Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
my s manželem se začneme snažit od února o mimíska,tak doufáme,že to vyjde,co nejdříve.
A my ted od ledna 2011
jinak jak se na to připravujete? necháváte tomu volný průběh a nebo tomu trochu pomáháte…já beru jen kys.listovou ![]()
ja ted zkousim merit bazalni teplotu,jinak neberu nic,ale uvazuju ze si taky koupim kys.listovou.
ta listovka je prý moc dobrá,hlavně před těhotenstvím,tělo je zdravé a připravené…tak se uvidí
a ty Renčo koukám máš už pěkného chlapečka,to já budu mít premiéru
bojim bojim
Ahoj holky, muzu se pridat? My se sice snazime od srpna 2010, ale zatim nic, tak snad me vezmete
. Listovku beru taky uz od toho srpna asi, a posledni 2 mesice Femigard, ale zatim pozoruju jen delsi cykly, minuly byl 40 dni, a ted jsem 37 den a furt nic..
Ahoj jasne ,ze se muzes pridat
ja jsem zkousela jen kontryhelovy caj,ale nechce se mi to varit tak jsem toho nechala
uz merim i bazalni teplotu a porad nic,kazdy mesic jsem vzdycky natesena ze by uz a nakonec stejne ms prijde.
Ahoj Apocalypse, taky jsem ráda,že se přidáváš,koukám,že taky proto děláš vše,co se dá,vid?!Já se tedy na mimi moc těším,tak doufám,že to moc dlouho trvat nebude. Dnes jsem vozila malou 2měs. neteř a hned jsem chytla slinu ![]()
Jinak holky,je dobré začít nějak cvičit? Nebo právě naopak ne, my budeme mít s přítelem v květnu svatbu a chci si zpevnit tělo cvičením, ale zase jsem někde četla, že se cvičit moc nemá, že se oddaluje otěhotnění, ale já si myslím, že všeho s mírou, cvičit hodně a nebo vůbec - obojí asi nebude správně
Ahojky, no co ja jsem slysela, tak primerena fyzicka aktivite/cviceni neni na skodu, spis naopak. Ale presne jak rikas, nic se nema prehanet, takze ani to cviceni.
Ahoj ,můžu se k vám přidat?:)V září jsem byla na revizi po ZT a měli jsme mít cca 3měs pauzu.Konečně se chceme opět věnovat tvorbě
mimíska
Tak nám všem držím pěsti ![]()
https://www.emimino.cz/…se-od-unora/
ahoj, ty, které nechtějí psát veřejně, nebo ty, kterých se to týká, pro Vás je tu skupina, tak směle do toho