Sněhule Stonz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
648
17.9.13 21:36

Sněhule Stonz

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá osobní zkušenost s těmito sněhulkami.. Stonz.. viz. http://www.nohynaboso.cz/…apacky-stonz
moc děkuji za jakékoliv info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2303
18.9.13 11:37

Náhodou jsem na ně právě narazila, a tak hledám více info a narazila jsem na váš dotaz. Docela mne zaujaly.. Kdyby někdo měl osobní zkušenosti budu také ráda..
Přidám odkaz s lepší cenou :) http://www.prodeti.cz/…ni-snehulky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.9.13 12:11

@xyolga jo jo na prodeti jsem to taky našla dala jsem tady jen odkaz který se nám za 6 dní nesmaže :-) taky mě docela dost zaujaly tak jsem zvědavá jestli už jě někdo má :-) pořád ale váhám jestli fakt je dobré že nemají ty děti zpevněný ten kotníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
18.9.13 13:36

Mě se nechce věřit, že by ten materiál nepromoknul..nebo že by to nezáblo..v zimě na sněhu..
A pak největší velikost mají nějaké XL Píšou míru 17.5 cm a já nevím jestli to je délka stélky, nebo optimální velikost nožky. Má člověk brát v potaz i doporučený nadměrek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.9.13 13:40

No já si myslím podle toho co píšou na tom prodětičky že je to délka stélky a tím že je asi podle toho jak to vypadá ta podrážka jakoby tak hrubá tak že nožičky nezábnou.. proto prodávají ještě ty vložky - myslím si že na podzim stačí jen ten flec ale na zimu ta vložka - a nebo jak píše paní jestli máme doma třeba ovčí capačky tak se dá používat i toto.. nebála bych se toho promoknutí - dle mého je to stejný matroš jako na klasických sněhulích ale spíš se bojím té volné nožky - přece jen když to podjede někde v kopci aby si nevykloubila kotník.. proto mě zajímají recenze jestli je to špatné jak se na první pohled zdá a nebo dobré a my o tom nevíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.10.13 20:50

Ahojky, Tak co koupili jste je nekdo? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.10.13 21:28

Nn nekoupili.. zatím teda čekám co na to ostatní :-D snížek ještě není tak vyčkávám.. a jestli se někdo neozve tak to bude klasika s kožíškem a s tou hliníkovou vrstvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.10.13 14:40

Male budu letos kupovat zimni boty poprve. Stonzky to teda nebudou. Jakou znacku kupujes? Uprimne ja ani o te hlinikove vrstve moc nevedela, az ted cosi googlim :lol: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.10.13 17:25

No já letos kupuju taky poprvé - a přišli mi takové hezoučké a praktické - jen mě pořád odrazuje jestli tam není zvýšené riziko vymknutí kotníčku. Proto čekám co a jak jiné mamky co mají možná doma.

• o značce zatím ještě neuvažuju v listopadu chci pokukat ještě v Anglii jestli tam nebudou třeba za lepší peníz. Ale segra má dvě děti a hliníkovou vrstvu si nemůže vynachválit (takže když je to ozkoušené tak neváhám :-) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.1.14 08:48

Chtěla bych obnovit diskkuzi - pořád ještě nikdo tyhle botičky nekoupil? Já na ně narazila nedávno a taky nejdřív hledám informace… Malý se rozchodil a řešíme první botičky/capáčky na ven. :nevim: Byla bych ráda za nějaké info, pokud nějaká maminka má tyhle STONZ doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.1.14 09:36

Ahoj tak my jsme je nakonec nekoupili, byla jsem na podzim v Anglii a tam jsem měla možnost si je osahat a vůbec dobře prohlídnout přímo v obchodě.. na to jak vypadají jsou opravdu už na omak pevné (jakoby vystužené) - ovšem nevím co to udělá když se dítku smekne nožka (není to tak pevné jako třeba gumová část u klasických sněhulí jak je u nás zvykem).. jsou to takové jako návleky nebo jak to popsat.. prostě to nemá tvar boty a je to takové rozplasklé něco, velké a široké.. nakonec jsem tam koupila klasické sněhulky (teda ne takovou klasiku jako je u nás, ale prostě zimní boty :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.10.14 20:47

Nova zima na krku, tak ozivuji diskuzi. Meli jste je nekdo minulou zimu? Uz je mam objednane pro mladsiho, ale premyslim, jestli je nevzit i tomu starsimu, kteremu budou v zime 3 roky. Jako snehule. Velikostne by se mel vejit, ale pry je ty vetsi deti brzy znici, tak by me zajimalo, jak vam vydrzely, pokud jste je nosili i jinak, nez jen na snih. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.14 08:43

Ahojte vsetky mamicky ktore sa zaujimate o snehule Stonz, o barefoot a zdrave obuvanie deticiek nielen pocas zimy nakuknite k nam do skupinky ***

Příspěvek upraven administrátorem 20.10.2014 10:24 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.14 08:46

Vcas pokial ich budete pouzivat len na sneh mali by vydrzat, na ine povrchy u 3rocneho by som neodporucala, naozaj ich moze rychlo predrat. V skupinke najdes o nich popisane dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.12.15 20:42

Obnovuji…stonzy mám doma i s kožíškem…přemýšlím, jaj to snáší chodník? přece jen i když napadne sníh, chodníky jsou posypené nebo je to roztáté…vy co stonzy máte, nosí je děti přes zimu denně? i na jiný povch než sníh? jak rychle se to zničí? díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková