Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám vyzkoušené dva porody. První byl císař a druhý normální. Chtěla bych teda ten normální měla jsem epidural a nedám na něj dopustit. Při silných vstazich mi ho pichli měla jsem klid. A když už se to opět vracelo byla jsem pěkně otevřená a za chvilku bylo mimi venku. Ale nutno dodat, že jsem ke konci pila čaj z maliníku a jedla jsem zrnicka v jogurtu nevim jak se to jmenuje. Aporod byl hladký především těchto surovin.
@Terrrezka teda to je strašný
Oni určitě pomohou vědí co mají dělat. Já jdu zitra odpo na gyndu tak jsem taky zvědavá a chci aby mi zjistili taky folikuly jestli se tvoří a je v něm vajíčko doufám jen že není prázdné ![]()
Já teď chodila na ultrazvuky během dvou cyklů a ani jednou mi nic nevyrostlo. Proto jdu zítra odpo ke svému lékaři, aby mi řekl co se bude dělat dál
@lollaj to ti můžeme jen závidět. Tak doufám, že se to povedlo. Držím pěstičky
.
Ty jo to by me nekdo mel neco rict ze se snazime, svara uz me rikal at si poridime druhy kdyz malemu byl pul rok ale to bylo vazne jeste brzo i ted si rikam zda jeste nepockat,
lenule223 porod dobry a ze ja jsem cita vidim jehlu a uz mam husinu natoz neco takoveho jen me stvalo byt pak v porodnici, segra ma taky 3 deti 18,15 a 8 a zijou a nikdo reci nemel a jak je zde uz napsany oni vam je zivit nebudou, ms uz mam 4 den a porad me boli prsa a bricho uz 3 tydny se zblaznim ![]()
@lollaj kocarek moc peknej hlavne ta sportovni verze a neni nejak ta korba nizko? nebo se me to jen zda? ty jo me reknete cim to je ze tolika zenskym nedozravaji vajicka nebo maji jine problemy
Holky, prosím vás, když chci odpověď směřovat ke konkrétní z vás, jak to mám poslat, abych ta měla zavináč s vaší přezdívkou? ![]()
@lollaj das zminit a ono ti to tam naskoci. Jinak jsem tady asi dakt nejmladsi je me 22 let ale aspon jste zkusenejsi a poradite me scimkoliv. No ja jsem zvedava az ja budu cekat mimi co me reknou nasi mamce je 40 a na babicku se jeste neciti
. Ale az to bude tak stim stejne nic nenadela. V dnesni dobe ma tolik zenskech problemy ze to je zazrak mit dite. Proto zacinam tak brzo nechci ve 30 letech prvni dite. A k tomu porodu kazda zena to zvladla tak budu muset i ja
![]()
Ja mam sic edite ale ze bych byla zkusena to ne, az budu zas tehu tak zas budu tapat
@Terrrezka to mě mrzí. Ale věřím, že medicína je v dnešní době natolik vyspělá, že ti určitě pomůžou. Držím ti palce!!!
@Terrrezka To me mrzi drzim pesticky at se brzo zadari. @lolitka20 No pro me je to uplne neznami ja jsem ted porad na internetu a hledam si informace. Uz me stoho zachvilku zacne hrabat ![]()
@lenule223 @lollaj Holky děkuji vám
, Jsem tedy ráda že my jsme začali taky docela brzo, nevím jak by to dopadlo, kdybych čekala do 30 a ty problémy byly ještě horší
@Terrrezka V dnesni dobe to neni zadna mam stoho taky strach abych nemela nejakej problem, na gynde jsembyla 3.2 a doktor rikal ze je vse v poradku jeste si budu volat na vysledky z cipku tak snad bude vse o. k. Moje mamka bude asi nastvana kdyz otehotnim rika ze mame cas a kdesi cosi ze uz si nic neuzijem ale my si chcem uzivat miminka. Mamka si snama zkazila zivot a tak to tluce nam ze segrou at pockame aspon do 27 let