Snažíme se v Pardubicích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
29.10.11 21:24

No jako navíc malej je děsně akční, on pořád o sobě dává vědět, takže je to takový vtipný spíš, než vzrušující :mrgreen: Ale něco s tím čípkem musím udělat sakryš :cert: :cert: :cert:
No to néé, to já nechci, já budu děsně zbídačená..ale je fakt, že oni až tak nepůjdou za mnou :think: :lol:
A kde pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 21:32

Jééé ale to musí být fajn když poprvé kopne viď :-) tak hlavně že o sobě dává vědět a víš že je v pořádku. kdyby se nehýbal tak by to asi bylo horší :)
No hlavně že bude malej vypadat po porodu k světu, vystihla si to krásně, tak úplně za tebou nepůjdou :-D
No svého zaměstnavatele tady radši zveřejňovat nebudu. Věřím, že by se tady našlo víc holek, které tam pracují a ne všichni o mě vědí že se snažíme :) a mám to tam slibně rozjetý s kariérou, tak bych nerada, aby se to domákli. náhodou se potom nezadaří a už budu stejně ta „odepsaná“, víš jak to chodí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 21:36

Je to krásnej pocit, když cejtíš poprvé kopaneček..ale teď už je to docela maso, hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ani kvůli tomu nespím :zed: :zed:
Akorát co mi na těhu ,,vadí,, je to, že jsem celou dobu byla na neschopnece, tak jsem znuděná jako blázen, už se těším, až mě malej zabaví :lol: :lol:
Jo, tak tomu rozumím a chápu, ono asi lepší to tady moc nekoumat.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 21:37

Jo tak toho se obávám taky :( aspoň doktor mě pořád straší že to bude asi na rizikovku, ale doufám že se tomu vyhnu. a pročpak si musela být doma ty? Něco se mudrovi nezdálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 21:41
feésM píše:
Jo tak toho se obávám taky :( aspoň doktor mě pořád straší že to bude asi na rizikovku, ale doufám že se tomu vyhnu. a pročpak si musela být doma ty? Něco se mudrovi nezdálo?

Nene, ale kvůli práci, tam to není pro těhotný ani náhodou, takže jsem byla doma hned od // na testu..a jsem z toho na hlavu..o tom vypovídá i počet příspěvků tady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.11 21:34

Ahojda holky, já jsem z kraje Pardubic, je mi 28, mám z manželství malou treperendu a ted se s přítelem snažíme první měsíc o miminko.. Tak jsem zvědavá, jak to vyjde či nevyjde.. ale zatím to moc nechci řešit a hlavně na to nemyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
4.11.11 19:52

Ahojky! vítám tě :) tak to přeju hodně štěstíčka ať se podaří co nejdříve :) nemyslet na to je asi nejlepší ale mě se toho zatím nepodařilo docílit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 20:52

No jo, ono to je dost složitý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
6.11.11 19:58

Ahoj holky :-) Jsem taky od Pardubic a ráda bych příští rok taky drandila s kočárkem, tak se to snad brzy povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.11.11 20:29

No musíme tomu věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 15:51

Tak co, nějaké // ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.11.11 17:41

Já si dělala test před týdnem. to jsem měla MS zpožděnou o 3 dny a sněhobílo. Teď už jsem netestila, je to zbytečné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.11 16:29

Takže MS dorazila, jo? já očekávám koncem týdne, ale myslím, že také dorazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
22.11.11 22:34

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem zatím také z pardubic a také se snažíme, zatím bez úspěchu :(
Chtěla bych se třeba někdy sejít s někým, kdo je na tom podobně a tuto situaci chápe. Mám pocit, že sposta lidí tomuhle nerozumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
23.11.11 10:57

Ahojda holky, já jsem z Pardubic, je mi 22, mám 2 letou holčičku:) A začali sme se pomalu snažit o druhe miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí