Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Taky se s manželem snažíme od začátku února.
Luciiiš83 to tirekl dr ze to mas takhle slabe? no ja bych se mela tedka objednat taky, kvuli praskum by to vychazelo na brezen ale nevim zda me vemou kdyz nic neberu, ja zkusim neco sehnat ale ted vubec nevim co si mam vybrat hlavne aby to bral i chlap takze caj pro nej ne, a co jmena mate? ja jsem zvedava na ten kocarek na 1 jsem mela od byvale svagrove takovej obyc starej tady me to stacilo ziju na vesnici takze kocar furt spinavej jak svin a byla bych asi hodne nastvana kdyby takhle vypadal nakej za 10litru.chjo me se tak moc chce spat ten muj malej dablik zas v noci brecel asi ho trápí ten spicak nebo co
@lolitka20 My by jsme chteli Nelinku a Antonina (Tondu). No my jsme vcera meli s pritelem takovej povidaci dychanek a ted v praci pomale spim. No ty zoubky jsou nahouby. Ja asi koupim me tu listovku a pritelovy nejakej ten vitamin pro nej
Je to spise prokleti ty zuby, taky bych si s nim chtela povidat ale to nema cenu stejne by nemel extra zajem.Ja mam doma Olivera tak bych rada kdyby druhe byla holka a byla by to Laura
@lolitka20 je to jsou pekny jmena, no zoubky to je vzdycky nestesti, ja sama mam od detstvi alergii na zubarku. Silene se bojim zubaru. To my si porad spolu povidame probirame stavbu toho naseho baracku a hlavne to mimi. Mame danou takovou tradici oba prijdem z prace pritel udela kaficko a sedime tak pul hodiny a vykladame co bylo v praci a tak. A zbytek dne neresime pracu. A vy si spolu treba nedate vinko a nepovidate si? Nebo nejak jinak?
Driv obcas ted uz na to neni cas, a chap je spise pivar vinem sice nepohrdne ale vetsinou me odbude se slovy ja na nej nemam chut takze ja se pak o nejakou konverzaci taky nesnasim.
@lolitka20 tak to me mrzi. To ja pracuju v lese a kdyz prijdu dom tak se potrebuju vykecat protoze me to celej den chybi. ![]()
@lolitka20 ja spíš měla problém že jsem od srpna nemestrulovala měla jsem dřív Depo proveru muj gynda mě odbil a řekl at jsem ráda a věděl že chci mimi. Tak jsem se naštvala a našla super paní doktorku která mi pomohla vyřešit problém a nastartovala léky hormony. A rříkala že budu jen slabě spinit. Že mi musí nárůst i děložní sliz. A já začala pít kontryhel a MC jako kráva silné. Takže čaj mi velmi pomohl. No tvému chlápkovi bych spis doporučila vit. E, zinek, selen. Ja taky bydlím na vesnici měli jsme vzdycky nový kočárek poslední byl Takko ale teď chceme zase jiný a samozřejmě modernější sle ne nový. Tady je i na bazarku a samozřejmě se na něj pojedeme podívat zamilovali jsme si ho a hlavně u nás na vesnici ho nikdo nemá.
![]()
@lenule223 ahojky my máme Nelu a Sebastiana. Líbí se nam Šarlota nebo Justýna. A kluk asi Tomáš to ještě tápáme ![]()
@ahoj lollaj - pojď mezi nás a řekni nám něco o osobě. Kdy mášdostat MS? Jaký se vvám líbí kočárek atd. ![]()
@Luciiiš83 o tomasovi jsme taky uvazovali. No stejne nakonec budou uplne jiny jmena
da se ty vitaminy pro chlapa koupit jako jeden prasek? Aby nemusel brat treba 3 pilulky? Neco bych mu taky rada koupila. A ted uz mas po tym caju cyklus v pohode? Ja mam cyklus celkem pravidelny ale posledni ms jsem jenom spinila a jeden den krvacela mela jsem to jakysi rozhaseny ale to bylo nejspis nervama
Jj. Cyklus mam pravidelný čajik dělá zázraky je to na ženské problémy. A ty pikulky je třeba se kouknout na net nebo se zeptat v lékárně.
Ja ten kocar mela za 5ti kilo, tady ma kazdej porad spinavy ruce tak spis proto ale pravda je ze bych s nim do mesta nejela coz me pak mrzelo, ted uz koupim jiny premylsim o nakem x-lander nebo takko hlavne aby to melo velkou korbu coz je ted celkem problem, jeste mam vybrany nejaky ale nazev jak jinak tedka nevim, ja jsem dneska objednala nosifol a gs mamavit a pak jeste koupim ten kontryhel