Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,chtěla sem se zeptat malá 1.5roku snědla trochu krému na obličej,a to sem seděla uplně u ní
najednou zabořila do krému prst nabrala docela teda dost a šup do pusu a normálně to nedělá,nevim. no stalo se,myslíte že jí může něco být?byl to normálně dení krém.díky ![]()
A jaká značka? Můj je teda dost hnusný ![]()
Myslím, že z toho nic nebude, max. se pokadí… ![]()
loreal,já si taky myslim že by nic nemuselo,ale vždycky hned bláznim a hysterčim
nikde jsem to tu nenašla tak jsem písla, víc lidí víc názorů,díky.
se jí bude max. lépe kakat,toť vše…
krém je pravda, směs rozličných chemikálií, ale jednou na prstíček nevadí…kdyby snědla celý kelímek, tak bych to asi řešila - zavolat na toxikologii klidně můžeš…
NiKi
To bude v pohode,nas prcek si uz parkrat vymacknul do pusy Indulonu a Rybilku
on je desne rychlej…
NiKina píše:
se jí bude max. lépe kakat,toť vše…
krém je pravda, směs rozličných chemikálií, ale jednou na prstíček nevadí…kdyby snědla celý kelímek, tak bych to asi řešila - zavolat na toxikologii klidně můžeš…
NiKi
Tak ani ten kelímek nemusí vadit
Známých dcera je hotový pojídač veškerých krémů, mastí apod. Samozřejmě, že se snaží všechno schovávat, ale někdy se prostě uhlídat nepodaří. Stalo se, že snědla opravdu celý kelímek… a nebylo jí z toho nic. Nechápu ![]()
Mě si malá dneska taky lízla Sudokrému. Než jsem nasadila plínu, už měla kelímek otevřenej a ochutnanej. ![]()
Nějak se tím nestresuju. Maximálně bude chvíli mít hebkou srst. ![]()
Malej mi včera posvačil imazol a nic mu nebylo. Měl ho plnou pusu a říkal, že je mnammnam
![]()
Holky to ještě nic, ale u nás ta naše odjakživa cpe písek na pískovišti a hlínu z pole…už z toho měla jednou po vykadění žížalu
( já zpanikařila a utíkala k dětskému- byly odběry stoličky na vyloučení dalších- chválabohu dopadlo to dobře) …Nechápu co ji na tom tak chutná
To je vždycky moment…jen se nedívám a šup do huby hrst…a na to že má tři roky ne a ne pochopit, že se to nedělá a nesmí…tvrdohlavka marná
Bydlíme na místě, kde je kolem zahrada a mám co dělat, abych ji uhlídala…Furt by cpala kdejaký marast ze země ![]()
Vanesanko, náš malý takhle jedl v létě písek, křoupal mu mezi zubama, fuj ![]()
Synovec snědl jednou plže, takovýho toho velkýho hnusnýho
Měl od něj upatlanou celou pusinku a ruce a ještě si říkal, že je dobrej
![]()
Madi hihihihihi
No fůůůj to muselo být hnusné…se tu řežu , málem sjem spadla ze židle
To moje malá normálně snedla žížalu dešťovku, myslela si, že má gumové žížalky…víš ne.....no mohla se udusit koza malá
Já jsem se vyzvracela za ní
![]()
holky díky
,koukám že jsme na tom ještě dobře,no ono s létem toho asi přibude
,jednou už mě snědla bepanthen,a dobrý,todle bylo větší množství ale zlobit nepřestala tak budem si v poho ![]()
madi píše:
Vanesanko, náš malý takhle jedl v létě písek, křoupal mu mezi zubama, fuj
Synovec snědl jednou plže, takovýho toho velkýho hnusnýhoMěl od něj upatlanou celou pusinku a ruce a ještě si říkal, že je dobrej
![]()
![]()
už se těším, až mi malá vyroste, asi budu zvracet místo ní:) ale jinak si mě pobavila tak, že sem si málem cvrkla ![]()
Tak zdá se, že naší malé Sudokrém zachutnal. Než jsem si teď umyla hlavu, ukradla mi z přebalováku krabičku, otevřela ji, půlkou krému si napatlala na ruce až po lokty, na obličej, do vlasů a do uší, druhá půlka šla v obýváku na stůl, do misky s krájeným jablíčkem a na lahev s pitím, co se nevešlo, rozmázla po koberci. A vůbec nedokážu odhadnout, kolik toho snědla. ![]()