Snažíme se v Pardubicích

2390
29.10.11 18:48

Snažíme se v Pardubicích

Ahojte holky! Je tu některá ze snažilek z Pardubic? Pokud ano, tak mě napadlo, co si během „čekání“ na mimi pokecat, zkrátit si chvíle a někdy třeba zajít i na kafčo? :) Kdyžtak se ozvěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
29.10.11 18:57

Já teda už nejsem snažilka, ale z Pardubic jsem, tak jsem přišla popřát hodně štěstíčka a co nejdřív // na testíku :kytka: Snad to nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 19:53

Ahojky! Mno určitě to nevadí :) Děkuju :kytka: už se snažíme poměrně dlouho (aspoň mě to přijde strašně dlouhý :lol: ). Koukám, že vy už budete mít za pár dní prcka :) Tak hlavně ať jste oba zdraví a všichni tři moc štastní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 19:59

A jak dlouho už se snažíte? Neboj, ono to určitě vyjde :hug: A díky moc, už se to blíží no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 20:12

Od května a pořád nějaký problémy :( nejdřív anovulační cykly, pak se to dalo do kupy a najednou zase anovulační. zatím jsem ani jednou nedostala MS bez agolutinu, takže mě teď první měsíc dali clostil, tak jsem zvědavá co z toho bude ale ovulace SNAD proběhla minulý týden.
Tak to se už musíte moc těšit na malého :) Btw pěkný pupíček :) Moc ti to sluší mamko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 20:14

Jéé, to mě mrzí, že s tím máš takové trápení, můžu se zeptat, kolik ti je? Ale hlavně nevěšet hlavu! :wink:
Díky moc, pupík je to pěknej a težkej, hehe :mrgreen: To víš, že těšíme, to ti ani nemusím popisovat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 20:27

Tak zatím to určitě nevzdáváme. Je mi 21, takže ještě k tomu připadáme hodně lidem jako veliký blázni chtít mimčo v tomhle věku no ale nikdo z nich za to pořádně nevidí, tak do toho nemají co mluvit. :) důležitý pro nás je, že nás rodina a ty nejbližší kámoši podporují :) a snad se nám brzy poštěstí :)
No těžký to asi je pořádně, to ti věřím :) i když z toho potom vyleze brouček co má kolem 3-4 kg :-D A vy jste se snažili jak dlouho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 20:30

Jé, tak to je super, že jsi takhle mlaďounká, já tohle uznávám :pankac: :pankac: Vůbec si do toho od nikoho nenech mluvit, podle mě je to věk akorát na prcka, vždyť dřív to bylo naprosto normální..
No už aby z toho ten prcek vylezl, začínám bejt unavená, navíc to k porodu moc nevypadá a to jsem si plánovala, jak porodim v 38tt :lol: :lol: Tam jsem teď a nic :zed: :zed:
Jinak já jsem vysadila HA a v druhym cyklu jsem zjistila, že jsem těhu..takže u nás nebyl problém, až jsem se sama divila, že to bylo tak brzy 8-o
A kdepak bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 20:38

No my jsme to původně plánovali až tak ve 23 letech no ale mudr zjistil že u mě není všechno tak jak by mělo být a tak nás tak trošku nakop abychom to zvážili už teď. Udělali jsme si večerní poradu no a shodli jsme se na tom, že se to už o ty dva roky nezblázní a začali se strááášně moc snažit a strááášně moc těšit :) taky mi bylo řečeno, že ideální prvorodička je 20-25let no ale většině lidem to přijde jako nesmysl, že na to ženská v tomhle věku nemůže být připravená ale to si nemyslím :) a jsem moc ráda že je nás víc :-D
a jakpak už jste veliký? Tý jo 38 tt to už musí být zápřah :) už máš sbalenou tašku u postele a čekáš kdy to přijde? :dance: Tak to jste měli ohromné štěstí, že to přišlo takhle brzy. a jak dlouhou jsi brala HA jestli se můžu zeptat?
bydlíme na Dubině a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 20:45

No já jsem vždycky říkala, že bych to chtěla stihnout do 25ti, no nakonec to bude ještě dřív, takže super :mrgreen:
No teď na poslední poradně mi prcka neměřila ani nevážila, takže nevím, jak už je malej velkej, hihi, snad mi UZ udělá ve středu, teď chodím na ozvičky a to je krása, když slyšíš to srdíčko, jak mu tluče :srdce: Ale jinak je to fakt masakr, už nemám na nic moc náladu, jen myslim na porod. Hekám, sotva lezu, malej talčí na spodek, kope do žeber, že se divim, že nemám modřiny.. To víš, taška sbalená, pokojíček pro malýho připravenej, vypráno, vyžehleno, jen to miminko kdyby už chtělo ven :zed:
Jinak jsem brala HA od 15ti, což je teda skoro 8 let, brala jsem Diane 35 a Chloe, což prej není zrovna dobrý, když chceš rychle otěhu, že prý má hodně hormonů, takže jsme asi fakt měli kliku..
Mě je trapný to psát, když vím, že snažíte..víš jak to myslim..někoho to trápí, tak o tom nechce ani slyšet..
Jinak my bydlíme na Dukle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 20:56

Tak to o tom klidně piš :) Mě to vůbec nevadí :) spíš naopak. Když vidím a slyším jak to u jiných jde tak si říkám proč by to u nás nemělo jít taky :) Je to lepší než poslouchat ty, které se snaží už několik let a vzdávají to protože to nemá cenu atd. To mi na optimismu moc nepřidá. Teď nám v práci otěhotněla další holčina a taky se snažila hodně dlouho, takže jsem ráda i za ní a říkám si, že jsem třeba teď už konečně nařadě :-D Jůůů tak to je fajne že Diane a Chloe jsou špatný :-D První půlrok (taky v 15) jsem brala Chloe, pak 1 rok Harmonette, potom chvilku Minervu no a potom Diane :-D ten jsem brala asi 4 roky no a 3 měsíce než přišlo na to snažení ještě nějaký jeanine (měla sem s antikoncepcí poměrně velký problémy :-D, žádná mi neseděla, po jedný jsem strašně zloustla, po další zvracela :-D strašný). No a teď mě nacpaly tím clostíkem až sem se divila když čtu, jaké jsou vedlejší účinky ostatních, že sem to zvládla ve zdraví a bez problémů :-D
Tak to musí být nádhera slyšet srdíčko toho malého tvorečka uvnitř. A rodit budeš tady v Pardubkách? :)
Na Dukle jsme bydleli do letošního března :) ale nakonec nás to víc táhlo na Dubinu tak jsme tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 21:00

Tak to je super, že máš k tomu takkovej přístup, jak píšeš, podle mě je to taky určo lepší, než se v tom nějak utápět, navíc až pak budeš těhotná, tak budeš ráda, že ti někdo poradí, kdo už to má za sebou, ne? :mrgreen:
Ono u tebe jde asi jen o to, aby se ti srovnala ta ovulka ne? Jinak tam určo žádnej problém nebude, jsi mladá, uvidíš, jak to pak půjde :wink:
Jj, rodit budu tady, pořád si říkám, že to nějak těch pár dní vydržim, přece jen, ono si nevybereš, jde o to, jakej máš prostě porod, když dobrej a rychlej, tak si to budeš chválit všude..když to stojí za houby, tak to bude stát za houby všude :nevim:
Já na Dukle bydlim celej život, takže bych se ani nechtěla stěhovat, přítel je teda z Dražkovich, ale jsme tady, máme tu 3+1, takže pohodka.. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 21:12

No teď mám největší problém s tou ovulací jak říkáš, jinak jsou ještě potíže s děložním čípkem ale to na početí prý nemá žádný vliv. Utápět se v tom opravdu nemá cenu :) Na jednu stranu je velký kouzlo i v tom snažení :cert: :lol: ale až se zadaří tak budu skákat tři metry vysoko a ta moje drahá polovička asi ještě výš :) kolikrát mi přijde že je z neúspěchu víc zklamanější než já. A pokecat si potom s maminou, která si tím už prošla, bude potom určitě super :)
S tím porodem máš asi pravdu že si nevybereš. Já bych teda chtěla do Chrudimi až nám to vyjde, ale je to spíš tím, že z chrudimi pocházím a všichni z mého okolí co tam rodili si to strašně moc vychvalovali a jako bonus tam mám mamku s taťkou :-D
To já bydlím v Pardubicích teprve 2,5 roku a to moje kvítko asi 6 let nebo tak nějak, ale taky se už z tohohle města nikdy nehnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.10.11 21:16

To kouzlo u snažení mi je jasný :lol: :lol: :lol: To u nás moc ,,kouzel,, teď není, ale asi budem muset zase začít, jinak tam ten malej bude napořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem se taky narodila v chrudimi, ale jen proto, že tady malovali, hehe :mrgreen: Hlavně kdybych rodila jinde, tak by se za náma přítel hůř dostával ana návštěvy, dovču si bere teprve až půjdeme domů z porodky, takže tak..navíc chtějí přijít i nějací kamarádi-ale to jsem skoro půlce zatrhla, už se tam vidím, jak budu vypadat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.11 21:23

No to chápu :-D Co jsem se bavila teď s tou těhotnou kolegyní, tak taky říkala že si tulení moc neužívá, že je to zaprví prý strašně divný a navíc na to není z její strany ani nálada a to ještě není ani v půlce :-D
To se nedivím že chceš být tady pokud to máte takhle. Hlavně ať jde porod rychle a bez komplikací :) Pak je už jedno kde to bude :-) No těm kamarádům stejně asi moc nezabráníš. se ti tam nahrnou a bude :-D
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital