Jak často brambor pro miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak často brambor?
Maminky, jak často dáváte k obědu brambory? My je totiž máme asi v každém příkrmu, i téměř každá sklenička obsahuje brambor. Dáváte taky tak často? Je na tom něco špatného. Popřípadě, dáte nějaký osvědčený recept na oběd? Málá má 9 a půl měsíce a přikrmována je od 6měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proc v kazdem prikrmu?
v 9m muze testoviny, kuskus, ryzi…
udelej kousek ryby se zeleninou a ryzi, nebo kuskus s masem a zeleninou, hrasek se sunkou, cizrnu, hustou dynovou polevku atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ebynka téměř každá sklenicka obsahuje mrkev. Brambore se da snadno vyhnout. Je tam místo ni testovina nebo ryze. Na škodu to asi není, ale tebe by to bavilo jist furt jen brambory? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 2× týdně, jsem dávala. jinak na střídačku různé - jáhly, rýže, pohanka, těstoviny, polenta, amarant… k tomu nějakou zeleninu, semtam maso. kombinace jsem v 9ti m příliš neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatného na tom není nic.. ale není od věci občas prostřídat.. V jejím věku už můžeš dát cokoli - těstoviny, cous cous, rýži, pohanku,..
Dělala jsem různé kombinace zeleniny a přílohy, podle toho, co jsem měla doma:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ebynka brambor? cca 2× týdně, mladý mi ho moc nechce, takovou bramborovou kaši zcela sabotuje. Mám stejně staré dítě, jí téměř vše.. takže jídelníček hodně pestý - zelenina, maso, sem tam vajco atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to občas prostřídám, dám i jáhly, pohanku, střídám druhy zeleniny, samozřejmě dávám i rýži, kuskus, testoviny, ale málo, hoodně často mám v tom ten brambor, jakoby to tím nastavuju, at je toho dostatek, málá brambor miluje, ted mám jen obavy, jestli jí to nemohlo ublížit, obsahuje solanin, tak ted zmatkuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit