Snažíme se a testujeme v únoru 2016

467
3.2.16 23:03

Snažíme se a testujeme v Únoru 2016

Pro únorové snažily a testařky :D Jak kdo jste na tom? :dance:
Já včera a dnes pozitivní ovu test, takže dnes tulení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.2.16 23:11

Ahoj :) U nás je to snažení tajemstvím, proto anonymně. Odkryju se jedině v uzavřené skupině :)
U mě byl ovu test pozitivni o víkendu, tak jsem partnera „znásilnila“ každý den, až mu to přišlo podezřelé, jindy máme sex 1-2× týdně :lol: Nemůžu se dočkat, až budu moct testovat. Snad ta červená mrcha nedorazí :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 23:15

Já čekám na test o víkendu, ale jsem už strašně nervózní, pobolívají mě prsa, ale zas ne tolik, aby to bylo jasné a vpodstatě už od ovulace mě furt různě tahá a tlačí břicho :roll:. Takže už jsem fakt pološílená dneska, asi budu testovat už zítra :roll:. Zkoušela jsem teď novou metodu, není to u nás úplně snadné, čekám už hodně dlouho a tohle už je několikátý pokus, takže na jednu stranu strašně doufám, že to vyjde, ale na druhou tomu nevěřím… Blázinec hadr :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 23:38

Anonymní 1

@Anonymní píše:
Já čekám na test o víkendu, ale jsem už strašně nervózní, pobolívají mě prsa, ale zas ne tolik, aby to bylo jasné a vpodstatě už od ovulace mě furt různě tahá a tlačí břicho :roll:. Takže už jsem fakt pološílená dneska, asi budu testovat už zítra :roll:. Zkoušela jsem teď novou metodu, není to u nás úplně snadné, čekám už hodně dlouho a tohle už je několikátý pokus, takže na jednu stranu strašně doufám, že to vyjde, ale na druhou tomu nevěřím… Blázinec hadr :D.

A jaká to je, ta nová metoda? Doufám, že to není tajemství :)

• Citovat
  • Upravit
13754
3.2.16 23:49

Držím palce holky, já jsem testovala před 6 lety a bylo to tam ;). Zrovna zítra mám „výročí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 23:52

Anonymní 1

Předpokládám, že se jedná hlavně o partnerovu abstinenci, kvůli spermiím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 23:55
@AnastazieB píše:
Držím palce holky, já jsem testovala před 6 lety a bylo to tam ;). Zrovna zítra mám „výročí“.
;) :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 23:56
@Anonymní píše:
A jaká to je, ta nová metoda? Doufám, že to není tajemství :)

Nová metoda to není, je to nové pro mně, resp. jsem to teď ještě nezkoušela. Je to cvičení Mojžíšky a sex. abstinence pár týdnů. Už jsem tak otěhotněla dvakrát, mám takový pocit, že z poctivého každoměsíčního snažení neotěhotním :zed:.

• Citovat
  • Upravit
134
4.2.16 00:07

V sobotu jsem to měla dostat a nic. Zpoždění nemívám tak jsem udělala test a je to tam. Zítra jdu k dr. Mame 6 m mimi a tak jsem anti ještě nějak nestihla řešit. Druhé chceme, ale já chtěla až po létě. Nu co se dá dělat ;). Přeji všem jen samé pozitivní zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 00:14

Anonymní 1

@nanunana Panečku, to jste to vzali hopem :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.16 01:28

Myslite, ze by se nejake priznaky mohly objevit 6. den po styku? Ja byla vcera strasne unavena, tlacil me zaludek. Dneska tak unavena nejsem, ale ten zaludek citim. A trosku i podbrisek se ozyva. No, ale taky to muze byt predzvest MS.. Takze nebudu delat unahlene zavery..

• Citovat
  • Upravit
19606
4.2.16 08:41

Ahoj holky. Jestli chcete nektera do uzavrene skupinky, tak vas zvu do Snazilky 2016 nove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.2.16 11:32

@Bobby Naše skupina se bude také uzavírat, takže děkujeme ale není třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.2.16 12:03
@zitushe píše:
@Bobby Naše skupina se bude také uzavírat, takže děkujeme ale není třeba ;)

V poradku..byla to jen nabidka na nezalozeni X stejnych temat :-) tak vsem preju co nejdriv // na testu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.2.16 12:34

Ahoj holky.. jsem 5 DPO… nic mi neni, nic nepocituji.. jen obcas podbrisek… a vcera kdyz jsem si sla lehnout tak mi zacalo celkem neprjemne pichani u vajecniku kde doslo k ovu… mel to nekdo take tak? MS ma dorazit zhruba za 10 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí