Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ronnies protože sme o den propásli asi ovulaci. A jelikož mám jen dvě embrii po generace tak nechtějí nic rizkovat kdyby to nevyšlo. Tak že v neděli vysadim amelgen a budu čekat na ms a pak se uvidí snad to už vyjde. Držím palce ať ti to vyjde už teť
Ahoj holky, taky mě čeká KET 4.7. dva předchozí kety nevyšly… ![]()
embrijka máme po PGT-A…
budu 19 DC a dneska mě teda slušně bolí podbřišek… jako na ovulaci. Je to možný?
Jsem 13 DC…mám řízený ket - lenzetto, amelgen od zítra a po ketu clexane..
Včera jsem byla na kontrolním UTZ a sliznice 7,5 mm
@Epampeliska92 píše:
Ahoj holky, taky mě čeká KET 4.7. dva předchozí kety nevyšly…
embrijka máme po PGT-A…
budu 19 DC a dneska mě teda slušně bolí podbřišek… jako na ovulaci. Je to možný?
Jsem 13 DC…mám řízený ket - lenzetto, amelgen od zítra a po ketu clexane..
Včera jsem byla na kontrolním UTZ a sliznice 7,5 mm
Ten podbřišek by mohl být ovulace. Píchala jsi ovitrelle?
@Epampeliska92 píše:
@Boo01 nene, nepíchala.. mám řízený KET… snad to bude OK…
Já mám KET v nativu. Bez estrogenů. Na podporu dozrání folikulů jsem měla v pátek ovitrelle. V pátek jsem byla 14. den a folikul byl 20 mm a sliznice 8. Podbřišek mě taky fakt bolel už v sobotu. Jako hodně. Amelgen mám od neděle. Časově to vychází obdobně jako u Tebe. Už začínám být docela nervózní. ![]()
@Epampeliska92 Ahojky, a měla jsi vždy řízené KETy nebo i nativy? A to byly KETy s těma vyšetřenýma embryjkama?
@Mallin Ahooj poprvé jsem měla KET řízený (estrofem, progesteron) minulý srpen…a podruhé KET v nativu ovitrelle to bylo v listopadu 2021..
A embrijka musíme mít vyšetřené.. jsme s manželem oba přenašeči genu SMA-1
@Epampeliska92 Děkuji za odpověď
A kam chodíš do centra? A máte všechna vyšetření? Neříkali, proč třeba ani vyšetřená embryjka se třeba nechytají?
@Mallin Chodíme do Gennetu LBC, hele neříkali… vyšetření všechny mám..zvýšené NK buňky mám - ale není pro prý problém, který by se měl řešit…
Po dalším případném neúspěchu nás pošle dr.do PHA na větší vyšetření imunity.. uvidíme, snad to nebude potřeba
@Michalka 28 ty jo, to mi řekni, ze ti tu ovulaci lépe nepohlidaji? Vždyť by stačil jeden utz navíc
ale chápu, že u dvou embryí to nebudete riskovat a radši měsíc pockate. Ono to uteče, léto se vždy přežene hrozne rychle ![]()
@Boo01 držím na zítra palce, tfuj tfuj
a jak se citis ty @PetiiiS? Nějaké náznaky?
@Idzetka vítej
a snažíte se už dlouho? Víte, v čem je zakopanej pes? ![]()
@Ronnies no já byla na 3 😀 první byl brzo. Pak 12 den ještě brzo a 15 den už pozdě 😀. Ale jo raději ať se to posune než aby to bylo zbytečný. A teť půjdu 13 den tak uvidíme
@Ronnies píše:
@Boo01 držím na zítra palce, tfuj tfuja jak se citis ty @PetiiiS? Nějaké náznaky?
Ahoj,
3. den po ET mně občas píchalo v podbříšku, bolí mě prsa a od včerejška mě strašne pálí žáha (snad poprvé v životě). Stále jsem nohama na zemi, přece jen se láduju hormony, tak to může být i to
Uvidíme, uvidíme ![]()
Zítra držím palce všem, co jdou na transfer…ať se bojovníci chytnou ![]()
@Ronnies no asi rok a kousek. Já mám endometriozu. Nově zjištěnou ovšem očividně ji mám dlouho. Mám jeden vejcovod neprůchozí a druhy jo, ovšem díky endometrioze je vaječník na tomto vejcovodu přichyceny jako k vejcovodu. Takže přirozeně to nepůjde. Ale nás tlačí čas. Já 35 manžel 50.