. Jdeš v ústí? ke komu?

• Citovat
  • Upravit
1803
2.12.11 07:43

Izz jestli myslíš na zkoušku, tak myslím že se jmenuje Dolažalová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
2.12.11 10:12

Kiki držím palečky na obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.12.11 11:02

Ahojky děvčátka :mavam: :mavam: tak jsem po vyšetření a srdíčko už zase maká tak jak má.Tlak je pořád dost nízký 90/50 ale s tím se nedá nic dělat..hodně pít..dát kávičku a sklenku červeného vína.Jinak tedy jsou to vedlejší účinky estrofemu..tělo je těma dávkama dost zatěžováno a každá zátěž navíc pak takhle tělo odrovná.Tedy v mém případě.Jsem už starší a už tělo asi tu hormonovou zátěž hůř snáší..což jsem dřív neměla.Takže mám nařízeno odpočívat celou stimulaci a bude dobře.Tak snad už bude dobře..ještě zavolám doktorovi z car a pochlubím se jakej jsem chcípák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí