Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá osobní zkušenost s těmito sněhulkami.. Stonz.. viz. http://www.nohynaboso.cz/…apacky-stonz
moc děkuji za jakékoliv info ![]()
Náhodou jsem na ně právě narazila, a tak hledám více info a narazila jsem na váš dotaz. Docela mne zaujaly.. Kdyby někdo měl osobní zkušenosti budu také ráda..
Přidám odkaz s lepší cenou
http://www.prodeti.cz/…ni-snehulky/
@xyolga jo jo na prodeti jsem to taky našla dala jsem tady jen odkaz který se nám za 6 dní nesmaže
taky mě docela dost zaujaly tak jsem zvědavá jestli už jě někdo má
pořád ale váhám jestli fakt je dobré že nemají ty děti zpevněný ten kotníček
Mě se nechce věřit, že by ten materiál nepromoknul..nebo že by to nezáblo..v zimě na sněhu..
A pak největší velikost mají nějaké XL Píšou míru 17.5 cm a já nevím jestli to je délka stélky, nebo optimální velikost nožky. Má člověk brát v potaz i doporučený nadměrek?
No já si myslím podle toho co píšou na tom prodětičky že je to délka stélky a tím že je asi podle toho jak to vypadá ta podrážka jakoby tak hrubá tak že nožičky nezábnou.. proto prodávají ještě ty vložky - myslím si že na podzim stačí jen ten flec ale na zimu ta vložka - a nebo jak píše paní jestli máme doma třeba ovčí capačky tak se dá používat i toto.. nebála bych se toho promoknutí - dle mého je to stejný matroš jako na klasických sněhulích ale spíš se bojím té volné nožky - přece jen když to podjede někde v kopci aby si nevykloubila kotník.. proto mě zajímají recenze jestli je to špatné jak se na první pohled zdá a nebo dobré a my o tom nevíme ![]()
Nn nekoupili.. zatím teda čekám co na to ostatní
snížek ještě není tak vyčkávám.. a jestli se někdo neozve tak to bude klasika s kožíškem a s tou hliníkovou vrstvou ![]()
Male budu letos kupovat zimni boty poprve. Stonzky to teda nebudou. Jakou znacku kupujes? Uprimne ja ani o te hlinikove vrstve moc nevedela, az ted cosi googlim
diky
No já letos kupuju taky poprvé - a přišli mi takové hezoučké a praktické - jen mě pořád odrazuje jestli tam není zvýšené riziko vymknutí kotníčku. Proto čekám co a jak jiné mamky co mají možná doma.
Chtěla bych obnovit diskkuzi - pořád ještě nikdo tyhle botičky nekoupil? Já na ně narazila nedávno a taky nejdřív hledám informace… Malý se rozchodil a řešíme první botičky/capáčky na ven.
Byla bych ráda za nějaké info, pokud nějaká maminka má tyhle STONZ doma.
Ahoj tak my jsme je nakonec nekoupili, byla jsem na podzim v Anglii a tam jsem měla možnost si je osahat a vůbec dobře prohlídnout přímo v obchodě.. na to jak vypadají jsou opravdu už na omak pevné (jakoby vystužené) - ovšem nevím co to udělá když se dítku smekne nožka (není to tak pevné jako třeba gumová část u klasických sněhulí jak je u nás zvykem).. jsou to takové jako návleky nebo jak to popsat.. prostě to nemá tvar boty a je to takové rozplasklé něco, velké a široké.. nakonec jsem tam koupila klasické sněhulky (teda ne takovou klasiku jako je u nás, ale prostě zimní boty
)
Nova zima na krku, tak ozivuji diskuzi. Meli jste je nekdo minulou zimu? Uz je mam objednane pro mladsiho, ale premyslim, jestli je nevzit i tomu starsimu, kteremu budou v zime 3 roky. Jako snehule. Velikostne by se mel vejit, ale pry je ty vetsi deti brzy znici, tak by me zajimalo, jak vam vydrzely, pokud jste je nosili i jinak, nez jen na snih. Diky.
Ahojte vsetky mamicky ktore sa zaujimate o snehule Stonz, o barefoot a zdrave obuvanie deticiek nielen pocas zimy nakuknite k nam do skupinky ***
Příspěvek upraven administrátorem 20.10.2014 10:24 - reklamní odkaz
Vcas pokial ich budete pouzivat len na sneh mali by vydrzat, na ine povrchy u 3rocneho by som neodporucala, naozaj ich moze rychlo predrat. V skupinke najdes o nich popisane dost
Obnovuji…stonzy mám doma i s kožíškem…přemýšlím, jaj to snáší chodník? přece jen i když napadne sníh, chodníky jsou posypené nebo je to roztáté…vy co stonzy máte, nosí je děti přes zimu denně? i na jiný povch než sníh? jak rychle se to zničí? díky!