Snažilky únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
6.2.16 12:33

No ja ze tenhle cyklus jsem to mela naky divny myslela jsem ze ovu probehla v polovine ale pak me bylo tak zle a bolelo me to ze to bylo sileny, na ovu testu byla sice carka ale ne tak silna takze vubec nevim kdy to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 00:34

@Luciiiš83 no ja jsem ted poprvy zkousela testy a vysli suprove jinak tu bazalni nemerim stavam kazdej den jinak a to neni nic pro me :lol: taky vam moc preju aby to brzo vyslo a meli jsme vsechny // na testu @lolitka20 testy pouzivam wondfo nebo tak nejak se jmenuji a tu bazalni teplotu jsem slysela zas ze se meri spis rano po vzbuzeni hnedka jeste v leze a musi se merit v presnou hodinu kazdej den. A ty vitaminy myslim ze pro zatim staci ta listovka, kocarek by jsme chteli nejakej z retro koleckama ale porad to menime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 00:36

@lolitka20 no ja jsem mela ovulku ted 5.2 tak uvidim jestli jsme se trefili nebo ne. Kdy ocekavate MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
7.2.16 07:43

No ja ji mam ted uz 3 den svinu jednu, jaj to bych se asi pocurala merit si ji hnedka v postylce po ranu :lol: skoda ze to nejde az tak odpoledne, jo mate nekdo zkusenost s Nosifolem? a s kapkami kotvicniku? vcera jsem si zase vyslechla ze se na to zase zacinam upinat uz me stim zacina sr…, lenule223 treba jo uvidis ted jen cekat my sme na tom lezely tyden radeji a musim rict ze ho ted nemuzu ani videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 14:35

@lolitka20 ahojky ja nemam s tim vubec zkusenosti takze to ti neporadim. Ja cekam MS 20.2 tak uvidim jestli bude nebo ne. Jej to je ale pakos tak kdyz si prejete miminko tak to bez toho upnuti nejde. Pritel ten furt se pta jestli uz jsem delala testy a tak a ja mu rikam ze je jeste brzo a on ze uz to chce vedet a kdesi cosi. On je horsi uz jak ja :lol: My jsme na tom taky lezeli skoro tyden a ted uz sex nebyl :lol: pre jsem ho uplne vystavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
7.2.16 15:46

Jak pisu ani videt ho nechci to na me zkusil 3dny po ovu a jezisi ne, to je hrozny co? no jo kdyz on dokaze uplne vypnout, kde jsou ostatni holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.2.16 16:03

Ahoj holky :D kontvičnik a nisofol jsem nezkoušela. Ale dělala jsem si tinkturu z drmku. Ale teďsi zatím vařím čajik z kotryhele. Nechci míchat bylinky. MS mam dosta 12.2 tak si budu vařit kontryhel už třetí cyklus pak má být pauza. Ja bazalku neměřm to by asi trefilo a určo bych asi i zapominala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.2.16 16:09

Holky výborný je ještě vitam. E třeba berte jen obden chrání buňky před oxidanty a boredelu což je dobré na vajíčko holkám na netu to taky doomohlo k těhu. A muži to užívají má to výborný vliv na spermie. My to užíváme oba. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 17:53

@Luciiiš83 tak to zachvilku budes testit tak dej vedet co a jak. Je nas tady nejak hrozne malo ale aspon je to takova soukroma skupinka ;) @lolitka20 No abych pravdu rekla ani se ti nedivim taky to ne me kolikrat zkousi ale nekdy kdyz je to porad tak se me nechce a nemuzu ho ani videt tak se vymlouvam ze sem unavena atd… a on docela v klidu. Ale nejhorsi to mam pred ms a kdyz mam ms to mam nejvetsi chute. A pri ms nechcem oba max ve sprse ale pred ms jsme jak splaseny kone :lol: pardon ze to tak pisu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.2.16 18:34

To jsou zažitky holky co? Zatím co nám se do sexíku moc nechce tak chlapi můžou pořad :-) kanci jedni nadrženi :-) :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.2.16 18:40

Ahojky :mavam: snažilky, můžu se k Vám připojit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 19:32

@Luciiiš83 jo ti muzou porad kazdy den kazdou hodinu :lol: :lol: :mrgreen: @krepelkad ahojik jo klidne se knam pridej budem jenom radi kdy cekas ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
7.2.16 19:51

Luciiiš83 nikdy jsem to neslysela ale co jsem ted cetla tak to je i na menzes coz bych brala kdyby se to trosku bolestne zklidnilo, no ja caj do chlapa nedostanu max s rumem ma k tomu odpor od detstvi, ten nosifol muzou brat oba pokud se nepletu to by slo ale ta cena??co je dost, uvidime zda neco budu kupovat, ten kontryhel jsme pila a nic, me by to spis zajimalo ta bazalka jak to klesa a pak stoupa, aj to me zase boli brisko chjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.2.16 19:58

Krepelkad vítáme tě :D :D :D budeme rádi :D :D :D

lolitko 20- ja měla problem že mi nerostla děložní sliznice což je potřeba k uhnízdění prcka. Brala jsem Erofrem a k tomu mi pěkně posloužil čaj, který mi velice pomohl.
Tak jsem výšku jen 3mm a potom mi pěkně narostla před tím jsem měla slabounkou MC a dr. mi řekla že to budu mít slabounké a mrcha byla úplně šíleně silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.16 21:45

@Luciiiš83 tak to abych pravdu rekla to vubec neznam ale pokud to pomuze budu brat cokolivaji pritel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí