Snažilky 2016 Vysočina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
19.4.16 13:59

My se snažíme od října 2015, otěhotněla jsem v lednu, ale potom jsem potratila. Teď v březnu jsme se začali snažit znovu. Vyšly mi teď 2 pozitivní testy - viz výše, tak snad. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 14:01

@ Janka Z jj koukala jsem, je to pěkný pocit to najít, že? A máš nějaký příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.4.16 14:02

@Lucito Mám divný pocit v podbřišku a píchá mě v tříslech, občas mě pálí žáha, pořád jím a je mi zima. Občas pocit na zvracení, jinak nic. Ještě se na to neupínám, protože MS má dorazit až 22.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 14:07

@ Janka Z mě by měla dorazit taky v pátek, ale až příští týden… A od kdy jsi začala pociťovat tyhle stavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 14:09

@ Janka Z prosímtě a ty máš pravidelný cykli? Víš kdys měla ovulaci nebo jsi jí zas tak nesledovala? Kolikátý den cyklu dneska jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.4.16 14:12

@Lucito Ten podbřišek cítím tak od 16.4., jinak cítím se jinak už od samého počátku, v podstatě jsem to na sobě poznala, že je něco jinak. Cyklus jsem měla vždy pravidelný, ale po té revizi přišla MS jen jednou a teď by NEměla přijít 22., aby byla pravidelnost. Ovulaci jsem měla od 6.4., takže jsem dneska 13DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 14:18

@Janka Z tak já ovulaci měla 14.4. pač 13.4. jsem měla pozitivní ovulační test… No a 12.4. jsem byla na ultrazvuku a měla jsem folikul 19mm velký… No a toho 13.4. mě bolelo dost v podbříšku a to se tak děje do teď, jen v menší míře… Ale už jsem byla tolikrát zklamaná, že tomu nedávám žádný význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.4.16 14:20

@Lucito Tak pokud si měla pozitivní ovu test a proběhlo snažení, tak se určitě zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 14:23

@ Janka Z za předpokladu, že je partner v pořádku tak by mohlo vyjít :)… Ale nijak to neřeším, aspoň nebudu tak zklamaná, když to nevyjde :) a když se nezadaří, tak nám udělají vyšetření a uvidíme víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
19.4.16 14:27

@Lucito Jasné, to děláš dobře, že to takhle bereš. Ono je na příznaky u Tebe ještě moc brzy, ale objevují se nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.4.16 19:40

@Janka Z akorád ten podbřišek bolí a opčas píchne v prsech, jinak mě je chvílemi špatně a jsem taková malátná, ale tohle může být vsugerovaný, takže tomu nedávám moc váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
27.4.16 10:47

Ahoj holky,

tak se hlásím. Včera večer jsem začala zase krvácet..byla jsem ráno u Dr. - ten mě teda hnedka zprdl, že jsem si s tím snažením dost pospíšila :cert:
Testy jsem měla pozitivní, ale fakt maličko, říkal, že zbytkové HCG to určitě nebude, na UTZ (který mi teda dělal přes břicho, což jsem moc nepochopila) - samozřejmě nic neviděl, postrašil mě mimoděložním a nabral mi krev, že si mám odpoledne zavolat…takže jsem úplně na mrtvým bodu a navíc zase krvácím, ale myslím si, že dorazila MS :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.4.16 11:39

@Janka Z tak třeba to nebude nic zlýho.. Třeba to je jen hematom a miminko se udrží… Ještě nezoufej… Já jsem měla včera kapku růžového hlenu a dneska taky kapku růžového hlenu. A vždy, když jsem měla ten hlen, tak druhý den se rozjela MS… I mám MS bolesti, takže dnes nebo zítra čekám příchod tý potvory :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
28.4.16 11:19

@Lucito No Hcg mám pouze 47 ze včera a dneska jsem byla na další krvi, ale stále krvácím..takže :,( Co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.4.16 11:57

@Janka Z no já zatím nic. Jen mám kapky narůžovělého hlenu, ale MS mám dostat až zítra… Ale podle bolestí se to nejspíš rozjede.. Pokud bych to zítra nedostala, tak budu v sobotu testovat, ale moc tomu náděj nedávám, pač mi i splasklo břicho, stejně jako před každou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí