Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
AHoj, prosím o radu. Moje dračice (5 a půl měsíce) snědla kus papíru - etikety od PET lahve. Mám něco dělat?
Ahoj,
nic nedelej, Honzik zase rad jedl rulicky od toaletniho papiru.
Pepčovi zas chutná televizní program. Hlavně „aktuální pořady“, které jsme ještě neviděli. Ta starší to dělala taky. Nelámej si s tím hlavu.
Docela bych se bala tiskarske cerne barvy, je toxicka!!!!
Jinak cisty papir snad nevadi
a ta etiketa byla papirova? tak to by snad nevadilo…
za:,–(ne letaky bych detem vubec nedavala do paratku.....
Papír je v pohodě,ten dobře stráví,ale tiskařská čern je opravdu jedovatá!!Dávat dětem letáky mi přijde teda nesmyslný ![]()
moje ditko zilo 2 roky z papiru
snedla by cokoli, v kocarku misto susenek bastila papirove ubrousky
jednou se nad ni pani v autobuse slitovala,dala ji jabko chudackovi hladovemu a natali ho hodila na zem a dal se venovala svym kapesnickum ![]()
Ahoj, vzpomněla jsem si na historku z dětství… Moje o 3 roky starší sestra mě zřejmě z čiré sesterské lásky krmila pravidelně papírem
Ale nevím, jestli ten papír byl popsaný, čistý nebo jestli to nebylo třeba Rudé právo
Rozhodně bych neplašila… Ahoj,M.
Ahoj, moc děkuju všem maminám za povzbuzení. Jelikož mé dítě (6 m)pravě snědlo kousek časopisu, byla jsem celkem vylekaná a doufám, že to dopadne na papír bohatou stolicí ![]()
Chtěla bych taky reagovat na prupovídku typu;"Dávat dětem letáky mi přijde teda nesmyslný… " myslím, že záměrně děti nekrmíme papírem, ani já mu zrovna neholduju, prostě se to někdy vymkne a může to být třeba zrovna leták, zvlášť , když nás tak bohatě zásobují ze všech stran
![]()
She-devil, určitě to bude v poho. Ten náš papír, ze kterého jsem byla nejdřív tak vyděšená, byl pozřen ráno a večer už vylezl!
ahoj, synovi /8 měsíců/ se teď podařilo ožužlat a částečně spolknout kousek papíru z časopisu. asi toho nebylo moc, abych hledala jestli to vykakal, jde mi spíš o to, jestli to může být jedovaté, četla jsem ve starém příspěvku do diskuze, že např. černá barva je toxická ![]()
co s tím ?
ach bože bože, zase plaším ![]()
Ahoj, my jíme kapesníčky už od 5měsíce. Letáky se snažím brát, ale holt někdy je rychlejší. Každopádně kapesníky jsou mňamka. Snažím se raději dávat vše na nedostupné místo, ale taky se občas zadaří.
Jen když si já vzpomenu, co já jsem všechno snědla za mých malých let(žila jsem na vesnici - žížaly, housenky…), z papíru si nic nedělám.
ahoj…co mi mala sezrala casopisu a letaku…je naprosto ok..nikdy sem to neresila ![]()
Nic nedělej, prostě to neřeš
děti papají různé věci: Kačence chutná hlína z květináče, Kristýnka měla ráda listy květin.