Snědla papír

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
18.7.08 09:13

Snědla papír

AHoj, prosím o radu. Moje dračice (5 a půl měsíce) snědla kus papíru - etikety od PET lahve. Mám něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
18.7.08 09:16

Ahoj,
nic nedelej, Honzik zase rad jedl rulicky od toaletniho papiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.7.08 10:20

Ahojky,u nás to byly letáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.7.08 10:21

Pepčovi zas chutná televizní program. Hlavně „aktuální pořady“, které jsme ještě neviděli. Ta starší to dělala taky. Nelámej si s tím hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.7.08 10:24

Docela bych se bala tiskarske cerne barvy, je toxicka!!!!
Jinak cisty papir snad nevadi
a ta etiketa byla papirova? tak to by snad nevadilo…
za:,–(ne letaky bych detem vubec nedavala do paratku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.7.08 10:31

Nám nejíc chutnají papírové ubrousky a letáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.08 13:04

Papír je v pohodě,ten dobře stráví,ale tiskařská čern je opravdu jedovatá!!Dávat dětem letáky mi přijde teda nesmyslný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
18.7.08 15:48

moje ditko zilo 2 roky z papiru :lol: snedla by cokoli, v kocarku misto susenek bastila papirove ubrousky :lol: jednou se nad ni pani v autobuse slitovala,dala ji jabko chudackovi hladovemu a natali ho hodila na zem a dal se venovala svym kapesnickum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.7.08 15:58

Ahoj, vzpomněla jsem si na historku z dětství… Moje o 3 roky starší sestra mě zřejmě z čiré sesterské lásky krmila pravidelně papírem :lol: Ale nevím, jestli ten papír byl popsaný, čistý nebo jestli to nebylo třeba Rudé právo :lol: Rozhodně bych neplašila… Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.08 18:34

kus papíru v žaludku

Ahoj, moc děkuju všem maminám za povzbuzení. Jelikož mé dítě (6 m)pravě snědlo kousek časopisu, byla jsem celkem vylekaná a doufám, že to dopadne na papír bohatou stolicí :-)
Chtěla bych taky reagovat na prupovídku typu;"Dávat dětem letáky mi přijde teda nesmyslný… " myslím, že záměrně děti nekrmíme papírem, ani já mu zrovna neholduju, prostě se to někdy vymkne a může to být třeba zrovna leták, zvlášť , když nás tak bohatě zásobují ze všech stran :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.8.08 09:03

She-devil, určitě to bude v poho. Ten náš papír, ze kterého jsem byla nejdřív tak vyděšená, byl pozřen ráno a večer už vylezl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
13.4.11 10:11

snědl papír

ahoj, synovi /8 měsíců/ se teď podařilo ožužlat a částečně spolknout kousek papíru z časopisu. asi toho nebylo moc, abych hledala jestli to vykakal, jde mi spíš o to, jestli to může být jedovaté, četla jsem ve starém příspěvku do diskuze, že např. černá barva je toxická :nevim:
co s tím ?
ach bože bože, zase plaším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
13.4.11 10:18

Ahoj, my jíme kapesníčky už od 5měsíce. Letáky se snažím brát, ale holt někdy je rychlejší. Každopádně kapesníky jsou mňamka. Snažím se raději dávat vše na nedostupné místo, ale taky se občas zadaří.
Jen když si já vzpomenu, co já jsem všechno snědla za mých malých let(žila jsem na vesnici - žížaly, housenky…), z papíru si nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.4.11 10:19

ahoj…co mi mala sezrala casopisu a letaku…je naprosto ok..nikdy sem to neresila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.4.11 10:29

Nic nedělej, prostě to neřeš :D děti papají různé věci: Kačence chutná hlína z květináče, Kristýnka měla ráda listy květin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí