Snažení červenec 2022

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3755
17.6.22 06:35

Snažení červenec 2022

Ahoj holky, je tu někdo, kdo plánuje začít se snažit v červenci o miminko? Jak se zatím připravujete? Já zobu vitamíny mamavit už od ledna, tento měsíc jsem začala pít gynex a kontryhel a manžel pije kotvičník. Jsem 8 měs po císaři…miminko nám zemřelo. Na začátku července mám ovulaci, tak se těšíme a doufáme, že nám to brzy vyjde :srdce: a tentokrát dopadne dobře. Přidáte se na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
17.6.22 07:16

Ahoj, my plánujeme začít se snažit v červenci. Kolem 5.7. by měla být ovulace, ale je to první měsíc po vysazení HA, takže ještě nevím co bude. Už 2 měsíce zobu femibion. Manžel zatím nic, ale už jsem pokukovala, co bych mu mohla nasadit. Doma máme 6 letého chlapečka, tak už se těšíme a doufáme, že to vyjde co nejdřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
17.6.22 07:27

@Iveta37 je tak super. taky bych měla mít ovulaci 4-5.7. Nic není nemožné…kamarádka taky otehotnenela první měsíc po vysazení… :kytka: já teda antiko neberu. Dáváme si pozor. Ale předtím jsme na miminko čekali půl roku. Bohužel to dopadlo špatně. Jinak já mám tři děti už větší z předchozího manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
17.6.22 07:30

@misulinka27 Já se k vám nepřidám. Ale moc ti držím palečky, aby si k vám dušička našla cestu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3755
17.6.22 07:35

@np10021 dekuji :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.6.22 07:42

@misulinka27 to je mi moc líto, budu držet palečky, ať se ty dve čárky objeví :andel:
Já jsem si nakoupila nějaké ovu testy a na vše se těším. Se synem tohle neznám, ten byl takové překvapení. Takže teď to bude testovací poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
17.6.22 08:10

@Iveta37 dekuji :kytka: já ovu měřit nebudu.ja to vždycky poznám na sobě. takze to je jednodussi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.6.22 14:37

Ahoj, já se přidávám. Teď v červnu jsem si nechala vyndat tělísko gynefix. Už 2 měsíce beru femibion. Tak jsem zvědavá jak to půjde ovulaci mám na pomezí červen červenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.6.22 20:12

@Anabelika tak to je prima. Už jsme tri :dance: můžeme si psát jakjsme na tom..já už se moc těším až si konečně nebudeme dávat pozor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.6.22 20:20

@misulinka27 já se najednou stranu taky moc těším na druhou stranu se bojím jak to v téhle době zvládneme po finanční stránce až budu na rodicaku. Ale už nechci čekat déle mě brzy bude 31 a přítelovi je 35.a ideální čas by taky nemusel být nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.22 22:23

@Anabelika ahoj, tak to jsem rada, ze jsi dalsi do party.
Take se bojim jak to v tehle dobe zvladneme, ale miminko odkladame uz 2 roky a jak rikas - idealni cas by taky nemusel byt nikdy. Synovi je 6, takze mezi miminkem a jim bude 7 let. Tak si myslim, ze je na case.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
19.6.22 06:47

@Anabelika vždycky je nějaká doba..rodilo se i za války a naše babičky to taky neměly jednoduchý..my už nic odkládat nemůžeme. Nám už je oběma 36. Já mám děti z předchozího manželství, ale nynější manžel děti nemá. Chtěli bychom jedno spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maminecka5
20.6.22 08:29

Ahojky asi se k Vám už přidám, zřejmě dorazí ms.
Bude mi 31,štastně vdaná (jsme spolu 11let, z toho 10let svoji),mám spolu 5dětiček.-)Chceme ještě šesté, ale mám dlouhé cykly..ovu byla v Lednuale to jsme nějak nečekali, sex nebxl a 14dní na to přišla ms.Tedy 18.1.pak 3měsíce nic, tak jsem si šla na injekci 5den přišla ms, pak zase nějak po 38dnech agolutin, dostala jsem clostylbegyt 5-9dc,14dc jsem přišla na utz, kde mi doktorkařekla že už je PO..ukázala mi nějaký zdefm.obal nebo co to bylo a tekutinu a že máme mít sex, takže 14dc(8.6. a 9.6.)byl sex..od 16-26dc mám brát tabletku gynprodylu, kdyby se zadařilo..no a dnes jsem 26dc, do včera jen nějaký pidi duchy možná spíše rysky, další testy už nemám. Takže jestli vezmu 14dní od kontroly tak 28dc by měla mrcha dorazit.
Myslím, že by se tam mělo už něco ukázat, ale bohužel.. :( u posledního dítka bych duch 10dpo.

• Citovat
  • Upravit
3755
20.6.22 08:54

@Maminecka5 ahoj tre se ještě ukáže…ji AK můžeš samozřejmě k nam…tyjo tolik deti :dance: to je krásný..já mám tři s bývalým…čtvrté se současným manželem nám bohužel zemřelo, tak se chceme ještě jednou snažit. Doufáme že nám to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maminecka5
20.6.22 09:00

@misulinka27 je mi to moc líto, musí to být těžké ale určitě jste oba stateční a brzy se zadaří a vše dopadne dobře :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex