Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jako navíc malej je děsně akční, on pořád o sobě dává vědět, takže je to takový vtipný spíš, než vzrušující
Ale něco s tím čípkem musím udělat sakryš
![]()
No to néé, to já nechci, já budu děsně zbídačená..ale je fakt, že oni až tak nepůjdou za mnou
![]()
A kde pracuješ?
Jééé ale to musí být fajn když poprvé kopne viď
tak hlavně že o sobě dává vědět a víš že je v pořádku. kdyby se nehýbal tak by to asi bylo horší ![]()
No hlavně že bude malej vypadat po porodu k světu, vystihla si to krásně, tak úplně za tebou nepůjdou ![]()
No svého zaměstnavatele tady radši zveřejňovat nebudu. Věřím, že by se tady našlo víc holek, které tam pracují a ne všichni o mě vědí že se snažíme
a mám to tam slibně rozjetý s kariérou, tak bych nerada, aby se to domákli. náhodou se potom nezadaří a už budu stejně ta „odepsaná“, víš jak to chodí ![]()
Je to krásnej pocit, když cejtíš poprvé kopaneček..ale teď už je to docela maso, hehe
Ani kvůli tomu nespím
![]()
Akorát co mi na těhu ,,vadí,, je to, že jsem celou dobu byla na neschopnece, tak jsem znuděná jako blázen, už se těším, až mě malej zabaví
![]()
Jo, tak tomu rozumím a chápu, ono asi lepší to tady moc nekoumat.. ![]()
Jo tak toho se obávám taky
aspoň doktor mě pořád straší že to bude asi na rizikovku, ale doufám že se tomu vyhnu. a pročpak si musela být doma ty? Něco se mudrovi nezdálo?
feésM píše:
Jo tak toho se obávám takyaspoň doktor mě pořád straší že to bude asi na rizikovku, ale doufám že se tomu vyhnu. a pročpak si musela být doma ty? Něco se mudrovi nezdálo?
Nene, ale kvůli práci, tam to není pro těhotný ani náhodou, takže jsem byla doma hned od // na testu..a jsem z toho na hlavu..o tom vypovídá i počet příspěvků tady
![]()
Ahojda holky, já jsem z kraje Pardubic, je mi 28, mám z manželství malou treperendu a ted se s přítelem snažíme první měsíc o miminko.. Tak jsem zvědavá, jak to vyjde či nevyjde.. ale zatím to moc nechci řešit a hlavně na to nemyslet ![]()
Ahojky! vítám tě
tak to přeju hodně štěstíčka ať se podaří co nejdříve
nemyslet na to je asi nejlepší ale mě se toho zatím nepodařilo docílit. ![]()
Ahoj holky
Jsem taky od Pardubic a ráda bych příští rok taky drandila s kočárkem, tak se to snad brzy povede ![]()
Já si dělala test před týdnem. to jsem měla MS zpožděnou o 3 dny a sněhobílo. Teď už jsem netestila, je to zbytečné ![]()
Takže MS dorazila, jo? já očekávám koncem týdne, ale myslím, že také dorazí?
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem zatím také z pardubic a také se snažíme, zatím bez úspěchu ![]()
Chtěla bych se třeba někdy sejít s někým, kdo je na tom podobně a tuto situaci chápe. Mám pocit, že sposta lidí tomuhle nerozumí…
Ahojda holky, já jsem z Pardubic, je mi 22, mám 2 letou holčičku:) A začali sme se pomalu snažit o druhe miminko ![]()