Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michalka 28 ty jo, no tak to je fakt pech. Stejně je divný, ze za dva dny bylo najednou pozdě. Ja myslela, že to už par dni před ovulaci odhadnou, ze foliky rostou přibližně 1,5 mm za den
No tak snad to příští měsíc vychytate
zase si můžeš užít ještě léta se vším všudy ![]()
@PetiiiS to zní hooooodne nadějně. To by bylo, aby nebylo. A zatím nemáš chuť testovat? Držím palce fazolce, ať se ji u tebe líbí ![]()
@Ronnies moc děkuji
chtěla jsem to vydržet o něco déle, ale bylo to silnější než já
zbyl mi jeden test z minulého měsíce, tak jsem ho jen z hecu zkusila….5. den po ET jsem ani nepočítala s tím, ze by tam něco bylo a byl tam slabý duch, snad bude sílit ![]()
@Ronnies píše:
@Boo01 držím na zítra palce, tfuj tfuja jak se citis ty @PetiiiS? Nějaké náznaky?
Ahoj
, moc děkuju. Ještě zítra musí ráno zavolat, že je vše ok a embryjko zvládlo rozmrazení.
To jsou nervy…
@Idzetka taky mi na laparce zjistili endometriozu. ja mám teda oba vejcovody průchozí, ale jeden je přirostlý k děloze a mám to na močovém měchýři a na nějakých těch úponech. Ale asi to působí prý spíš nějak chemicky. Je to potvora. Nám vlastně nic jiného nezjistili a už bojujeme čtyři roky bez úspěchu. A čas nás taky docela tlačí, i když pár let snad ještě máme. Já 33, manžel 34. ![]()
@Mallin @Michaela99
Holky, tak už zítra.
Kdy jdete? Už to víte?
@PetiiiS No to je super!!
Teď ať už jen hezky sílí a pustí se za 9m ![]()
@Boo01 Tý jo, to se dozvíš teda až zítra? No to musí být teda nervy
ale věř tomu malému, ze bude bojovat a zvládnete to. Budu moc držet palce
víc jich teda nemáte jsem pochopila?
@Ronnies píše:
@Boo01 Tý jo, to se dozvíš teda až zítra? No to musí být teda nervyale věř tomu malému, ze bude bojovat a zvládnete to. Budu moc držet palce
víc jich teda nemáte jsem pochopila?
Je to poslední bojovníček.
Není to můj první KET, tak se bojím, proč mi mají ráno potvrdit, že bude transfer. Nikdy to nedělali.
![]()
@Ronnies nebyly si jistí jestli byla ovulace pár hodin před ultrazvukem nebo teprve bude. Podle krve byla pár hodin před ultrazvukem 😕 😀. Jo teť už to budou hlídat lip tak snad to vyjde. A ty už si byla na et/ket?
@Boo01 Tak ono je asi vždycky nějaký riziko, že se po rozmrazeni embryo může rozpadnout… Nebo myslíš, že maji nějakou indikaci nebo podezření? Vím, že jsi ve skupince ket/et jaro 2022, tak jsi to určitě už psala, ale já se tam v těch zaběhlých diskusích moc nechytala, tak se omlouvám za dotazy
každopádně budu držet palce, ať je to ukázková blasta anebo ať klidně není ukázková, ale ať je to na transfer a chytne se 🙏 v kolik máš jit? Hned ráno?
@Ronnies píše:
@Boo01 Tak ono je asi vždycky nějaký riziko, že se po rozmrazeni embryo může rozpadnout… Nebo myslíš, že maji nějakou indikaci nebo podezření? Vím, že jsi ve skupince ket/et jaro 2022, tak jsi to určitě už psala, ale já se tam v těch zaběhlých diskusích moc nechytala, tak se omlouvám za dotazykaždopádně budu držet palce, ať je to ukázková blasta anebo ať klidně není ukázková, ale ať je to na transfer a chytne se 🙏 v kolik máš jit? Hned ráno?
Nic neříkali, že by mělo být špatně. Jen mi tvrdili, že mám zamraženou blastocystu. Sestřička mi ale při návštěvě řekla, že to je morulka. Koukala jsem nevěřícně. Vymohla jsem si konzultaci na embryologii. Neodpověděli mi, proč mi to říkali.
Uzavřeli to tím, že ONI mrazí morulky, ty den předem rozmrazí, aby transferovali blastocysty. Moc důvěry mi v ně nezůstalo.
Pamatuju si, co mi tvrdili. Takže se trochu bojím, že mi třeba ještě něco neřekli.
Jinak bych měla jít okolo jedné odpoledne.
@Boo01 Moc dekuji
Ja si mam taky dnes volat, v 9:30. Ale u nas to je u KETu vzdycky tak, ze se rano vola pro jistotu, zda se embryo rozmrazilo v poradku. Kam chodis do centra? Jinak na transfer bych se mela dostavit na 11:15. Tam je to takto dany.
Holky, tak vam vsem, co jdete dnes, drzim taky palecky ![]()
@Ronnies Ja mam podobny pribeh. Snaha pres 3 roky, endometrioza, byt jen pidi, tak se i po odstraneni laparoskopicky stejne zatim nepodarilo. Taky je mi 33, za chvili 34 teda uz
A tohle je vas prvni transfer?
@Boo01 Aha, tak to je divný. Možná to tak opravdu mají a mrazí morulky, ale nemají pak tvrdit něco jiného. To opravdu důvěru nevzbuzuje. U nás v Plzni asi mrazí blasty, nebo aspoň mě to tak říkali. A holky můžu se zeptat, kolik platíte teď za KET? Náš CaR změnil ceník už podruhé v tomto roce a jsme na 10tis za KET
Tak dnes to holky odstartujte naplno ať jsou za týden // ![]()
@Ronnies U nas se za KET plati 6320 Kc a k tomu vzdy doporucuji AH a ten je za 2670 Kc, takze dohromady za KET 8990 Kc. No neni to nic levnyho ![]()