Snídaně - mimi 10 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak to já už bych musela mít ledviny úplně v prdee..i, jako mimino od 4m mi mamka dávala denne pribináka, nekojila mě a sunar jsem prý přes den skoro nechtěla a když je v krámku neměli, tak osladila tvaroh, naházela ovoce a já prej dala denně i celou kostku tvarohu a žiju a jsem zdravá jako řípa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z toho co sni na pecivu urcite játra v prd… mit nebude! Nedavam zas ty sajrajty jako pribinacek, olmici, brumik
- Citovat
- Upravit
@evulkanov ja je koupila v lekarne a jsou od7m, tak doopravdy nevím zda je jedno jaky kupujes
a piskoty taky kupuji od 6m a mám dojem ze jsou bez vajíček, ale ještě se na to podívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste jsem se chtela zeptat - jaky chleba davate. muz ted koupil Sumavu - psenicno zitny - z Tesca - pulka, krajena, balena. a po precteni slozeni se mi to teda ditku davat moc nechce:-( ma tam vic Ecek nez toustovy:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov tak jsem se koukala a Ty piskoty(susenky) od sunaru jsou bez vajec! s chlebem nepotadim, alerohlik muze!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holce je 9 měsíců a dávám ke svačince dopoledne ještě mléko, zatím je spokojená, ale nevím zda je to dobře jestli už nemám dát dopoledne něco jiného než sunar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit