Snídá před odchodem do MŠ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
11.4.12 14:31

Urcite bych snidani nevynechavala. Kdyz to nezavedes ted, tak uz asi nikdy. Zkusila bych aspon nejaky pidikousek neceho, aby to byla aspon „jako“ snidane a trvat na tom, ze bez snidane se z domu neodchazi. Oni maji ve skolce kolem pul devate az devate hned nejakou tu svacu, takze ti hlady neumre. Ale zavest ten ritualek, ze doma se snida, byt ti pozre dve sousta.
Mala byla taky nesnidaci a zabralo na ni az snidani vselijakych tech cerealnich blbosti do mlika. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.4.12 14:33

Takže jak tak holky koukám, na snídani skoro všechny dbáte :-) Ty kuličky s mlékem, co píšete, bych taky mohla zase zkusit - třeba to sní rychleji než běžnou snídani co dostává :) Nabídla jsem mu je před nějakou dobou, ale neuspěla jsem - no a teď to zkusím zas, třeba se chytne - opakování matka moudrosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
11.4.12 14:38

Vstává v 6:30 - 7:00, snídá buď cereálie s mlékem nebo jogurt, svačina ve školce je kolem 8:30.
Tato lehká snídaně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.4.12 14:40
@La kofola píše:
Nesnídá - snídani mají kolem osmé ve školce.

přesně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.4.12 14:41

Ja jeste nemam zkusenost, ale u nas pry maji i snidani, coz mi teda bodne, dcera vstava pozde (v osm) a ja jsem rada za kazdou chvilku. Zatim teda snida mliko, mozna ji to zustane, bez toho to teda nejde, pak chvilku vydrzi.

ja jako mala snidala, taky jsme meli honku, vetsinou byly piskoty s maslem a caj a stejne rano nejsem navykla snidat, tak ze to neni pravidlo ten navyk. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.4.12 14:41

Jo a ještě - příklady táhnou :mrgreen: alespoň u nás maminčina či tatínkova miska s musli či kaší rozhodně nezůstanou nepovšimnuty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.4.12 15:02

Malá ještě do školky nechodí, ale co mám informace, tak v naší školce snídaně nevedou a první jídlo je až svačina kolem 9:30. To mi přijde už dost pozdě na první jídlo, takže předpokládám, že snídat bude normálně doma před odchodem.
Ale je mi jasné, že to bude boj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
11.4.12 15:09

Já sama ráno nejím, dělá se mi z toho zle (jako dítě mě do snídaně nutili a pak mi bylo vždy dopoledne špatně). Dcera snídá jen někdy, když vstane brzo, jinak vstáváme před osmou a v devět dostávají jídlo ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
11.4.12 15:23

stejně jak Vik - vstáváme v 8, o půl deváté je ve školce a před devátou mají svačinku. Když vstane dřív a chce jíst, samozřejmě snídani dostane, většinou to ale nestíháme. Já sama nejsem schopna minimálně hodinu po probuzení jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
11.4.12 15:31

Snídat nestíháme, pokud vstane dřív, tak má vyjímečně jogurt. Jinak jí ve školce v 8:00. O víkendu snídáme taky nejdřív v 8:00, ale spíš dýl, čekáme, až se dotáhne tatínek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.4.12 15:56

Syn chodí teprve jednou týdně do jeslí, kde mají sváču hned v půl deváté. Ráno vstává v 7, vypije si v posteli mlíčko a na 8. hodinu je v jeslích. Někdy ještě sní 1/2 rohlíku. Snažím se ho naučit, aby vždy pře odchodem něco snědl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.4.12 16:39

U nás ve školce mají taky v 8 hodin snídani. Ale dcerka snídá i doma, protože školkové pomazánky jí moc nejdou :? . Doma si dá kakao a většinou pribináček, ve školce si pak dá samotné pečivo + čaj. Po 9váté hodině pak mají ještě ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.4.12 17:14

Když chce, snídá, když ne, nesnídá. Na inforamční schůzce před nástupem do školky nám říkali, že jim snídani dávat nemáme, pokud na ni nejsou vyloženě zvyklí, nebo že stačí kousíček chleba, něco malého, protože mají svačinku už od půl deváté a děti, které chodí mezi šestou a sedmou mají k dispozici mléko a sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
11.4.12 17:25

malej vstává v 5,45,bohužel musí,protože musíme do práce,je to horor,to ti povím.
když se probere,dá si kakao,umyje se ,obleče a už v 6,15 šupajdíme do školky.
taky jsem si to nedovedla představit,ale člověk si zvykne.
jinak pak již svačí v 9h ve školce,takže to už jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
11.4.12 19:18

Snad se zakladatelka nebude zlobit, ale napadla mě otázka????Myslíte si, že když dítě vypije ráno před 7 hodinou 220 ml mléka, s chutí, miluje ho a pak jí až kolem 9 hodiny, že to není vhodné?? Myslím si, že ji to mléko zasytí. Co vy na to? Tímhle bych i měla trochu vyřešený problém ve 3 ve školce. Svačí tam před 9. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí