Snídaně pro alergika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
8.7.15 17:27

Snídaně pro alergika

Dobrý den,
mám ročního chlapečka, který má alergické reakce na bílkovinu kravského mléka (kromě bílého jogurtu) a alergickou reakcí na vajíčka (zatím jsem nezjišťovala, zda na celé vejce). Chtěla jsem poprosit o radu, co takovému prckovi dávat ke snídani. Dávám mu zeleninu smíchanou s bílým jogurtem namazaným na chleba a nebo marmelády. Rohlík má spíše jako hračku, tak ten nedáváme k snídani. Na paštiky je podle mě malý.
Prosím, napište mi nějaké nápady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
8.7.15 17:35

Vegetariánské pomazánky…cizrnová, drožďová, hrachová, z červ. čočky…Dají se koupit i ve zdravé výživě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.7.15 17:36

I sojové výrobky, jako jogurty??

Příspěvek upraven 08.07.15 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.7.15 17:37

Nějakou kaši bez mléka? Já snídám různé instantní ze zdravé výživy (pohanková, rýžová, kukuřičná) jen z vody, přidám různá semínka (ta pro roční dítě asi vhodná nejsou), sušené a čerstvé ovoce, podle chuti přisladím agávovým sirupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
8.7.15 17:40

@87petra doporučuju skupinu na FB bez lepku, vajec, mléka. Tam je spoustu receptů a super lidí co poradí. @pannda soja je pro roční dítě je absolutně nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.7.15 17:40

I kaše jako jáhlová, pohanková… nebo udělat domácí koláč se sojovým mlékem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.7.15 17:43
@Terlas píše:
@87petra doporučuju skupinu na FB bez lepku, vajec, mléka. Tam je spoustu receptů a super lidí co poradí. @pannda soja je pro roční dítě je absolutně nevhodná.

Aha, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.7.15 17:45

AliTad děkuju za rady :) Kaše si nechám jako inspiraci na večeře pro prcka (ke kterým má taky pořád to samé)…ráno by mi ho mohly zaplácnout a nemusel by chtít oběd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.7.15 18:06

@Terlas ten fb zkusím, že mě nenapadl dřív :D Děkuju za nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.7.15 18:09

@pannda na pomazánky mrknu, sice mě v různých pomazánkách vždycky zarazila nějaká ingredience, ale nejspíš moc řeším…Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí