Šance na početí? Jen 1 sex po dlouhé abstinenci

Anonymní
13.6.22 23:42

Šance na početí? Jen 1 sex po dlouhé abstinenci

Já vím, takových dotazů je tady spousta. A také vím, že nejste věštkyně. I přesto bych ale chtěla slyšet, jestli je nějaká naděje.
Za tento cyklus jsme měli jen 1 styk, a to cca 2 dny před ovulací - styk v neděli pozdě večer, ovulační hlen jsem objevila v úterý ráno, jinak ovulaci nijak nehlídám. Další sex už jsme nestihli kvůli manželově práci.
Sex byl ale po dost dlouhé době, cca 3 týdny, a mezitím muž ani nemasturboval. Jsem si tím více než jistá, řešili jsme nemoc a úmrtí v blízké rodině a na intimnosti nebyla chuť.
Je tu nějaká šance, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5071
14.6.22 00:06

Ano, je tu šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.6.22 00:15

Máš šanci až 25 % ;-). Budeš muset vyčkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
14.6.22 00:18

Šance je vždycky, když je styk okolo ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
14.6.22 03:13

Spermie vydrží až 5 dnů. Takže šance, že se potkají s vajíčkem, tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
14.6.22 05:48
@queenie25 píše:
Máš šanci až 25 % ;-). Budeš muset vyčkat.
Šance je okolo 16%.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.6.22 06:31

@karkarka Záleží na věku, ten u zakladatelky neznáme. 16 procent se udává pro věk 30-35 let. Nejvyšší je pro 25 procent do 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 06:46

@queenie25
Je mi 29 let.
Děkuji za všechny odpovědi,
zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
15995
14.6.22 06:46

Jo je. A pri nazvu „po dlouhe abstinenci“ jsem tedy cekala vic nez 3 tydny :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8909
14.6.22 07:05

3 týdny je dlouhá abstinence, jo? 8o :mrgreen: mne se přesně takto otěhotnět podarilo, byl jeden jediný sex v daném cyklu a evidentně jsme se trefili zrovna někam okolo ovulace. Ale já jsem nějaká divná, otěhotnim, jen co kolem chlapa projdu, tak asi nebudu úplně relevantní vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
14.6.22 12:48
@queenie25 píše:
@karkarka Záleží na věku, ten u zakladatelky neznáme. 16 procent se udává pro věk 30-35 let. Nejvyšší je pro 25 procent do 25 let.

Podle lékařů je šance na otěhotnění 15-20%v jednom cyklu u žen do 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 13:15
@Midaku píše:
3 týdny je dlouhá abstinence, jo? 8o :mrgreen: mne se přesně takto otěhotnět podarilo, byl jeden jediný sex v daném cyklu a evidentně jsme se trefili zrovna někam okolo ovulace. Ale já jsem nějaká divná, otěhotnim, jen co kolem chlapa projdu, tak asi nebudu úplně relevantní vzorek.

Jsem podobny vzorek :mrgreen:, dvakrat byl 1 sex za cyklus, jednou 2, mam z toho tri deti. Vzdycky vznikly nahodou v dobe, kdy byly same sluzebky a malo spolecnych dnu veceru (jeden konkretni mesic z roku, takze maji vsechny narozky skoro stejne). Dcery hned v prvnim cyklu, co jsme prestali s ochranou, syn teda az asi v 5. (mela jsem velmi nepravidelnou MS tou dobou). Takze soude dle me sance velka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1757
14.6.22 17:05
@Anonymní píše:
Já vím, takových dotazů je tady spousta. A také vím, že nejste věštkyně. I přesto bych ale chtěla slyšet, jestli je nějaká naděje.
Za tento cyklus jsme měli jen 1 styk, a to cca 2 dny před ovulací - styk v neděli pozdě večer, ovulační hlen jsem objevila v úterý ráno, jinak ovulaci nijak nehlídám. Další sex už jsme nestihli kvůli manželově práci.
Sex byl ale po dost dlouhé době, cca 3 týdny, a mezitím muž ani nemasturboval. Jsem si tím více než jistá, řešili jsme nemoc a úmrtí v blízké rodině a na intimnosti nebyla chuť.
Je tu nějaká šance, co myslíte?

Ahoj, zalezi no. Pokud byl hlen az v utery, tudiz se otevrel cipek a predtim byl zrejme zavreny. Ovulace mohla probehnout za nekolik dni po hlenu, a spermie se dovnitr dostat vubec nemusely. My jsme meli pokazde co jsme se snazili jeden styk v obdobi hlenu a mame 3deti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18737
15.6.22 08:43
@Midaku píše:

Taky tak.. 5 cyklu = 5 těhotenství :lol: Po sestinedeli musím poresit fakt účinnou antikoncepci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.6.22 08:58

Nám se úplně stejně zadarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie