Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás snažilky a hlasim se mezi vás
Já si můžu určitě začít viskat až teď spravil se mi menstruační cyklus a měla jsem i ovulku. V červnu jsem totiž měla pichnutou Depo proveru takže mi začali problémy. Nic méně jsem byla na hormonech aby se nám podařilo miminko. Ještě v tu dobu jsem užívala Ferility blend a myslím si ze to byli vyhozené peníze. Od ledna piju kontyhel od 1.cyklu do ovulky mohu doporučit krásně mi vyrostla děložní sliznice. Jinak užíváme Macu vit. E, listovku vynechala jsem bílé pečivo jim zdravěji. A co holky vy? Jíte zdravěji
![]()
Tak se taky hlasim mezi snazilky, ja se tak bojim ze se na to zase tak upnu ze to nepujde
Ahoj holky rada se k vam taky pridam tento mesic se zaciname na to s pritelem soustredit vice tak, e snazenicko se poradne rozjizdi. @lolitka20 No ja jsem se taky na to upnula ale chystame na duben svatbu a v kvetnu chcem zacit stavet takze mam dotoho aspon nejaky starosti a ro, ptyleni kdy me to uplne vypadne z hlavy. Ty mas ted nejakej konicek co te bavi? A holky kolik jste DC?
@lenule223 Ahojky, my taky stavíme, takže toho je hodně, ale stejně mi vždy v hlavě bliká, že ted by to mohlo vyjít:)zkoušíme odp rosince ale jen tak náááhodně, ted chci od února začít důsledně
alééé, dnes jsem to měla dostat a zatím nic
a hlavně nemám ani žádné příznaky na MS, tak uvidíme ![]()
Lenule223 konicek? na ty tak nejak neni cas mam 15ti mes.syna takze litam okolo nej, ty nervy jsou hrozne pri prvnim me to hodne ovlivnilo, ale my mely problem i jeste jinde.ja jsem 1DC
My nestavime ale jen predelavame.muze se dit cokoliv ale i tak na to myslim jak blazen, chlap me rika tak na to nemysli ale jak to mam asi tak udelat?