Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ,i ta je perfektní. Já nemám ani na jednoho jediného člověka tam jedinou připomínku. A že jsem prošla od ambulance po sál.
kikina79 píše:
Slyšela jsem, že v Litoměřicích je dobrá porodnice.
Výborná. Pracuji tam. ![]()
Musela jsem si předělat pojišťovnu, měla jsem na to jen pár dní aby mi to platilo od ledna 2012, vůbec jsem si nevěděla rady, zajímalo mě co jaká pojišťovna hradí. Tak jsem volala do pojišťoven, hledala na netu, byla jsem z toho hotová. Neustále volala do Pronatalu. Nakonec mi pomohla vrchní sestra, snažila se získat co nejvíc informací. Pani na recepci měla svatou trpělivost, čekala jsem že mě pošle někam když jsem neustále volala. Tak jsem jí nakonec poděkovala, byla moc ráda.
v pondělí jsem byla na IUI, to mi dělala nějaká blodýna, nepamatuju se jak se jmenuje, byla u toho i docela sranda ![]()
Koukám,že taky čekáš na výsledek pronatalového snažení? ![]()
Já ležím 1.den po mém 2.pokusu IVF. Tentokrát jsme si nechali zavést dvě embrya,tak jsem zvědavá jestli si alespoň jeden vybojuje místečko na slunci.
A Tobě přeji také pozitivní testík,asi Ti testování vyjde okolo Vánoc,viď? Mě asi den před ŠTĚDRÝM DNEM. ![]()
kikina79 píše:
v pondělí jsem byla na IUI, to mi dělala nějaká blodýna, nepamatuju se jak se jmenuje, byla u toho i docela sranda
No ta blondýnka je právě Dr. Rešlová… Nebo myslíš sestřičku?
jj čekáme, jsem na to zvědavá, bude to kolem vánoc, kdyby se to povedlo to by bylo super co. Držím ti moc palce. Byl by to nejlepší dárek o pronatalového ježíška. ![]()
Přesně tak!!! Už bych nemusela dostat žádný jiný dárek!!!
Jinak ano,mám dvojčata. Ale to už jsou velcí klackové. ![]()
Ne ne doktorka rešlová je tmavovlasá, je to moje ošetřující doktorka, ta co mi to dělala nevím jestli je sestra nebo doktorka.
Ne,Dr. Rešlová je blondýnka. Jsou tam jen tři lékaři,teda co vím za ten rok. Ta s těmi tmavšími,by mohla být Dr. Rychvalská,moje známá,pracovala dříve u nás na odd.v Litoměřicích,ale ta už tam asi 3.týden není,šla na matřskou. Na razítku má Rešlová,ale podpis je jiný.
No a 3.lékař je Dr. Lojka.
kikina79 píše:
Třaba budeš mít zase dvojčata.
Trošku s dvojčaty počítám.
Ke komu já teda chodím. Ta moje je tmavovlasá, ale IUI mi dělala blondýnka. Jdu najít nějaký ty nálezy, tam by mělo bejt jméno
kikina79 píše:
Ke komu já teda chodím. Ta moje je tmavovlasá, ale IUI mi dělala blondýnka. Jdu najít nějaký ty nálezy, tam by mělo bejt jméno
Asi jsi chodila k Rychvalský,ta tam bývala ve čtvrtek,pouze. IUI Ti určitě dělala Rešlová,to je vyšší úplná blondýnka.Taky moc příjemná. Z podpisu Rychvalský moc nevyčteš,má jen jakousi muří nohu. ![]()
Leda by po odchodu Olgy na mateřskou přijali ještě nějakou lékařku. ![]()
Ale Rešlová je blondýna. Vedoucí lékařka Pronatalu.