Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
8.12.11 17:53

Já se tu pídim ke komu vlastně chodím, Koukám na ty nálezy, je tam napsaný Jana Rešlová, ale je tam nějaký podpis, od S. Nedá se to přečíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.12.11 17:56

To bude určitě Rychvalský,jak jsem psala,její podpis je absolutně nečitelný. Teď už
se určitě nespleteš,Rychvalská bude za pár dní rodit,ta už tam nebude.
Nevím,proč nemá Rychva své razítko,schválně se podívám,jestli má své Dr. Lojka.

• Citovat
  • Upravit
1803
8.12.11 17:59

Ta není těhule co k ní chodím. jedině že by tam byla úplně nová doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.12.11 18:00

Tak já to mám ve zprávě tak,že na razítku je Rešlová,ale z PC vyjeto Rychvalská,když jsem byla vyšetření u Rych.Zkusím dát foto,ale je dost rozmazané.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
8.12.11 18:02

Je to možné,že je tam někdo nový. Olča tam není od 2.týdne v listopadu.

• Citovat
  • Upravit
1803
8.12.11 18:05

Koukám na to, to co mám z počítače a všude je Rešlová, jen ten podpis propiskou je něco Spude...... dál se to nedá přečíst. ještě jeden nález mám v autě, normálka tam běžím, fakt mě to zajímá ke komu vlastně chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
8.12.11 18:09

Myslím že poprvé jsem tam byla 11.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.12.11 18:11
kikina79 píše:
Myslím že poprvé jsem tam byla 11.11

Tak to určitě Olga nebyla. Tak je tam ještě někdo nový,vidíš,to ani nevím. Já jsem v péči Dr. Lojky,objednávám se vždy k němu,i když si třeba musím počkat.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
8.12.11 18:14

Takhle jsem to mívala já…

• Citovat
  • Upravit
1803
8.12.11 18:14

Vyhnala jsem přítele do auta pro ten papír, měl by tam být podlě mě jiný podpis. Jsem na to zvědavá. Každopádně se tam příště na recepci musím zeptat ke komu chodím. obě doktorky se mi opředstavivaly, ale byla jsem nervozní, tak nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
8.12.11 18:16

Holky, četla jsem vaší diskusi, také jsem chodila do Pronatalu v TP a moje dr. se jmenovala Spudichová - možná vám to pomůže :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
8.12.11 18:16
kikina79 píše:
Vyhnala jsem přítele do auta pro ten papír, měl by tam být podlě mě jiný podpis. Jsem na to zvědavá. Každopádně se tam příště na recepci musím zeptat ke komu chodím. obě doktorky se mi opředstavivaly, ale byla jsem nervozní, tak nic nevím.

Já jsem taky vždycky hrozně nervozní. Pokaždé,když odtamtud jedem,tak mne začne bolet hlava,asi z toho,jak ze mne to napětí spadne. Někdy taky bylo slzavé údolí,to když nebylo vše podle mých představ.Ale tak už to bývá.

• Citovat
  • Upravit
1803
8.12.11 18:17

Já tam na tom s počítače nemám razítko, ale medikace a podtím podpis jana rešlová. jediná možnost je, že by se obarvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.12.11 18:18

:) neee,ta je blonďatá co tam jezdím.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
8.12.11 18:19
domca1221 píše:
Holky, četla jsem vaší diskusi, také jsem chodila do Pronatalu v TP a moje dr. se jmenovala Spudichová - možná vám to pomůže :lol:

BINGO!!! Tak tu vůůůůbec neznám. Je tam už dlouho? Jezdím tam rok a ještě jsem ji tam neviděla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex