Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak snad se zadari pristi mesic. Ja se moc v tech hlenech nevyznam, to je pro me spanelska vesnice ![]()
@Luciiiš83 budu asi za blbce ale co je ta lutealni faze? to jsou dny po ovu k MS? nebo se pletu? ja jsme drive celkem dost trpela na vytok i ted nekdy takze ja tohle nejak nepoznam kdy je nejaky hlen
@Luciiiš83 ty jo ty to mas vymakany tak to ja zkusim taky sledovat aspon me to treba pomuze zjistit i kdy mam presne ovu. Zase sem o neco chytrejsi ![]()
@lenule223 když jsem byla u mudr. Tak jsem se ji ptala jak je to s těmi ovu testami že jsem měla pozitivní celý týden kdykoliv jsem si ho dělala že jsem s te ovulky jelen. Poradila: 11DC zacit testovat každý den jakmile se objeví // hupsnout před tim je dobré mit 2-3dny pust. Že jsou spermie rychlejší. A já od toho dne jim grepy a dzusy grepove je to pro kvalitní hlen a déle se drží. Což je pravda mám odzkoušeno. A pití zeleného čaje taky na ten hlen. Jestlu některá jíte vityminy v tobolkach ja uzivam fertility tak to obsahuje.
@Luciiiš83 Tak to odzkousim a po ovu se ma jist ananas? Ja vyrazim pristi tyden do lekarny. Zarizuju svatbu tak se tam ted nedostanu, pritelovy tam vemu taky vitaminky uz si je chtel dokonce koupit i sam ![]()
@Týnaaaa moc tě zdravím, jelikož jsi tady dlouho nebyla tak nevíme jestli ti MC dorazil a nebo máš už krásné // čárky??? ![]()
Dneska mě pekelně bolí podbřišek, chjo. Za půl hodinky půjdou děti spát, asi to půjdu zaspat…
@lollaj mě bolel minulý týden. No zitra to mám dostat tak jsem zvědavá. Už teď se bojím ![]()
@Luciiiš83 když já to mám dostat až kolem 20. Jinak držím palce, ať ti měsíčky už nedorazily ![]()
@lollaj děkují kéž by se stalo. Tolik podpůrných věci už jím.
Dobre rano holky, @lollaj taky to mam mit kolem 20 tak to budem testovat spolu ![]()
@Luciiiš83 no moc drzim pesticky pro stesti at uz MS nedorazi a mas na testu krasny dve //carky.
Hod nam sem pak test at se mu, em taky podivat
@Luciiiš83 ahojky, tak co? Dostala jsi to nebo ne? Promiň, že jsem se ptám, ale jsem netrpělivá…