Snědla krém na obličej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
1.2.11 09:12

snědla krém na obličej

Ahoj holky,chtěla sem se zeptat malá 1.5roku snědla trochu krému na obličej,a to sem seděla uplně u ní :zed: najednou zabořila do krému prst nabrala docela teda dost a šup do pusu a normálně to nedělá,nevim. no stalo se,myslíte že jí může něco být?byl to normálně dení krém.díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.2.11 09:17

A jaká značka? Můj je teda dost hnusný :lol:
Myslím, že z toho nic nebude, max. se pokadí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
1.2.11 09:23

loreal,já si taky myslim že by nic nemuselo,ale vždycky hned bláznim a hysterčim :mrgreen:nikde jsem to tu nenašla tak jsem písla, víc lidí víc názorů,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.2.11 09:29

se jí bude max. lépe kakat,toť vše…
krém je pravda, směs rozličných chemikálií, ale jednou na prstíček nevadí…kdyby snědla celý kelímek, tak bych to asi řešila - zavolat na toxikologii klidně můžeš…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.2.11 09:36

To bude v pohode,nas prcek si uz parkrat vymacknul do pusy Indulonu a Rybilku :roll: on je desne rychlej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
1.2.11 10:24
NiKina píše:
se jí bude max. lépe kakat,toť vše…
krém je pravda, směs rozličných chemikálií, ale jednou na prstíček nevadí…kdyby snědla celý kelímek, tak bych to asi řešila - zavolat na toxikologii klidně můžeš…
NiKi

Tak ani ten kelímek nemusí vadit :wink: Známých dcera je hotový pojídač veškerých krémů, mastí apod. Samozřejmě, že se snaží všechno schovávat, ale někdy se prostě uhlídat nepodaří. Stalo se, že snědla opravdu celý kelímek… a nebylo jí z toho nic. Nechápu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.2.11 10:35

Mě si malá dneska taky lízla Sudokrému. Než jsem nasadila plínu, už měla kelímek otevřenej a ochutnanej. :zed:
Nějak se tím nestresuju. Maximálně bude chvíli mít hebkou srst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.2.11 12:14

Malej mi včera posvačil imazol a nic mu nebylo. Měl ho plnou pusu a říkal, že je mnammnam 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14046
1.2.11 13:19

u nas jede sudocream :) pokajdi se no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.11 13:28

Holky to ještě nic, ale u nás ta naše odjakživa cpe písek na pískovišti a hlínu z pole…už z toho měla jednou po vykadění žížalu :zed:( já zpanikařila a utíkala k dětskému- byly odběry stoličky na vyloučení dalších- chválabohu dopadlo to dobře) …Nechápu co ji na tom tak chutná :lol: To je vždycky moment…jen se nedívám a šup do huby hrst…a na to že má tři roky ne a ne pochopit, že se to nedělá a nesmí…tvrdohlavka marná :zed: Bydlíme na místě, kde je kolem zahrada a mám co dělat, abych ji uhlídala…Furt by cpala kdejaký marast ze země :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.2.11 13:36

Vanesanko, náš malý takhle jedl v létě písek, křoupal mu mezi zubama, fuj :zed:
Synovec snědl jednou plže, takovýho toho velkýho hnusnýho :mrgreen: Měl od něj upatlanou celou pusinku a ruce a ještě si říkal, že je dobrej 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3278
1.2.11 13:53

Madi hihihihihi :mrgreen: No fůůůj to muselo být hnusné…se tu řežu , málem sjem spadla ze židle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To moje malá normálně snedla žížalu dešťovku, myslela si, že má gumové žížalky…víš ne.....no mohla se udusit koza malá :mrgreen: Já jsem se vyzvracela za ní :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
1.2.11 14:02

holky díky :kytka: ,koukám že jsme na tom ještě dobře,no ono s létem toho asi přibude :mrgreen: ,jednou už mě snědla bepanthen,a dobrý,todle bylo větší množství ale zlobit nepřestala tak budem si v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.2.11 21:56
madi píše:
Vanesanko, náš malý takhle jedl v létě písek, křoupal mu mezi zubama, fuj :zed:
Synovec snědl jednou plže, takovýho toho velkýho hnusnýho :mrgreen: Měl od něj upatlanou celou pusinku a ruce a ještě si říkal, že je dobrej 8-o :mrgreen: :mrgreen:

už se těším, až mi malá vyroste, asi budu zvracet místo ní:) ale jinak si mě pobavila tak, že sem si málem cvrkla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.2.11 09:11

Tak zdá se, že naší malé Sudokrém zachutnal. Než jsem si teď umyla hlavu, ukradla mi z přebalováku krabičku, otevřela ji, půlkou krému si napatlala na ruce až po lokty, na obličej, do vlasů a do uší, druhá půlka šla v obýváku na stůl, do misky s krájeným jablíčkem a na lahev s pitím, co se nevešlo, rozmázla po koberci. A vůbec nedokážu odhadnout, kolik toho snědla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí