Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2056
4.12.11 21:33
Agrimonia píše:
Malinie, taky nic? Kurňa, máme nějaká líná těla!! Člověk tomu hormonama pomůže, souloží od rána do večera a prd!! Nejradši bych se teď sbalila a jela na 3 týdny někam do Thajska, ale kam se psy že…

Takže komu teď budem držet palce? No Malinie, s tebou jsem to ještě nevzdala, jsi teprve 10 DPO ne? To je brzo. No a Izz stále jiskřička naděje a hlavně Deniso, ty to dotáhni s těma eskymama!!! :lol:

Izz- vánoční dárky. Tak miláček dostane voňavku a sportovní kalhoty (ale to jsou spíš dárky pro mě, jemu je šumák, co nosí a jak voní :lol: ), pak sedací vak, koženou peněženku, svítící obojky pro naše čubiny, protože manžel rád venčí za tmy, pak nechám zvětšit a zarámovat nějaké naše fotky a jestli ještě nebudu mít dost, tak mapu do navigace. :palec:

Ahojky, no dnes je 13tý den po IUI, takže už v nic nedoufám, navíc jsem začala slabounce špinit,takže fakt smůla..ale co hlavu vzůru a jde se do dalšího kola..v prosinci IUI už nestihneme, protože v pronatalu jsou jen do 16týho prosince, takže bude domácí snaženíčko a v lednu možná další IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.12.11 21:37

Holky tak mi stromeček mít budeme a hned dvakrát. Máme dvě domácnosti, takže dvakrát máme všechno. Přítel má s rodičema barák tam máme pěkný byt a pak u mě doma kam se miláček zamnou přistěhoval. Je to blbý, bydlíme v pidi bytě a přitom máme tak super byt v domečku, ale nemůžeme tam být na stálo, je to daleko a dojíždění je nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.12.11 21:40

Maliniem jestli se to zítra nepovede tak půjdu taky v lednu znova a to ze stimulací. Teď jsem nic nebrala jen jednu injekci včera, pregnylu. Dostala jsi ty injekce taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
4.12.11 21:46
kikina79 píše:
Maliniem jestli se to zítra nepovede tak půjdu taky v lednu znova a to ze stimulací. Teď jsem nic nebrala jen jednu injekci včera, pregnylu. Dostala jsi ty injekce taky?

já jsem brala clostík na ovulaci a pak jsem si píchla otrivil (tak nějak se to píše) :) na dozrání vajíček..a po IUI utrouš na podporu ranného těhu..to doberu ještě dnes večer a pak budu čekat ms..
zítra na tebe budu myslet, jdeš tam na dvanáctou viď? pak určitě písni jakej z toho máš pocit :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.12.11 21:51

Clostil jsem brala když jsem byla ještě u své doktorky, nějak jsem na něho špatně reagovala, špatnou sliznici nebo co, Rešlová mi říkala že se to může stát, ten pregnyl je asi něco podobnýho jako máš ty, taky je na dozrání vajíček. Je zajímavé že před asi3měsíci jsem za něj platila v lékárně na Klíši 500kč za tři dávky a v pátek v lékárně v globusu jen 30kč za tři dávky. Jsem na dvanáctou, na jednu stranu se těším, ale na druhou mám strach ze sklamání. Na zklamání jsem už zvyklá, tak to přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.12.11 22:02

Holky koukáte někdo na střepiny? To si snad dělají srandu s těma porodnicema, už nevědí co udělat horšího. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 07:28

Kiki, co s porodnicema? Nevim.
Jinak přeju pěkné ráno a pěkný den

• Citovat
  • Upravit
1803
5.12.11 07:56

Hezký den přeji. Chtějí zrušit menší porodnice. Nemocnice musí mít určitý počet porodů aby mohla porodnice fungovat. Ty kecy proč to chtějí udělat. Určitě to bude na nově na netu v archivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
5.12.11 08:45

Ahoj děvčata, tak MS dorazila dokonce dřív než jsem očekávala..co u vás nového?
Kiki držím palečky na dnešek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 09:08

Kikino, taky držím palce!!!!
Já čekám menses a ještě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 11:27
Malinie píše:
Ahoj děvčata, tak MS dorazila dokonce dřív než jsem očekávala..co u vás nového?
Kiki držím palečky na dnešek :palec:

Ahojky :mavam: :mavam: no u mě při stareém..dneska jsem přidala k Estrofemu prednison..takže začíná už jít do tuhého.V pátek jedu do car…něco jsem objevila na netu tak mám zase spoustu otázek na mýho doktora..nedávno o tom přednášel v Americe tak jsem zvědavá co mě řekne.Jsou to nějaký zvláštní protokoly a mají dost velký úspěch..sice některé léky co jsem četla drtí sliznici,ale jsou zase jiné léky co jí podpoří..jmenuje se to stimulační protokol Antagonisty GNRH…něco jsem si o tom přečetla,ale prd tomu rozumím..jsou to delší protokoly než u ivf tak jsem zvědavá co mě na to řekne.Kdyby se nepovedl ket tak by se mě to líbilo víc než ivf..není to takoví zátěž pro tělo a hlavně ukazují úspěšnost až 40% což u ivf zdaleka není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 11:27

KIKI držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 11:43

a rozdíl mezi ket a ivf?

• Citovat
  • Upravit
33916
5.12.11 11:49
Izz píše:
a rozdíl mezi ket a ivf?

ivf stimulace vaječníků..ket rozmražení embryí co zbyli z ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.12.11 12:05

Holky moje děkuji moc, zrovna sedím v Pronatalu a čekám na řadu. Jsem nervozní, ale těším se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí