Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo sáňky budou fajn a už víš zda dřevěné nebo ty celokovové s dlouhou tyčí?
dnes je u nás v Liberci pěkně, jsem ráda že svítí sluníčko ![]()
a co vaříš? my máme dnes ještě zbytek jídla od oběda o víkendu a nějak mě nenapadá co vařit zítra ![]()
prave, ze se mi libej ty celokovovy s tou tyci aspon nebudeme muset tahat kocarek kdyz bude hodne snehu a lip prej jezdej, jeste vybrat typ, maj jich vic. jojo krasne odpoledne pujdeme do mesta neco vyridit, peru jako o zivot
. no rozmyslim se mezi gnochi s kurecim masem a zampionama se smetanovou omackou nebo kureci maso taky zampionama ryzi a smetanovou omackou tak nevim co z toho.
TO ZNÍ DOBŘE-TO JÍDLO…TY SÁŇKY SI MYSLÍM,ŽE BUDOU V POHODĚ…UŽ JSEM NA NĚ TAKÉ KOUKALA A MOC SE MI LÍBÍ…
AKORÁT MÁM TAKÉ PRÁDLO NA BALKONĚ…JÉ A NIC SE MI DNES NECHCE DĚLAT… ![]()
tak jsme nakonec udelala to kureci s ryzi a prckovi polivku. jojo taky se mi moc libej, zalozila jsem diskusi tak jsem zvedava co ostatni maminy. ja uz mam vypranou 3 pracku a jeste jednu dam. ja bych taky nic nedelala ,ale musim a jeste litam okolo prcka
tak já byla pomalu 3hodky venku, bylo krásně a teplo…
pujdu připravit nějakou véču, až příjde přítel dom tak ať není hladovej ![]()
nakonec nevařím, zítra si koupím něco malého ve městě, musím vyřídit nějaké věci…
zane: my jsme vcera taky courali venku ,ale sli jsme az odpoledne. vcera mi manzel rikal, ze jim do firmy vozi jidlo z jidelny u bobra a ze je to dobry a maj tam vyber asi ze 4 jidel denne, tak ze by to vozil domu a ja bych nemusela varit jen o vikendu
tak si to nechame asi vozit ![]()
Ahoj holky jak se máte? Zítra ráno jdu k dokrorce, tak budu mít výsledky. Jsem na to zvědavá, trochu se bojim.
kikina: ahoj mam se fajn za chvilku jdeme ven, je tam krasne. tak drzim palce at jsou vysledky dobre. malymu zjisztili vysoce infekcni bakterii podobnou salmonele a doktorka nam to jaksi zapomela uz ve ctvrtek rict, tak musi volat na hygienu ![]()
jsem na ni pekne nastvana, ve ctvrtek se ji na to zeptam, musime zase na vytery a nemuzeme jit plavat
nemela tam sestru tak se na to vykaslala ![]()
Ahoj holky jak se máte? Já nic moc, asi se mi nevytvářeji vajíčka a do toho se mi asi vytváří cysta.
kikina: ahoj my se mame celkem fajn, dneska jsme byli na vyterech a mame nejakej typ bakterii e.koli ktera se mu muze ve strevech drzet i mesic dva a nemzeme chodit plavat zrovna jsme zacali kurz :/. to je mi lito a jakej je dalsi postup to rekli? snad bude lip
Příští týden v pátek jdeme do Pronatalu v Teplicích, tam jde přítel na spermiogram. Pak se uvidí jestli se tam budu léčit já.
kikina: priznam se , ze tyhle problemy jsme vubec nemeli a nevim jaky to je. ale snad to nebude vse tak hrozny a daj vam nejakou lebcu, aby se vsechny problemy vyresili a brzy jsme meli krasny mimi, tak drzim palce
ahoj holky,
kikina je to mi je líto že máte problémy, já to znám… ![]()
mluvili jste o nějakých hormonech? já brala clostik a tento měsíc budu začínat ho brát znova…tak jsem zvědavá…
lovely jé a vy také trápení, hlavně aby jste byli co nejdříve v pohodě…