Snídaně pro alergika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Snídaně pro alergika
Dobrý den,
mám ročního chlapečka, který má alergické reakce na bílkovinu kravského mléka (kromě bílého jogurtu) a alergickou reakcí na vajíčka (zatím jsem nezjišťovala, zda na celé vejce). Chtěla jsem poprosit o radu, co takovému prckovi dávat ke snídani. Dávám mu zeleninu smíchanou s bílým jogurtem namazaným na chleba a nebo marmelády. Rohlík má spíše jako hračku, tak ten nedáváme k snídani. Na paštiky je podle mě malý.
Prosím, napište mi nějaké nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vegetariánské pomazánky…cizrnová, drožďová, hrachová, z červ. čočky…Dají se koupit i ve zdravé výživě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I sojové výrobky, jako jogurty??
Příspěvek upraven 08.07.15 v 17:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějakou kaši bez mléka? Já snídám různé instantní ze zdravé výživy (pohanková, rýžová, kukuřičná) jen z vody, přidám různá semínka (ta pro roční dítě asi vhodná nejsou), sušené a čerstvé ovoce, podle chuti přisladím agávovým sirupem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@87petra doporučuju skupinu na FB bez lepku, vajec, mléka. Tam je spoustu receptů a super lidí co poradí. @pannda soja je pro roční dítě je absolutně nevhodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I kaše jako jáhlová, pohanková… nebo udělat domácí koláč se sojovým mlékem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terlas píše:
@87petra doporučuju skupinu na FB bez lepku, vajec, mléka. Tam je spoustu receptů a super lidí co poradí. @pannda soja je pro roční dítě je absolutně nevhodná.
Aha, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AliTad děkuju za rady
Kaše si nechám jako inspiraci na večeře pro prcka (ke kterým má taky pořád to samé)…ráno by mi ho mohly zaplácnout a nemusel by chtít oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda na pomazánky mrknu, sice mě v různých pomazánkách vždycky zarazila nějaká ingredience, ale nejspíš moc řeším…Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit