Snažilky únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
8.2.16 18:09

@lenule223 věk je jen číslo ;-) Bohužel je to problém společnosti. Mě moje mamka měla ve 30 a zase na ni koukali skrze prsty, že je stará :D Tchýně porodila manžela v 17ti, ta byla „in“ :D V dnešní době by to bylo obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.2.16 18:12

Jinak už mám tu kyselinu listovou - píšou, že se může 1-2 x denně, takže začnu 2×, abych dohnala, co jsem zameškala a pak najedu na jednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.2.16 18:24

@lollaj Me mela mamka v 18 a segru v 16. Byla taky in v 16 mela aji svatbu. Jenze si neuzila mladi a ted to dohani a nam rika ze jsme mlady na decka at si jeste uzivame a tak. Jenze ja jsem si uzila dost na internate a nebavi me chodit na zabavi a tak. Jsme s pritelem porad jenom spolu a chybi nam to mimco aby jsme nebyli tak sami. Pritelovy je 25 a strasne si ho preje porad se pta jestli uz a hladi me brisko ze uz tam je urcite nejakej najemnik je uzasnej. Ja si chcu koupit tu listovku pristi tyden kolim to stoji a co mas za znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 07:39

@lenule223 tak zase vi o cme mluvi ale pokud vy mimco chcete tak s tím stejne nic neudela, pak bude rada ze se muze si mimco muze pomuchlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.2.16 07:47

@lolitka20 Jo to ona bude prvne zurit a az se to narodi tak nam mimco nebude chtit ani pujcit :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.2.16 09:45

@lenule223 mám nějakou obyč z lékerny Dr.Max https://www.drmax.cz/…a-400-tbl-90 Na netu jsem vyčetla, že bych měla brát ty dvě tablety denně. Až by se potvrdilo těhotenství, chtěla bych přejít na vitamíny pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.2.16 09:53

Dobré ránko holky, tak tu máme další den…Dneska jsem se přistihla, že jsem se „zbláznila“- nemyslím na nic jiného než na těhotenství. Takže plán dne, žádné sezení u netu a sjíždění kočárků, oblečků apod., ale uklidit, uvařit, vzít syna ke kadeřnici. Chce se dát ostříhat na Kevina ze Sám doma :lol: Pak se dcerkou na gymnastiku. Mezitím psát úkoly, cvičit logopedii, porazit děti ve Člověče, nezlob se, Dámě a pexesu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.2.16 10:09

@lollaj Dobre ranko, dekuju za info. Dneska budes mit teda narocny den tak hlavne at vyhrajes :D :lol: Taky at ten uces kadernica nezkazi, urcite mu to bude sluset. Nas strihala mamka podle hrnca a taky to slo rikali tomu nahribecek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.16 10:35

@Lolitka20 :) Tak moc děkuji a všechny Vás vítám :) MS jsem měla minulej týden 1-4.2 tak pokud se nepletu měla bych mít tenhle týden ovu - dle kalendáře a i dle OVU testu :) tak ať Vám všem to snažení jde a ráda uvidím pozitivní informace. Jinak piju kontryhelový čajík aj listovku. Můžu poprosit nějaké info ohledně té bazalní teploty?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
9.2.16 10:40

@krepelkad ahojky ráda bych ti poradila, ale ja jsem to nikdy nezkoušela ani nehodlám :D jedu podle kalendáře +si to zkontroluju na netu kalkulačka ovulace :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.16 10:54

@Luciiiš83 tak to já mám i aplikaci na mobilu ať nemusím pořád na net :lol: zkusím bazalku vyhledat na netu, ten mi poradí. jinak abych se trošku představila. Jmenuji se Dagmar (Dáša) :mavam: mám doma 6 letou holčičku Silvii. Letos oslavím 26 narozeniny. A přítelovi bude letos 34let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
9.2.16 10:58

@lollaj Také přeji dobré ráno, teda skoro už poledne :-)
@krepelkad bazálku jsem si nikdy také neměřila, my to spíš necháváme osodu, i když nám trochu musí pomoc pan doktor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.2.16 11:03

@krepelkad Rada bych ti poradila ale taky bazalku nemerim, jenom co jsem vycetla tady na emiminu ze se to meri rano kazdej den ve stejnou hodinu a jeste v leze. Ale jak podle toho zjistis ovu to nevim. Ja si ovulku zjistuji testem a kalkulackou na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.2.16 11:09

@Terrrezka ahojky byla jsi dnes na te gy de? Co ti rekl pan doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
9.2.16 14:41

@lenule223 Tak mi doktor rekl, ze u me neprobiha ovulace, coz jsem tusila. Tak mi rekl ze kdyz do mesice dostanu ms mam prijit a nabere mi hormonalni profil aby zjistil hladiny hormonu, kdyz se ms nedostavi mam i tak v breznu prijit a nabere mi ho i mimo ms. :) pak by se nasadila hormonalni lecba. Doporucil mi brat doplnek stravy INOFOLIC, nebo i GS MimiStar. Ale to prvni je pry lepsi. Tak koupime a uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí