Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zane: no nejak se to sejri, malej ma kasel jeste, my jsme s manzelem nastydly trochu a ja mam na horni polovine tele vyrazku tak jsem musela na kozni :/
jé tak to mic moc…tak aby ta vyrážka nebyla nic vážného a brzo vám je lépe…
koukám, že máš udělaný nový metřík…pěkné
a nedávno byla svatba-tak to blahopřeji…
zane: no snad jo dostala jsem zodak a masticku, prej to mam z nejaky obleceni, nejaka reakce nebo co. jojo konecne jsem si udelala metriky
jojo dekuji, strasne to leti hned bych to vratila zpatky, bylo to uzasny ![]()
zane: nechces se pridat k nam do skupiny? mam tu skupinu liberecke maminky, muzu ti pozvat pozvanku je to pro vsechny. jsme tam celkem dobra parta
kikina tak jak je? už máte nějaké bližší výsledky? budeš brát nějaké ty hormony?
Ahojky, zatím nic moc nevím, jeden prášek mi odebrala, po MS mám přijít na ultrazvuk a v pátek jdeme na spermiogram.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? jsem z ústí nad labem…jezdíme do Pronatalu v Teplicích..včera jsme byli na první inseminaci, tak teď čekáme jak to dopadne, doufám že // ![]()
ahojky vitám tě tu, taky jsem z ul a začínáme chodit do Pronatalu. Moc moc držím palce.
kikina79 píše:
ahojky vitám tě tu, taky jsem z ul a začínáme chodit do Pronatalu. Moc moc držím palce.
děkuji, tak se třeba někde potkáme
držím ti palečky ![]()