Snažilky únor 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
5.2.16 11:47

Mě bude letos v srpnu 29, takže mi je teď ještě taky 28 @Týnaaaa :) Děti mám dvě z manželství. Teď se snažíme s přítelem, ale zatím nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.16 11:56

@Týnaaaa Tak to tady budu asi nejmladsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.16 11:57

Merite si bazalni teplotu nebo zjistujete ovulku podle testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 12:44

@lenule223 ja mám taky takového manžílka jako ty. Hladí bříško díváme se na kočárky dokonce máme vybraný. Je úplně stejný jako Lumír z ulice tv. No já si teda nemyslím, že to bude takhle brzy. Už teď jsem nervonervózní z mé příští MS. A holky užíváte něco nebo to necháváte zatím na přírodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 12:49

My je 32. Máme už 2. Slečna 13 :) a syn bude mít 6 :) Ale nějak nás to mateřství přepadlo a koukáme na všechny miminka o kolo v obchodních domech jim to zavidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.16 12:51

@Luciiiš83 zatim to nechavam prirode ale rikala jsem si jestli nemam zacit brat tu kyselinu listovou, a ty se snazis jak dlouho? A taky me muj pritel pripomina Lumira :lol: kocarek jsme uz mame taky vytypovanej. Myslim ze to bude jeste chvilu trvat nez budu tehu ale clovek nikdy nevi. Ms mam mit kolem 20.2 tak uvidim jestli bude nebo ne. Ty beres nejaky vitaminy nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 13:38

@lenule223 :-) listovka se ma brát min. 3měs. před těhu. Tim nic nezkaziš je to důležité pro mimi aby nemělo vrozenou vadu. My jsme se snažíme září nechali jsme to přírodě a uzivala jsem jen fertility blend ze to dopomůže a zhruba v listopadu mi gynekol. řekla že mám blokovou ovulaci atd a nepomůže nic takže jsem brala hormony pro nastartování cyklu nyní už tradááá. Jdu na kontrolu 9.2. tak uvidíme jestli je vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 13:46

@lenule223. Beru vitamin E., Macu, listovku jim hodně zeleniny a ovoce. Vynechala jsem bílé pečivo. Od 1.Dc do ovulace piju kontryhel pěkně prichystava děložní výstelku pro mimi a čistí vaječníky. Těsně před ovulaci jim grepy i piju džusy. A po ovulaci se doporučuje ananas pro uhnízdění mimiska :D. :) :) tak uvidíme no ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.16 13:51

@Luciiiš83 ty jo ty proto delas teda hodne, to ani nevim vubec nektery veci a to jsem hledala i na internetu hodne co a jak muzu nemuzu. Ale v tom by byl cert kdyby se ti to nepovedlo hrozne moc ti to preju delas pro to fakt moc a zaslouzis si to ;) :kytka: ale tu kyselinu asi si koupim a zacnu papkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 16:58

@lenule223 no víš jak to je můžeš se snazit jak chce a někdy to prostě hold nejde. Snad v to doufám do konce roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.16 17:01

@Luciiiš83 kez by do konce roku se to podarilo byla bych stastna jak blecha a pritel taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 17:03

Já si neměřím bazální teplotu akorát jsem zkoušela ty testy vyšly krásně a taky jsem měla pěkný bílkoví hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
5.2.16 17:09

Určitě se vám podaří drzim moc palečky. :andel: :) a ty si meříš bazalku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.2.16 07:02

Tak me je zeny 27,syn se me narodil den pred mejma narozkama taky to mohl vydrzet a ja taky, jinak tady pisete o te bazalce kdy to je nejlepsi merit? nekdo rika rano a nekdo dele tak ja nevim, a jake kocarky mate vybrane? at se muzu inspirovat, vitaminy si koupim ale nevim co jestli jen staci listovka, jo a jake ovu testy pouzivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
6.2.16 11:29

@lolitka20 jéé tak to jsi měla hezký narozeninový dáreček :roll: Nejlepší je to měřit prý až v poledne nebo odpoledne. Já jsem si to měřila jen ze zajímavosti protože jsem začala citět ovulku a mela jsem ji tsk i vypočitanou tak jsem to vyzkoušela. Zakoupila jsem normálně v lékárně nevim zn. Ale bylo mi divné, že co jsem ji měřila vyšla mi i 6 den tak jsem se na to vypadla. Kočárek bychom si koupili Casualplay S4. Ano hlavně listovka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí