Ananas v 7 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ananas v 7 měsích
Furt s eu nás točí ke svačině .hruška,jabko,banán ( už konečně začal jíst) pomelo-skleničkový kupuju švestku a broskev…Mám pocit,že dávám furt to samý a tak mě napadl ananas
,ale si tak říkám jestli to takhle malej prcek vůbec může,jetsli to na něj nebude kyselý
…A jak ananas připravit uvařit a rozmixovat
..jaký jiný ovoce dáváte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ananas bych zrovna nedávala… on je docela „agresivní“, já můžu tak max. kompot, po čerstvém mě svědí pusa, takže na prckovi bych nepokoušela ani ten kompot.
Dětem nevadí, když mají pořád to samé dokola…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ananas nemůžu ani ted ve své dospělosti
,opravdu je agresivní až běda nedávala bych ho ![]()
- Citovat
- Upravit
Kluk měl v 7m jen jablko a banán a nijak si nestěžoval. Ananas mi taky přijde agresivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, že takhle malé děti si nepotrpí na různorodost stravy. Ananas určitě ne, to je docela silný alergen. Já například mojemu 9-mes. prckovi nedávám ani ten banán, ale tak já jsem zase extra opatrná ![]()
JInak přesnídávky jsem viděla i borůvkovou, tu jsem minule dala a chutnala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jablko, hruška, jablko, hruška, potom někdy banán
.
Ananas, pomelo či co to tam zaznělo, borůvky, jahody, kiwi apod. určitě až po roce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomelo proč až po roce
přímo mudra mi ho doporučila na kojení.net taky napsaný pomelo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obecně citrusy až po roce, zase potencionální alergeny…
Fakt není kam spěchat.
Majda vlastně to první léto baštila ještě maliny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kam spechame? my v roce jime jablko, hrusku, kousicek jahody do jogurtu nebo pudinku, obcas kulicku hroznoveho vina, okurku a nektarinku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak borůvky bych zrovna klidně dala. Syn je jako alergik směl. Melouna taky klidně. Možná teda ne v sedmi měsících. To dostává tvoje dítko dost pestrou stravu, co se ovoce týká.
Ananas miluju, ale z některých mě osobně pálí pusa hodně dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak borůvky jsou podle mně neškodný, maliny ani jahody bych nedávala, pomelo je zbytečný. A u těch malin je asi hlavně kvli těm zrníčkům, který se nedaj rozmixovat.My taky jedeme jablko, hrušku, banán, na mrazáku mám ještě meruňky a švestky, to jí chutná. Ještě jsem zkusila hroznový víno. V zásadě se má dávat ovoce, který vyrostlo tady u nás, takže exotický ovoce až po roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ananas se musí po nakrájení nechat zvětrat, třeba hodinu, teprve pak jíst. Pak není tak agresivní, ale dítěti bych ho stejně nedala a myslím, že by mu ani nechutnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarketaJ píše:
Tak borůvky jsou podle mně neškodný, maliny ani jahody bych nedávala, pomelo je zbytečný. A u těch malin je asi hlavně kvli těm zrníčkům, který se nedaj rozmixovat.My taky jedeme jablko, hrušku, banán, na mrazáku mám ještě meruňky a švestky, to jí chutná. Ještě jsem zkusila hroznový víno. V zásadě se má dávat ovoce, který vyrostlo tady u nás, takže exotický ovoce až po roce.
To ti tam ale nezapadá ten banán ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě dcera jí ananas od 10m.a miluje ho,čekala jsme zda se osype,ale v pohodě.Jahody,maliny,meloun atd všechno jedla před prvním rokem a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit