Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Jsem po revizi. Jak jste se o telo snazili opet starat, startovat ho apod.? Je tu nekdo, kdo otethotnel drive nez po 3 mesicich od revize? Sice planujeme udelat pauzu, ale v okoli mam dost lidi, co otehotneli brzy, proto resim, zda se chranit.
@Buzik95 revizi sem měla 15.12 2021 začala sem ihned pít kontryhelovy čaj a brát fertipronu vitaminy abych se připravila na snazeni. Počkala sem 2 MS tu první sem stejně měla bolestivou no a aspoň sem si u té první už hlídala ovulaci pač se mi asi o 4 dny opozdila a trochu protáhl cyklus. Po druhé MS sme to zkusili a hned vyšlo. Teď sem 16tt. ![]()
@Buzik95 10.11.revize vše bez komplikací, bolestí, nekrvácela jsem ms došla v termínu jak obvykle též taková jak jsem byla zvyklá, brala jsem to jako znamení…Pila Maliník, kontryhel čaj, zobala kyselinu listovou, 6.3.jsem našla pozitivní testík a zatím těhotenství probíhá v pořádku…Kamarádka otěhotněla po 1.porevizní ms, nedávno porodila zdravého chlapečka…Záleží na tom, jak se cítíš a jak je tělo připravené, když nebude, tak se nezadaří…