Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spermie vydrží až 5 dnů. Takže šance, že se potkají s vajíčkem, tam je.
@queenie25 píše:Šance je okolo 16%.
Máš šanci až 25 %. Budeš muset vyčkat.
@karkarka Záleží na věku, ten u zakladatelky neznáme. 16 procent se udává pro věk 30-35 let. Nejvyšší je pro 25 procent do 25 let.
Jo je. A pri nazvu „po dlouhe abstinenci“ jsem tedy cekala vic nez 3 tydny
![]()
3 týdny je dlouhá abstinence, jo?
mne se přesně takto otěhotnět podarilo, byl jeden jediný sex v daném cyklu a evidentně jsme se trefili zrovna někam okolo ovulace. Ale já jsem nějaká divná, otěhotnim, jen co kolem chlapa projdu, tak asi nebudu úplně relevantní vzorek.
@queenie25 píše:
@karkarka Záleží na věku, ten u zakladatelky neznáme. 16 procent se udává pro věk 30-35 let. Nejvyšší je pro 25 procent do 25 let.
Podle lékařů je šance na otěhotnění 15-20%v jednom cyklu u žen do 30 let.
@Midaku píše:
3 týdny je dlouhá abstinence, jo?![]()
mne se přesně takto otěhotnět podarilo, byl jeden jediný sex v daném cyklu a evidentně jsme se trefili zrovna někam okolo ovulace. Ale já jsem nějaká divná, otěhotnim, jen co kolem chlapa projdu, tak asi nebudu úplně relevantní vzorek.
Jsem podobny vzorek
, dvakrat byl 1 sex za cyklus, jednou 2, mam z toho tri deti. Vzdycky vznikly nahodou v dobe, kdy byly same sluzebky a malo spolecnych dnu veceru (jeden konkretni mesic z roku, takze maji vsechny narozky skoro stejne). Dcery hned v prvnim cyklu, co jsme prestali s ochranou, syn teda az asi v 5. (mela jsem velmi nepravidelnou MS tou dobou). Takze soude dle me sance velka. ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, takových dotazů je tady spousta. A také vím, že nejste věštkyně. I přesto bych ale chtěla slyšet, jestli je nějaká naděje.
Za tento cyklus jsme měli jen 1 styk, a to cca 2 dny před ovulací - styk v neděli pozdě večer, ovulační hlen jsem objevila v úterý ráno, jinak ovulaci nijak nehlídám. Další sex už jsme nestihli kvůli manželově práci.
Sex byl ale po dost dlouhé době, cca 3 týdny, a mezitím muž ani nemasturboval. Jsem si tím více než jistá, řešili jsme nemoc a úmrtí v blízké rodině a na intimnosti nebyla chuť.
Je tu nějaká šance, co myslíte?
Ahoj, zalezi no. Pokud byl hlen az v utery, tudiz se otevrel cipek a predtim byl zrejme zavreny. Ovulace mohla probehnout za nekolik dni po hlenu, a spermie se dovnitr dostat vubec nemusely. My jsme meli pokazde co jsme se snazili jeden styk v obdobi hlenu a mame 3deti ![]()
@Midaku píše:
3 týdny je dlouhá abstinence, jo?![]()
Taky tak.. 5 cyklu = 5 těhotenství
Po sestinedeli musím poresit fakt účinnou antikoncepci ![]()
Já vím, takových dotazů je tady spousta. A také vím, že nejste věštkyně. I přesto bych ale chtěla slyšet, jestli je nějaká naděje.
Za tento cyklus jsme měli jen 1 styk, a to cca 2 dny před ovulací - styk v neděli pozdě večer, ovulační hlen jsem objevila v úterý ráno, jinak ovulaci nijak nehlídám. Další sex už jsme nestihli kvůli manželově práci.
Sex byl ale po dost dlouhé době, cca 3 týdny, a mezitím muž ani nemasturboval. Jsem si tím více než jistá, řešili jsme nemoc a úmrtí v blízké rodině a na intimnosti nebyla chuť.
Je tu nějaká šance, co myslíte?