Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenule223 věk je jen číslo
Bohužel je to problém společnosti. Mě moje mamka měla ve 30 a zase na ni koukali skrze prsty, že je stará
Tchýně porodila manžela v 17ti, ta byla „in“
V dnešní době by to bylo obráceně.
Jinak už mám tu kyselinu listovou - píšou, že se může 1-2 x denně, takže začnu 2×, abych dohnala, co jsem zameškala a pak najedu na jednu ![]()
@lollaj Me mela mamka v 18 a segru v 16. Byla taky in v 16 mela aji svatbu. Jenze si neuzila mladi a ted to dohani a nam rika ze jsme mlady na decka at si jeste uzivame a tak. Jenze ja jsem si uzila dost na internate a nebavi me chodit na zabavi a tak. Jsme s pritelem porad jenom spolu a chybi nam to mimco aby jsme nebyli tak sami. Pritelovy je 25 a strasne si ho preje porad se pta jestli uz a hladi me brisko ze uz tam je urcite nejakej najemnik je uzasnej. Ja si chcu koupit tu listovku pristi tyden kolim to stoji a co mas za znacku?
@lenule223 tak zase vi o cme mluvi ale pokud vy mimco chcete tak s tím stejne nic neudela, pak bude rada ze se muze si mimco muze pomuchlat
@lolitka20 Jo to ona bude prvne zurit a az se to narodi tak nam mimco nebude chtit ani pujcit
![]()
@lenule223 mám nějakou obyč z lékerny Dr.Max https://www.drmax.cz/…a-400-tbl-90 Na netu jsem vyčetla, že bych měla brát ty dvě tablety denně. Až by se potvrdilo těhotenství, chtěla bych přejít na vitamíny pro těhotné.
Dobré ránko holky, tak tu máme další den…Dneska jsem se přistihla, že jsem se „zbláznila“- nemyslím na nic jiného než na těhotenství. Takže plán dne, žádné sezení u netu a sjíždění kočárků, oblečků apod., ale uklidit, uvařit, vzít syna ke kadeřnici. Chce se dát ostříhat na Kevina ze Sám doma
Pak se dcerkou na gymnastiku. Mezitím psát úkoly, cvičit logopedii, porazit děti ve Člověče, nezlob se, Dámě a pexesu… ![]()
@lollaj Dobre ranko, dekuju za info. Dneska budes mit teda narocny den tak hlavne at vyhrajes
Taky at ten uces kadernica nezkazi, urcite mu to bude sluset. Nas strihala mamka podle hrnca a taky to slo rikali tomu nahribecek
![]()
@Lolitka20
Tak moc děkuji a všechny Vás vítám
MS jsem měla minulej týden 1-4.2 tak pokud se nepletu měla bych mít tenhle týden ovu - dle kalendáře a i dle OVU testu
tak ať Vám všem to snažení jde a ráda uvidím pozitivní informace. Jinak piju kontryhelový čajík aj listovku. Můžu poprosit nějaké info ohledně té bazalní teploty?? ![]()
@krepelkad ahojky ráda bych ti poradila, ale ja jsem to nikdy nezkoušela ani nehodlám
jedu podle kalendáře +si to zkontroluju na netu kalkulačka ovulace
![]()
@Luciiiš83 tak to já mám i aplikaci na mobilu ať nemusím pořád na net
zkusím bazalku vyhledat na netu, ten mi poradí. jinak abych se trošku představila. Jmenuji se Dagmar (Dáša)
mám doma 6 letou holčičku Silvii. Letos oslavím 26 narozeniny. A přítelovi bude letos 34let
@lollaj Také přeji dobré ráno, teda skoro už poledne ![]()
@krepelkad bazálku jsem si nikdy také neměřila, my to spíš necháváme osodu, i když nám trochu musí pomoc pan doktor ![]()
@krepelkad Rada bych ti poradila ale taky bazalku nemerim, jenom co jsem vycetla tady na emiminu ze se to meri rano kazdej den ve stejnou hodinu a jeste v leze. Ale jak podle toho zjistis ovu to nevim. Ja si ovulku zjistuji testem a kalkulackou na internetu
@Terrrezka ahojky byla jsi dnes na te gy de? Co ti rekl pan doktor?
@lenule223 Tak mi doktor rekl, ze u me neprobiha ovulace, coz jsem tusila. Tak mi rekl ze kdyz do mesice dostanu ms mam prijit a nabere mi hormonalni profil aby zjistil hladiny hormonu, kdyz se ms nedostavi mam i tak v breznu prijit a nabere mi ho i mimo ms.
pak by se nasadila hormonalni lecba. Doporucil mi brat doplnek stravy INOFOLIC, nebo i GS MimiStar. Ale to prvni je pry lepsi. Tak koupime a uvidime ![]()