Snažíme se od února :))

Anonymní
5.1.11 07:30

snažíme se od února :))

https://www.emimino.cz/…se-od-unora/

ahoj, ty, které nechtějí psát veřejně, nebo ty, kterých se to týká, pro Vás je tu skupina, tak směle do toho :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.1.11 16:06

:?: :?: :?: kde jste? :wink:

• Citovat
  • Upravit
148
5.1.11 16:22

Ahojky,
my s manželem se začneme snažit od února o mimíska,tak doufáme,že to vyjde,co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
5.1.11 18:20

ahoj my se aky snazime od unora ale 2010.

• Citovat
  • Upravit
1019
7.1.11 19:00

A my ted od ledna 2011 :-D jinak jak se na to připravujete? necháváte tomu volný průběh a nebo tomu trochu pomáháte…já beru jen kys.listovou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
8.1.11 08:27

ja ted zkousim merit bazalni teplotu,jinak neberu nic,ale uvazuju ze si taky koupim kys.listovou.

• Citovat
  • Upravit
1019
8.1.11 13:39

ta listovka je prý moc dobrá,hlavně před těhotenstvím,tělo je zdravé a připravené…tak se uvidí :-) :-) a ty Renčo koukám máš už pěkného chlapečka,to já budu mít premiéru :-D bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
8.1.11 18:42

Ahoj holky, muzu se pridat? My se sice snazime od srpna 2010, ale zatim nic, tak snad me vezmete :-). Listovku beru taky uz od toho srpna asi, a posledni 2 mesice Femigard, ale zatim pozoruju jen delsi cykly, minuly byl 40 dni, a ted jsem 37 den a furt nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
8.1.11 19:17

Ahoj jasne ,ze se muzes pridat :-D ja jsem zkousela jen kontryhelovy caj,ale nechce se mi to varit tak jsem toho nechala :oops: uz merim i bazalni teplotu a porad nic,kazdy mesic jsem vzdycky natesena ze by uz a nakonec stejne ms prijde.

• Citovat
  • Upravit
Renca127
8.1.11 19:17

a co test nezkouselas? :-)

• Citovat
  • Upravit
1019
8.1.11 20:06

Ahoj Apocalypse, taky jsem ráda,že se přidáváš,koukám,že taky proto děláš vše,co se dá,vid?!Já se tedy na mimi moc těším,tak doufám,že to moc dlouho trvat nebude. Dnes jsem vozila malou 2měs. neteř a hned jsem chytla slinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
8.1.11 20:10

Jinak holky,je dobré začít nějak cvičit? Nebo právě naopak ne, my budeme mít s přítelem v květnu svatbu a chci si zpevnit tělo cvičením, ale zase jsem někde četla, že se cvičit moc nemá, že se oddaluje otěhotnění, ale já si myslím, že všeho s mírou, cvičit hodně a nebo vůbec - obojí asi nebude správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
19.1.11 10:55

Ahojky, no co ja jsem slysela, tak primerena fyzicka aktivite/cviceni neni na skodu, spis naopak. Ale presne jak rikas, nic se nema prehanet, takze ani to cviceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
19.1.11 15:44

Ahoj ,můžu se k vám přidat?:)V září jsem byla na revizi po ZT a měli jsme mít cca 3měs pauzu.Konečně se chceme opět věnovat tvorbě :srdce: mimíska :andel: Tak nám všem držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí