Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro únorové snažily a testařky
Jak kdo jste na tom? ![]()
Já včera a dnes pozitivní ovu test, takže dnes tulení
…
Ahoj
U nás je to snažení tajemstvím, proto anonymně. Odkryju se jedině v uzavřené skupině ![]()
U mě byl ovu test pozitivni o víkendu, tak jsem partnera „znásilnila“ každý den, až mu to přišlo podezřelé, jindy máme sex 1-2× týdně
Nemůžu se dočkat, až budu moct testovat. Snad ta červená mrcha nedorazí ![]()
Já čekám na test o víkendu, ale jsem už strašně nervózní, pobolívají mě prsa, ale zas ne tolik, aby to bylo jasné a vpodstatě už od ovulace mě furt různě tahá a tlačí břicho
. Takže už jsem fakt pološílená dneska, asi budu testovat už zítra
. Zkoušela jsem teď novou metodu, není to u nás úplně snadné, čekám už hodně dlouho a tohle už je několikátý pokus, takže na jednu stranu strašně doufám, že to vyjde, ale na druhou tomu nevěřím… Blázinec hadr
.
@Anonymní píše:
Já čekám na test o víkendu, ale jsem už strašně nervózní, pobolívají mě prsa, ale zas ne tolik, aby to bylo jasné a vpodstatě už od ovulace mě furt různě tahá a tlačí břicho. Takže už jsem fakt pološílená dneska, asi budu testovat už zítra
. Zkoušela jsem teď novou metodu, není to u nás úplně snadné, čekám už hodně dlouho a tohle už je několikátý pokus, takže na jednu stranu strašně doufám, že to vyjde, ale na druhou tomu nevěřím… Blázinec hadr
.
A jaká to je, ta nová metoda? Doufám, že to není tajemství ![]()
Držím palce holky, já jsem testovala před 6 lety a bylo to tam
. Zrovna zítra mám „výročí“.
Předpokládám, že se jedná hlavně o partnerovu abstinenci, kvůli spermiím?
@AnastazieB píše:
Držím palce holky, já jsem testovala před 6 lety a bylo to tam. Zrovna zítra mám „výročí“.
@Anonymní píše:
A jaká to je, ta nová metoda? Doufám, že to není tajemství
Nová metoda to není, je to nové pro mně, resp. jsem to teď ještě nezkoušela. Je to cvičení Mojžíšky a sex. abstinence pár týdnů. Už jsem tak otěhotněla dvakrát, mám takový pocit, že z poctivého každoměsíčního snažení neotěhotním
.
V sobotu jsem to měla dostat a nic. Zpoždění nemívám tak jsem udělala test a je to tam. Zítra jdu k dr. Mame 6 m mimi a tak jsem anti ještě nějak nestihla řešit. Druhé chceme, ale já chtěla až po létě. Nu co se dá dělat
. Přeji všem jen samé pozitivní zprávy ![]()
Myslite, ze by se nejake priznaky mohly objevit 6. den po styku? Ja byla vcera strasne unavena, tlacil me zaludek. Dneska tak unavena nejsem, ale ten zaludek citim. A trosku i podbrisek se ozyva. No, ale taky to muze byt predzvest MS.. Takze nebudu delat unahlene zavery..
Ahoj holky. Jestli chcete nektera do uzavrene skupinky, tak vas zvu do Snazilky 2016 nove ![]()
@Bobby Naše skupina se bude také uzavírat, takže děkujeme ale není třeba ![]()
@zitushe píše:
@Bobby Naše skupina se bude také uzavírat, takže děkujeme ale není třeba
V poradku..byla to jen nabidka na nezalozeni X stejnych temat
tak vsem preju co nejdriv // na testu… ![]()
Ahoj holky.. jsem 5 DPO… nic mi neni, nic nepocituji.. jen obcas podbrisek… a vcera kdyz jsem si sla lehnout tak mi zacalo celkem neprjemne pichani u vajecniku kde doslo k ovu… mel to nekdo take tak? MS ma dorazit zhruba za 10 dni…