Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maminecka5 bylo to nejhorší období života..a ještě před Vánoce
věříme že nám ještě osud dopřeje a budeme mít uzlíček lásky doma a
moje děti mi hodně pomohly držet se nad vodou…jinak bych se zblaznila. i manžel byl velká opora. Spolu jsme to zvládli. ![]()
@misulinka27 Ahojky
i já se ráda přidám. Tenhle měsíc byl první, který jsme tomu nechali volný průběh po revizi v 11+6 TT ( bylo to naše první miminko po půl roce snažení ). Nicméně dnes termín očekávané MS ( 3 od revize) a včera začalo hnědé špinění, které trvá i dnes takže jen čekám, kdy se to rozjede v MS
. Od revize beru Nosifol a po revizi jsem si tělo startovala kontryhelem a kapkami Gynex. Přeji Vám všem holky ať se brzy zadaří a najdete ty vytoužené. //
nám ty dušičky v nebi určitě brzy pošlou nějakou dušičku, která tu s námi už zůstane :
![]()
Ahoj,
s dovolením bych se přidala. Snažit jsme se začaly potom, co jsem neplánovaně otěhotněla, bohužel to ale nedopadlo, jak jsem chtěla. Ze začátku jsem to prožívala víc já, teď spíš chlap. Po každém sexu se ptá, jestli jsme teď už zadělali na miminko. Mám kratší cyklus 25 dní, po SP mám navíc pocit, že na sobě nepoznám ovulaci. Minulý cyklus jsem zkoušela OT, tento zkusím i měření BT. Jsem objednaná i k DR na příští týden, mělo by to být zrovna v době ovulace, tak uvidíme, co mi řekne.
@Mall126 ahoj vítáme tě. Také mám kratší cyklus 25 dní… Ovulaci poznám. Hodně mi po porodu pomohlobpit kontryhel. Měla jsem cyklus rozházeny a srovnal se mi a ovulaci přesně poznám. Teď piju gynex…mám za sebou kůru 3 týdny a teď čekám na ms
Ahoj, my jsme se snažili tento měsíc prvně, MS by měla přijít v pátek, ale dnes jsem měla těhotenský test negativní… Předpokládám, že už se druhá čárka neobjeví…
Začala jsem brát kyselinu listovou, prý podpoří početí tak uvidíme… Všem moc držím palečky ![]()
@Sarka.951 no dokud nepřijde ms nic není ztraceno..taky to čekám zítra nebo v pátek..ale my se teď ještě nesnazily..já beru už půl roku mamavit v tom je kyselina listová taky. a další vitamíny co je třeba.
Ahoj holky, tak se k vam taky pridam
vcera jeste duch na testu, vecer jsem zacla spinit a dnes rano jsem to narazove dostala, takze je jasny ze nic ![]()
Snazime se od unora, tak aspon doufam, ze jsme to ted trosku pohnojili ![]()
I kdyz to ted bylo pravepodobne biochemicky, tak me aspon tesi, ze nam to jde ![]()
@Terry_Li ahojky, taky jsem se přesunula z červnových snažilek ![]()
@Mall126 ahoj, taky dnes ms? To me mrzi
tak cervenec bude nas ![]()
@Terry_Li já už ji dostala o víkendu
Ale nějak jsem s tím ani nepočítala. V pondělí jdu k Dr., měla bych mít před ovu, tak uvidím, jestli něco uvidí ![]()
Ahojky, také jdu do další skupinky
dnes 1 DMS, bohužel to nevyšlo, HA vysazená rok a půl, a letos od ledna se snažím dělat ovu testíky a zatím se nám nezadařilo, když to nevyjde tento měsíc tak už půjde i muž na nějakou kontrolu ![]()
@Terry_Li píše:
Ahoj holky, tak se k vam taky pridamvcera jeste duch na testu, vecer jsem zacla spinit a dnes rano jsem to narazove dostala, takze je jasny ze nic
Snazime se od unora, tak aspon doufam, ze jsme to ted trosku pohnojili
I kdyz to ted bylo pravepodobne biochemicky, tak me aspon tesi, ze nam to jde
Vítej…věřím že se nám to všem povede
![]()
@Pettulkaa holky a já myslela, že tu budu sama.
držím pěsti, ať už to vyjde.
Já jsem si nechala v prosinci vyjmout tělísko, takže teprve krátce, oproti tobě. Ale u prvního to vyšlo na poprvé, takže teď jsem z toho taková nesvá
začala jsem si tento cyklus měřit i BT, tak uvidím. Spíš se bojím, že mám ty anovulační cykly ![]()
Holky, tak u mě nakonec jinak…ducha jsem našla na dr.max,mamatestu, in-time atd. a dnes digi ![]()
@Maminecka5 píše:
Holky, tak u mě nakonec jinak…ducha jsem našla na dr.max,mamatestu, in-time atd. a dnes digi
Je gratuluju…jsem ti to říkala že ještě to může dopadnout
já to dneska dostala takže kolem 4.7. začínáme ![]()