Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky to se ozyvate brzy teda!!:) ja uz jsem tehulinec ![]()
Ale dnes jsem začala 5tt teprve a nikdo krom manžela to nevi ![]()
@Janka Z jeeeee krasne no potom je to jasne!!!
a odkud jsi??? A kolik ti je?? Ja přidávám sve fota, ta poslední sama je ze vcera
@Mylolite Jasné to ještě nebí, jelikož MS má dorazit až za 3 dny a hlavně jsem byla 26.2. na revizi, takže se modlím, aby to nebylo zbytkové Hcg. Jsem ze Žďár nad Sázavou a je mi 26. Tak Ty to máš jasné. Gratulujuuu!
A už jsi objednaná k doktorovi?
@Janka Z no já jsem ze Škrdlovic
… No já už na // čárky čekám od února 2015… Teď jsem brala 3 cykly Clostilbegyt a jsem 5 DPO… Pokud i tento cyklus se nezadaří, tak budu muset do CARu… Už je to moc dlouhý… Je mě 27 ![]()
@Lucito To je dlouho..držím moc palce, ať se zadaří
Já jsem zase po jednom zamlklém těhotenství..
@Janka Z. to není moc příjemné, to já chápu, ale zas máš jistotu, že můžete mít děti… U nás to vypadá všelijak, pač jsem měla asi anovulační cykli. A první cyklus s Clostil. jsem reagovala, ale nezadařilo se, druhý jsem nereagovala vůbec a teď ten poslední jsem reagovala výborně i jsem měla poprvé pozitivní ovulační test… No a pokud se nezadařilo, tak už bude muset i partner na vyšetření a bude se muset udělat kompletní vyšetření…
@ Janka Z a držím palečky aby to teď vyšlo a bylo vše v pořádku ![]()
@Lucito Díky, snad to vyjde. A dej vědět, jak to u Tebe pokračuje.
@Janka Z určitě dám vědět
a jak ty s partnerem se dlouho snažíte? teda pokud se můžu zeptat ![]()
Ahojky holky, říkám si, že zkusím založit tuhle skupinu, abychom se popřípadě mohli pak i na Vysočině setkat a neplánovat srazy z celé ČR

Já jsem Miška, je mi 29 let, jsem 3 roky vdaná, mám dceru Julinku 3,5 roku a podnikám.