Sní hodně jídla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4515
14.4.11 15:42

Sní hodně jídla

Ahoj maminy,naše malá sní 250g přesnídávky, k obědu 190g masozeleniny,k odpolední svačině 190g jogurtu a večer 150ml kaše.Neni to nějak moc?Nevim jestli jí nemam dávat třeba jen polovinu toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
14.4.11 15:47

Kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.4.11 15:56

Ja bych ji v jidle neomezovala. Myslim, ze je tady spousta maminek, co by daly nevim co za to, aby jejich ditka v tomhle veku tak hezky bastila (vcetne mne :lol: )
Marecek sni dopol 125g presnidavky a k obedu maximalne 125g zeleniny a to to musim jeste specialne michat, protoze po zavedeni ovoce mu zeleninka moc nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.4.11 16:09

Já by jsem byla ráda, kdyby mi takhle malá baštila. Ale jednou mě překvapila a snědla mi 180g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.4.11 16:50
peggy.sl píše:
Kolik jí je?

7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
14.4.11 17:08

Naše malá jí dost podobně, jen tý kaše ze 120 ml vody jinak to samý a v noci se mi buďí ještě 2-3× na kojení. Ale na druhou stranu, už měsíc leze, stoupá si a je dost aktivní tak je to i možná tím. Jo a taky strašně louďí je horší než náš pes :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.4.11 18:18

Mým holkám je osm a půl měsíce a jí podobně. Buď ráda, první dítě jsem měla ,,nežravce,, a to je mnohem horší, to mi věř… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.4.11 19:54
domisek.b píše:
Naše malá jí dost podobně, jen tý kaše ze 120 ml vody jinak to samý a v noci se mi buďí ještě 2-3× na kojení. Ale na druhou stranu, už měsíc leze, stoupá si a je dost aktivní tak je to i možná tím. Jo a taky strašně louďí je horší než náš pes :pankac:

Tak to naše neleze ani náhodou :mrgreen: .No ale taky loudí musim se tomu vždycky smát,chudák jak kdybych jí nedala najíst nebo co.
Takže myslíte,že jí mám dát kolik sama sní?Vůbec přes den nechce prso,v tomhle věku by ale ještě měla pít mlíčko ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.4.11 20:18
MarkyM píše:
Ahoj maminy,naše malá sní 250g přesnídávky, k obědu 190g masozeleniny,k odpolední svačině 190g jogurtu a večer 150ml kaše.Neni to nějak moc?Nevim jestli jí nemam dávat třeba jen polovinu toho :nevim:

tak dítko mám skoro stejně starý, zatím kromě mlíka (3× denně 230 ml UM) jen přesnídávku ke svačině (sní 190 a kdybych dala víc, asi to taky zbodne) a masozeleninu k obědu (taky sní těch 190)… tak mi ani nepřijde, že byste jedli nějak moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
14.4.11 20:21
To loudění je opravdu vtipný, když už loudí moc, tak jí strčím dětskou sušenku a je klídek jinak přemýšlím, že budu jíst potají aby to neviděla :mrgreen:
MarkyM píše:
domisek.b píše:
Naše malá jí dost podobně, jen tý kaše ze 120 ml vody jinak to samý a v noci se mi buďí ještě 2-3× na kojení. Ale na druhou stranu, už měsíc leze, stoupá si a je dost aktivní tak je to i možná tím. Jo a taky strašně louďí je horší než náš pes :pankac:
Tak to naše neleze ani náhodou :mrgreen: .No ale taky loudí musim se tomu vždycky smát,chudák jak kdybych jí nedala najíst nebo co.
Takže myslíte,že jí mám dát kolik sama sní?Vůbec přes den nechce prso,v tomhle věku by ale ještě měla pít mlíčko ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
15.4.11 11:53

Ahojda, tak já mám teda 7,5 měsíčního kluka a kdyby mi takhle baštil tak bych skákala radostí do vzduchu :jazyk: mě sní oběd masozelenina - 50 - 70g, svíča ovoce 120, jinak zatím plně kojím… takže buď fakt ráda a dopřej ji to když ji chutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.4.11 12:38
say píše:
Ahojda, tak já mám teda 7,5 měsíčního kluka a kdyby mi takhle baštil tak bych skákala radostí do vzduchu :jazyk: mě sní oběd masozelenina - 50 - 70g, svíča ovoce 120, jinak zatím plně kojím… takže buď fakt ráda a dopřej ji to když ji chutná :lol:

Což to já jí dopřeju :mrgreen: ale je třeba aby taky pila mlíčko ne?Tak nevim jestli mam vynechat třeba dopolední sváču a místo přesnídávky jí dát prso,aby měla aspoň jednu dávku mlíčka, nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.4.11 12:45

Marky, a kolikrat za den kojis? Koukam, ze mate jogurt a kasi, takze nejak se ta mlecna davka pokryva. Jen ted nevim presne, kolik ma v tomto veku byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.4.11 12:51

No právě že nekojim už skoro vůbec,akorát v noci si vezme prso,ale to si tak 2× potáhne a usne.Se nedivim že už nechce dokojovat po jídle když toho sní tolik.Ale tak jestli neni mlíčko třeba tak to nebudu řešit. :nevim: .Ještě před měsícem bylo pro ní prso nejdůležitější a najednou jí stačí kus žvance,hlavně když smrdí masem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
15.4.11 12:58

A ráno když se vzbudí tak kolik vypije mléčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí