Snažilky únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5550
8.2.16 15:00

Já mám vyzkoušené dva porody. První byl císař a druhý normální. Chtěla bych teda ten normální měla jsem epidural a nedám na něj dopustit. Při silných vstazich mi ho pichli měla jsem klid. A když už se to opět vracelo byla jsem pěkně otevřená a za chvilku bylo mimi venku. Ale nutno dodat, že jsem ke konci pila čaj z maliníku a jedla jsem zrnicka v jogurtu nevim jak se to jmenuje. Aporod byl hladký především těchto surovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
8.2.16 15:06

@Terrrezka teda to je strašný :,( Oni určitě pomohou vědí co mají dělat. Já jdu zitra odpo na gyndu tak jsem taky zvědavá a chci aby mi zjistili taky folikuly jestli se tvoří a je v něm vajíčko doufám jen že není prázdné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.2.16 15:10

Já teď chodila na ultrazvuky během dvou cyklů a ani jednou mi nic nevyrostlo. Proto jdu zítra odpo ke svému lékaři, aby mi řekl co se bude dělat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
8.2.16 15:12

@lollaj to ti můžeme jen závidět. Tak doufám, že se to povedlo. Držím pěstičky :D :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
8.2.16 15:37

Ty jo to by me nekdo mel neco rict ze se snazime, svara uz me rikal at si poridime druhy kdyz malemu byl pul rok ale to bylo vazne jeste brzo i ted si rikam zda jeste nepockat,
lenule223 porod dobry a ze ja jsem cita vidim jehlu a uz mam husinu natoz neco takoveho jen me stvalo byt pak v porodnici, segra ma taky 3 deti 18,15 a 8 a zijou a nikdo reci nemel a jak je zde uz napsany oni vam je zivit nebudou, ms uz mam 4 den a porad me boli prsa a bricho uz 3 tydny se zblaznim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
8.2.16 15:57

@lollaj kocarek moc peknej hlavne ta sportovni verze a neni nejak ta korba nizko? nebo se me to jen zda? ty jo me reknete cim to je ze tolika zenskym nedozravaji vajicka nebo maji jine problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.2.16 16:07

Holky, prosím vás, když chci odpověď směřovat ke konkrétní z vás, jak to mám poslat, abych ta měla zavináč s vaší přezdívkou? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.2.16 16:21

@lollaj das zminit a ono ti to tam naskoci. Jinak jsem tady asi dakt nejmladsi je me 22 let ale aspon jste zkusenejsi a poradite me scimkoliv. No ja jsem zvedava az ja budu cekat mimi co me reknou nasi mamce je 40 a na babicku se jeste neciti :D. Ale az to bude tak stim stejne nic nenadela. V dnesni dobe ma tolik zenskech problemy ze to je zazrak mit dite. Proto zacinam tak brzo nechci ve 30 letech prvni dite. A k tomu porodu kazda zena to zvladla tak budu muset i ja :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.2.16 16:26

@lenule223 děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.2.16 16:30

@lollaj neni zac taky jsem ze zacatku nad tim tapala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
8.2.16 16:41

Ja mam sic edite ale ze bych byla zkusena to ne, az budu zas tehu tak zas budu tapat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.2.16 16:49

@Terrrezka to mě mrzí. Ale věřím, že medicína je v dnešní době natolik vyspělá, že ti určitě pomůžou. Držím ti palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.2.16 17:04

@Terrrezka To me mrzi drzim pesticky at se brzo zadari. @lolitka20 No pro me je to uplne neznami ja jsem ted porad na internetu a hledam si informace. Uz me stoho zachvilku zacne hrabat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.2.16 17:14

@lenule223 @lollaj Holky děkuji vám :), Jsem tedy ráda že my jsme začali taky docela brzo, nevím jak by to dopadlo, kdybych čekala do 30 a ty problémy byly ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.2.16 17:18

@Terrrezka V dnesni dobe to neni zadna mam stoho taky strach abych nemela nejakej problem, na gynde jsembyla 3.2 a doktor rikal ze je vse v poradku jeste si budu volat na vysledky z cipku tak snad bude vse o. k. Moje mamka bude asi nastvana kdyz otehotnim rika ze mame cas a kdesi cosi ze uz si nic neuzijem ale my si chcem uzivat miminka. Mamka si snama zkazila zivot a tak to tluce nam ze segrou at pockame aspon do 27 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí