Vrčení při pití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VRČENÍ PŘI PITÍ
Ahojky maminy!
Možná mě budete mít za blázna, ale prostě to tak je. Mám téměř 7,5měsíčního chlapečka a je to tak 3 týdny, co začal vrčet při pití mlíčka. Dáme mu lahvičku s mlíčkem, začne pít a zkrátka si dělá pauzy, při kterých dost hlasitě vrčí. Mlíčko vypije, v tom problém není. Spíš by mě zajímalo, proč to asi dělá. Nemáte někdo z vás podobnou zkušenost?
Při krmení lžičkou to nedělá, tam zas začne řvát jak o život, jakmile vidí bryndák a něco k snědku. Myslím, že prostě chce baštit. Divný ale je, že bašti jak malej otesánek, ale pobrekává u toho. Jakmile mu ale dám lžičku, tak jídlo spolkne a brečí dál. Tak to trvá třeba 10 prvních lžiček, pak je klid. Dřív to nedělal.
Jestli se u jídla zkrátka nudí? Nohy má skoro až u brady, tahá si za ponožku, prohlíží hrníček, sápe se po něm a další lumpárny…
Je to prostě věkem a přejde to nebo zkouší, co všechno může? Fakt nevím.
Moc děkuji za veškeré názory a rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mojí holčičce bude v pondělí 7 měsíců a taky u jídla takhle vyvádí. Jakmile vidí bryndák, nebo jídlo hned řve jak tur. I mezi sousty, někdy i při žvýkání. Jsem z toho hotová a nechápu. U mlíka někdy řve taky, ale ona ho nechce, tak to je jiná. Jo a ještě teď začala žebrat. Jakmile vidí někoho s jídlem tak si k němu doleze a žebrá jak pes. Je to srandovní. Ale když jí teda dám něco k jídlu tak to nechce. Chce to co vidí u druhých ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš ještě neleze, ale loudí u druhých taky. Všechno je lepší než to, co mu servíruje mamka!
Jsou to raubíři, viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mám druhé, ale vůbec si nepamatuji, že by to syn dělal taky. Je to teda 7 let, tak třeba jsem sklerotyk.Jen musím hlídat víc toho staršího, je to dobrák a minule jí dal rohlík(s máslem a salámem)že prý tak smutně koukala. No lízla si než jsem na to přišla a salám jsem jí za hrozného řevu rvala s pusy. Moc jí chutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maty (9m) vrčel při jídle, při pití, mezi pitím, v autě, v kočáře, když si hrál.. Bylo období kdy vrčel pořád ![]()
Teď se to stáhlo na vrčení, když chce spát - usnout ![]()
A jinak ano, nudí se a zkouší, co vydržíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pampalin píše:
Máme taky Matýska, jestli to nebude tím jménem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kauculacek píše:
Maty (9m) vrčel při jídle, při pití, mezi pitím, v autě, v kočáře, když si hrál.. Bylo období kdy vrčel pořád
Teď se to stáhlo na vrčení, když chce spát - usnoutA jinak ano, nudí se a zkouší, co vydržíš
Sousedky malá nejdřív pískala a teď vrčí, vždy a všude. U jídla, u pití, na lidi na hračky. Je jí 9M. Takže tím bych se netrápila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Atominko, já se tím ani tak netrápím, jako že jsem chtěla vědět, proč ti prďolkové tohle dělají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj Míša když byl tak 4 měsíční prcek ,taky si u flašky zavrčel, a taky to třeba ani nedopil, my teda máme s mlíkem problém, moc ho nechce.Nu co se týče lžičky to je upa to samý jak vidí bryndák a jidlo hotovo
to jak píšeš , že ti bulí tak do 10 lžíček, to je u nás taky furt, příde mi jako, že je tak desně hladovej, že se nemuže dočkat další lžičky:-DDD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit