Snažíme se o mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.22 23:02

Snažíme se o mimčo

Dobrý večer nemám skym si o tom popovídat tak píšu sem no s přítelem se snažíme o miminko půl roku vím, že je to málo, ale miminko si tak moc přeju, když si dělám test všude vidím " duchy " na testu už mám toho plnou hlavu s přítelem jsme měli pohlavní styk 4.6. test jsem si dělala 12.6. byl negativní 13.6. jsme to měli znovu a asi po cca 3 hodinách jsem šla na WC a byla tam krev byla červená, ale nebylo ji moc tak jsem to neřešila pak jsem šla znovu na záchod a krev jsem měla na kalhotkách, ale už takovou do hnědá a pak už nic menstruaci mám dostat až ke konci měsíci samozřejmě test si zkusím, jenže mám už strach nevíte někdo, co to může být? Děkuju ( Omlouvám se za moje psaní )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
19.6.22 23:20

Tak mohlo se ti stát tolik věcí, ale pravděpodobně se ti něco stalo při sexu.
A to tvoje super počítání si dnů a sexů ti bohužel na náladě nepřidá. Zbytečně se stresuješ a děláš ze sexu jen aktivitu pro stvoření dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
19.6.22 23:23

Dokud to budeš mít takhle v hlavě, bude to těžký.
Užívej si život, partnera, sex, věnuj se kamarádům, práci, koníčkům… nemysli na to, že se “snažíte” a půjde to. Pokud ani další měsíce nic, nechte se oba vyšetřit, ať máte jistotu.
Ta krev mohla být třeba jen prasknutá žilka. S potenciálním těhotenstvím asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
20.6.22 05:32

Hlídáš si ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
np10021
20.6.22 05:33

Kup si už nyní nějaké vitamíny na podporu otěhotnění. Já mám výborné zkušenosti s Frrtipronou. Obsahuje Inositol, který jé skvělý na tvorbu vajíček ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex