Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně tak to je ona. Podle podpisu by to mohlo být. Hurá tak už vím ke komu chodím. ![]()
Rozárková píše:domca1221 píše:BINGO!!! Tak tu vůůůůbec neznám. Je tam už dlouho? Jezdím tam rok a ještě jsem ji tam neviděla.
Holky, četla jsem vaší diskusi, také jsem chodila do Pronatalu v TP a moje dr. se jmenovala Spudichová - možná vám to pomůže
netuším jak dlouho je v Pronatalu, protože já k ní jezdím do Chomutova do ordinace, ale právě že určitý den je i v Pronatalu, jinak mě veškeré zákroky dělal dr. Lojka. Dr. Spudichová je tmavovlasá, většinou nosí kudrnaté vlasy a moc příjemná ![]()
Ta ani netuším,jak vypadá. Ale ono je to jedno,hlavně,aby nám pomohli. ![]()
kikina79 píše:
Domčo a přinesla jsi si z Pronatalu mimíska?
Také jsem se chtěla zeptat.
nechci vás holky zklamat, ale bohužel ne, byla jsem 2× na IUI a jedenkrát na IVF, ale vám přeji aby to vyšlo, moc držím palce ![]()
domca1221 píše:
nechci vás holky zklamat, ale bohužel ne, byla jsem 2× na IUI a jedenkrát na IVF, ale vám přeji aby to vyšlo, moc držím palce
Jé je a vzdala jsi to?? Mě IUI také nepomohlo,1.IVF bylo úspěšné,ale mé tělo zklamalo a teď čekám na výsledek 2.pokusu.
nee, kde pak, to se vzdát ani nedá, ale teď jsem se rozhodla tomu chvíli nechat čas a snažíme se přirozeně doma s max. podporou různých bylin atd., ale když to nevyjde, tak zase na řadu pronatal příjde, to určitě, já jsme u IVF měla problém, že se mi nevytvořilo žádné vajíčko, tudíž nebylo co oplodnit, tak snad se to zlepší
![]()
kikina79 píše:
třeba to Domčo vyjde příště.
tak v to doufám
děkuji za podporu
Tak se tu Domčo můžež snažit s náma, nebo teda s naší podporou. ![]()
kikina79 píše:
Tak se tu Domčo můžež snažit s náma, nebo teda s naší podporou.
tak to děkuji za pozvání, určitě se s váma ráda podělím a budu vám všem moc držet palce, jak se dlouho snažíte holky?
Pozvou si Tě 21.-25.DC na UZ a předepsání všech potřebných injekcí. Od 2.DC si začneš píchat injekce…u každé je to jiné,já píchala od 2.DC Puregon a k tomu od 7.DC Orgalutron. 7.DC přijedeš na 1.folikulometrii-měření folikulů pod UZ a pak jezdíš skoro obden dokud nemají tu správnou velikost k tomu,aby jsi si mohla píchnout Pregnyl a 36hodin od aplikace Pregnylu jdeš na punkci. Většinou se píchá okolo 22.hodiny a pozítří ráno jedeš na punkci s partnerem-ten musí dodat čerstvý vzorek spermatu. Punkce se neboj,já se pokaždé stresuji a nic to není. Mě jen potom docela bolí břicho mám ho nafouklé,ale to proto,že mám vajíček vždy docela dost a mám mírný hyperst. syndrom.
Pokud si zaplatíte prodlouženou kultivaci-je to s výhodou,tak si 5.den jedeš na embryotransfer. (teda podle toho,co Ti řeknou,druhý den po punkci si tam voláš a zeptáš se,jak to vypadá)
Ale co jsem jsem teď psala je krátký protokol,u dlouhého to probíhá trošku jinak,ale ten já jsem ještě neměla a doufám,že už mít ani nebudu.
Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:45