KET/ET červenec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
28.6.22 16:38

@Ronnies protože sme o den propásli asi ovulaci. A jelikož mám jen dvě embrii po generace tak nechtějí nic rizkovat kdyby to nevyšlo. Tak že v neděli vysadim amelgen a budu čekat na ms a pak se uvidí snad to už vyjde. Držím palce ať ti to vyjde už teť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.6.22 17:20

ket 4.7.2022

Ahoj holky, taky mě čeká KET 4.7. dva předchozí kety nevyšly… :-(
embrijka máme po PGT-A…
budu 19 DC a dneska mě teda slušně bolí podbřišek… jako na ovulaci. Je to možný?
Jsem 13 DC…mám řízený ket - lenzetto, amelgen od zítra a po ketu clexane..
Včera jsem byla na kontrolním UTZ a sliznice 7,5 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.6.22 17:42
@Epampeliska92 píše:
Ahoj holky, taky mě čeká KET 4.7. dva předchozí kety nevyšly… :-(
embrijka máme po PGT-A…
budu 19 DC a dneska mě teda slušně bolí podbřišek… jako na ovulaci. Je to možný?
Jsem 13 DC…mám řízený ket - lenzetto, amelgen od zítra a po ketu clexane..
Včera jsem byla na kontrolním UTZ a sliznice 7,5 mm

Ten podbřišek by mohl být ovulace. Píchala jsi ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.6.22 17:44

@Boo01 nene, nepíchala.. mám řízený KET… snad to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.6.22 17:51
@Epampeliska92 píše:
@Boo01 nene, nepíchala.. mám řízený KET… snad to bude OK…

Já mám KET v nativu. Bez estrogenů. Na podporu dozrání folikulů jsem měla v pátek ovitrelle. V pátek jsem byla 14. den a folikul byl 20 mm a sliznice 8. Podbřišek mě taky fakt bolel už v sobotu. Jako hodně. Amelgen mám od neděle. Časově to vychází obdobně jako u Tebe. Už začínám být docela nervózní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
29.6.22 07:57

@Epampeliska92 Ahojky, a měla jsi vždy řízené KETy nebo i nativy? A to byly KETy s těma vyšetřenýma embryjkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.6.22 14:20

@Mallin Ahooj poprvé jsem měla KET řízený (estrofem, progesteron) minulý srpen…a podruhé KET v nativu ovitrelle to bylo v listopadu 2021..
A embrijka musíme mít vyšetřené.. jsme s manželem oba přenašeči genu SMA-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
29.6.22 14:53

@Epampeliska92 Děkuji za odpověď :hug: A kam chodíš do centra? A máte všechna vyšetření? Neříkali, proč třeba ani vyšetřená embryjka se třeba nechytají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.6.22 15:46

@Mallin Chodíme do Gennetu LBC, hele neříkali… vyšetření všechny mám..zvýšené NK buňky mám - ale není pro prý problém, který by se měl řešit…
Po dalším případném neúspěchu nás pošle dr.do PHA na větší vyšetření imunity.. uvidíme, snad to nebude potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
30.6.22 16:32

@Michalka 28 ty jo, to mi řekni, ze ti tu ovulaci lépe nepohlidaji? Vždyť by stačil jeden utz navíc :roll: ale chápu, že u dvou embryí to nebudete riskovat a radši měsíc pockate. Ono to uteče, léto se vždy přežene hrozne rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
30.6.22 16:35

@Boo01 držím na zítra palce, tfuj tfuj :kytka: a jak se citis ty @PetiiiS? Nějaké náznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
30.6.22 16:39

@Idzetka vítej :kytka: a snažíte se už dlouho? Víte, v čem je zakopanej pes? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.6.22 17:14

@Ronnies no já byla na 3 😀 první byl brzo. Pak 12 den ještě brzo a 15 den už pozdě 😀. Ale jo raději ať se to posune než aby to bylo zbytečný. A teť půjdu 13 den tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.22 17:18
@Ronnies píše:
@Boo01 držím na zítra palce, tfuj tfuj :kytka: a jak se citis ty @PetiiiS? Nějaké náznaky?

Ahoj,

3. den po ET mně občas píchalo v podbříšku, bolí mě prsa a od včerejška mě strašne pálí žáha (snad poprvé v životě). Stále jsem nohama na zemi, přece jen se láduju hormony, tak to může být i to :) Uvidíme, uvidíme :)

Zítra držím palce všem, co jdou na transfer…ať se bojovníci chytnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.6.22 19:29

@Ronnies no asi rok a kousek. Já mám endometriozu. Nově zjištěnou ovšem očividně ji mám dlouho. Mám jeden vejcovod neprůchozí a druhy jo, ovšem díky endometrioze je vaječník na tomto vejcovodu přichyceny jako k vejcovodu. Takže přirozeně to nepůjde. Ale nás tlačí čas. Já 35 manžel 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí