Snědla papír

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
IMI
2766
13.4.11 10:40

Starší to nedělal, mladší dlabe kde co, takže i papír. Na letáky se těší starší jako na Vánoce. Rád si je prohlíží. Snažim se, aby je mrňavej nedostal do ruky, teda spíš do pusy, ale ne vždycky to vyjde. Barva asi nebude nic zdravýho, ale v tom množství, co snědi to zas tak zásadní nebude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.4.11 10:58

Majda mi snědla kus pexesa :twisted: jako ve dvou a půl letech… jsem myslela, že už ji to přešlo.
Z maličkého kousku bych nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.4.11 22:33

Klííd, papír nevadí. Nesnědla celý Lidovky, aby se plašilo s tiskařskou barvou, ne? Řádek dva nevadí.
Mně děti snědly bobule z ptačího zobu, papíry, kousek igeliťáku, hlínu, kramzit z květináčů.. :roll: A opravdu jim to NEDÁVÁM na košt, prostě když je víc dětí, je to raz dva. Já jedla nahusto hlínu s omítkou a vlastně vše co jsem našla na zemi (ať to bylo živé či neživé :poblion: ) a jaká jsem teď statná děva.
Kousek papíru bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.4.11 22:42

U nás jednou polovina nějakého městského plánu :mrgreen: Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
13.4.11 22:53

My taky jíme kde co :-D Papíry taky vůbec neřeším. Minule jsem řešila, když na chodníku vyzobávala kamínky a já jí páčila pusu, abych jí je vyndala, ale řekla bych, že jeden taky snědla. A jediný co jsem teda plašila bylo, když vydloubala ze záchodový mísy takovou tu gelovou kytičku WC duck a asi půlku jí snědla. To jsem volala doktorovi a ten mě uklidnil, že je to v pohodě. Měla jen alergickou reakci na tvářičkách. To jí tenkrát mohlo být tak 8 měsíců-ještě nechodila, tak mě nanapadlo, že si tam doleze, postaví se a bude takhle hodovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.4.11 10:14

Neboj, nic se jí nestane, já jako dítě běžně žrala ubrousky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
6.2.12 18:03

jak to tu čtu, tak jsme taktéž normální :lol: :lol:
papír máme rádi, a tv program obvzlášť :P
hold, někdy se zadaří a ač ty ratolesti hlídáme sebe víc, těm lumpárnám se nevyhnou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bud
39
8.2.14 09:50

Ahoj… moje holčička 1 rok, si právě vytáhla mojí krabičku, kde mám cvočky. Dostala se do skříně, i když je vyndané madlo pro otevření, ale nějak si poradila. Nachytala jsem jí až když mi přišlo, že je tu moc velký ticho, tak jsem běžela co se kde děje, a zrovna se zakuckala a vyblinkala se. Jelikož nevím, zda snědla ten cvoček (jedna půlka hladká, druhá s ostny), nevím co dělat. Zdá se v pohodě, nepoplakává,.. ve zvratkách byla hladká půlka, ale nevím, jestli už neležela na koberci.. :( ach jo!! Poradíte, mám to nějak řešit, nebo počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.2.14 09:54

@bud a mela si je spocitane? Mohla spolknout tu ostnatou cast? Asi bych zavolala na pohotovost a poradila se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.2.14 09:57

@bud Jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bud
39
8.2.14 09:57

Neměla jsem to spočítané.. už jsem volala, řekli mi vyčkat na stolici, pokud nebude plakat a mít bolesti, prý jezdit nemám!! Tak Vám nevím,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.2.14 09:58

Nekdo je vegetarian a nekdo papirozrout no… :mrgreen: :dance: At sni cokoliv a neni to ostry nebo jedovaty, tak se ji nic nemuze stat… Casem to vyjde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.2.14 10:00
@NikysekR píše:
@bud Jela bych na pohotovost.

Hlavne nepanikarit kvuli kousku papiru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bud
39
8.2.14 10:01

@Aditiv kvůli kousku papíru?? Řešíme zde jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.2.14 10:02
@bud píše:
@Aditiv kvůli kousku papíru?? Řešíme zde jiný problém.

Jaky? Nejakej jinej kousek papiru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky