Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, je tu někdo, kdo se chystá na ET nebo KET v červenci? Mě to čeká hned 1.7. v pátek
![]()
Ahoj, já jdu na ET příští sobotu. Úplně první pokus, tak jsem na to všechno zvědavá ![]()
@PetiiiS ahojky, já už mám ET za sebou ale miminko se neujalo. Takže teď KET s naší druhou a poslední bobulkou. Snad to výjde ❤️️
Budu držet palce, určitě se zadaří
Já jsem před rokem a půl o jedno přišla (ZT), tak taky doufám, že všechno bude v pořádku ![]()
Ahoj my se chystame v cervenci zacit stimulaci
Docela se tesim! Prvni IVF, takze nevim do ceho jdeme, ale jsem happy ze se konecne neco zacne dit ![]()
Ahojte holky, taky bych měla jít v červenci na KET. Je to naše první IVF. Mohu se zeptat, ktery DC vám embrijko tak zavadeli?
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Zřejmě nás také čeká další KET, ten červnový bohužel nevyšel, tak se pomalu přesouvám a doufám v lepší zítřky
@Petraa_h mě vždy zavádí kolem 19-tého dne, 5-ti denní blastocystu. Všem moc držím palce, ať je ta cesta k miminku co nejkratší když už tohle vše musíme podstupovat ![]()
Ahoj, taky držím palce 😊Já byla v sobotu na ET, testovat se mám 10.7., tak jsem zvědavá, jak to dopadne ????
@PetiiiS a vydržíš do 10? Nebo zkusíš dřív? Držím palce, ať se hezky zavrtá
taky mám bohužel za sebou dvě ZT a zatím žádné dítě ![]()
@Ronnies To mě mrzí, ale jednou si k nám cestu najde
a co se týče testování….asi ne
ale uvidím, vím jen, že tenhle týden to zkoušet nebudu ![]()
Ahojte holky mě dneska řekli že tento měsíc ket nebude.Tak že další měsíc tak uvidíme. Bude to můj první ket tak uvidíme. Jinak všem držím palce ať to vyjde všem
@Michalka 28 jaj, jak to, že ti to posunuli? To já vlastně taky ještě nevím, jestli náhodou nebudu muset taky až v srpnu…budu volat v pátek, tak uvidím ![]()
@Michaela99 píše:
Zdravím, je tu někdo, kdo se chystá na ET nebo KET v červenci? Mě to čeká hned 1.7. v pátek![]()
Já mám taky KET 1.7.
Ahojky nevim jestli se mužů přidat, od 13 začínám poprvé stimulaci takže skoro nevim co čekat. Takže uvidíme… ![]()