Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sel- První sme se začali snažit od září a v unoru sme zjistili,že čekame
ale přítel bral Permen a ja Mamavit.
Týýý jo koukám že jste se docela rozepsali za tu dobu co sem byla v práci ![]()
Tak to já mám opačný problém. Mě ještě MS ani jednou nedorazila sama. Vždycky jí o to musíme prosit pomocí agolutinu. Jednou mudr. i zkoušel jestli třeba nepřijde sama od sebe déle. Prožila jsem cyklus dlouhý 78 dní bez MS a tak nastoupil opět agolutin. Nicméně k ovulce dochází, takže tomu nikdo moc nerozumí co se u mě děje.
Jasmínku - to je náhodička. Taky bydlím na Dubině ![]()
feésM - Tak to máš hodne dlouhy cyklus
A co zkusit jak tady psala SEl ty čajiky třeba by se to po nich upravilo ![]()
Jeeee a v ktere častí?? My za Večerkou jak je u Bowlingu ![]()
No nikdo ani neví jak dlouhý cyklus mám, zatím jsme nečekali až MS dorazí sama. Jestli bychom se vůbec dočkali. Bohužel kvůli těm zdrav. důvodům nemám moc času na experimenty, takže už do mě rovnou cpou chemii a hormony.
Tak to vím kde. My bydlíme úplně na konci v Dubinský. Jestli víš jak jsou takový ty nový oranžový baráky a vedle ty žlutý, tak tam.:)
Ahojda ![]()
Tak to bydlíte kousek od sebe ![]()
Ja včera zkoumala v kalendářku kam si vše píšu a vypadá to že mám cyklus dlouhý 32 dní,jen ta ovu nevim kdy je a testy z ebay nikde.
Tak snad v pondělí už mi příjdou,bude to akorád a budem se moc začít zase
a testovat ovu ![]()
Tak to máš parádičku
Já si tenhle měsíc zkouším měřit teplotu abych měla jistotu že ovu proběhla. Teď se cpu hormonama a pokud to půjde jak má, tak nás ovu a tedy i
čeká ve středu. Ovulační testy si ale asi kupovat nebudu. Nějak se v tom potom nevyznám. Mě to přijde pozitivní pořád ![]()
Taky bych se ráda měřila,ale pracuji na směny,tak by z toho byl akorad tak gulaš a ne graf…
Testy budu zkoušet poprvé,tak jsem na ně zvedavá ![]()
Achojky - feésM Jee to vím kde to je není tak daleko
Jo takhle
Mno ja další mesic asi zkusim měřit a uvidime už se tedka ovu prošvihla… A jdu k Dr. v lednu tak sem zvedava co mi řekne..
Držím palečky na středu ![]()
Achojky Sel Tak snad dojdou testíky pak musiš písnout jak fungujou přemyšlím o nich ![]()
Sel - taky pracuju na směny (ale bez nočních). Každý ráno vstávám na měření v 6, ale taky mám ten graf takový hodně cik cak. Ono bys měla prý naspat stejně hodin každý den, mít v krvi stejně alkoholu
, v pokoji stejnou teplotu. No kdo tohle zvládá, tak to je frajer
Jinak já sem ovu testy jednou zkoušela a fakt mi to přišlo pořád stejně pozitivní tak sem se na to vykašlala. Nejjistější je asi stejně folikulometrie jen nevím jestli je v mých možnostech si domů pořídit ultrazvuk ![]()
Jasminku - to od sebe určitě nemáme daleko. K bowlingu to je od našeho baráku cca 7 min. tak když budeš mít někdy chuť, můžem zajít na kávičku ![]()
Já budu muset k mudrovi vyrazit buďto před svátkama nebo mezi svátkama protože mi už došli hormony tak jsem taky zvědavá co se mnou provede pokud se tento měsíc nepodaří. Ale minule říkal že už to pak vidí asi na car tak uvidíme
Ale tobě budu v lednu držet palečky
Třeba tam už půjdeš v lednu s tím že MS někde mešká ![]()
feesm - Tak to se máš,já akorád z noční přijela a jsem zralá na postel ![]()
Je divný že ti testy vycházel porád pozitivně. Ona třeba 4 dny stoupá hladina a poslední den kdy máš test.proužky nejsinější tak má do 12 hod přijít ovulace a druhý den už má bejt ovu test zase sněhobílej. Třeba ti to matlo diky těm hormonum co bereš. ![]()
feésM Jeee určite budu moc rada když vyrazíme na kávičku a pokecame:D
Určite se povede musíš myslet poztivně
Díky,ale pochybuju mám problem s čípkem ![]()
Sel-zajimavy je prave to,ze sem mela ty ovu testy pozitivni jeste pred branim tech hormonu. Ale ono to pry na nekoho nefunguje. Tak jsem asi zrovna ten pripa.
Jasminku- tak fajn. Zajdem. Kdybys nemela treba tento patek co delat tak dej vedet
jsem cely den doma takze mam casu… Jo delozni cipek znam. To je taky muj problem a prave kvuli tomu mame mit mimco co nejdrive. Mam na nem nalez a ceka me odstraneni cipku mozna pry i nejaky zasah do delohy ale bylo mi receno ze cipek na otehotneni nema vliv ale je problem se samotnym tehotenstvi. Je to trapeni no ![]()
tak jsem si dnes dělala poprvé ovu test a taky tam mám slabší kotrolní čárku,ale tim je i tak negativní. ted budu dělat každý den a čekat kdy ta kontrolní bude buď stejně silná jak ta hlavní,nebo silnější a pak to bude onoo ![]()