Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@paola white píše:
@Aditiv delas tady z maminky idiotku pritom si trubka sama kdyz reagujes na prispevek stary skoro pet let…tak se hod do klidu jo kocicko
Ja jsem ale chlap. Pusino.
A nemusis byt drza!
Uf tak sem se uklidnila, malej (8 měs) mi pávě spolkl kousek papíru bílého tak snad to půjde ven
Holky a krabice od vlhcenych ubrousku? Modra…Nesnedl ji moc, spis asi jen trochu ukousal, ale body modre, pusinka trochu taky…Mam resit?
@Anonymní píše:
Holky a krabice od vlhcenych ubrousku? Modra…Nesnedl ji moc, spis asi jen trochu ukousal, ale body modre, pusinka trochu taky…Mam resit?
Si chtěl hrát na Šmoulu no (nebo že by se chystal na nového Avatára?)…mu taky nic nedoprejete
(nic se mu nestane
)
@Anonymní píše:
ani by mě nenapadlo to řešit. Moje dítě taky občas sní kus nějaké krabičky nebo papír, leták. ![]()
Papírové krabice = nejoblíbenější strava prvorozeného. Lepší než ovocná kapsička ![]()
Z papíru se mu nic nestane. Na noviny bych ale dávala pozor.
Děkuji všem za uklidnění. Papír jí " pravidelně", z toho strach nemám, spíš mi šlo o tu barvu. Prvorozeného zase zajímaly letáky a papírové ubrousky…Asi dostávají málo najíst…