Jak často brambor pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
2.7.15 11:02

Jak často brambor?

Maminky, jak často dáváte k obědu brambory? My je totiž máme asi v každém příkrmu, i téměř každá sklenička obsahuje brambor. Dáváte taky tak často? Je na tom něco špatného. Popřípadě, dáte nějaký osvědčený recept na oběd? Málá má 9 a půl měsíce a přikrmována je od 6měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
2.7.15 11:09

A proc v kazdem prikrmu? 8o v 9m muze testoviny, kuskus, ryzi…
udelej kousek ryby se zeleninou a ryzi, nebo kuskus s masem a zeleninou, hrasek se sunkou, cizrnu, hustou dynovou polevku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
2.7.15 11:16

@Ebynka téměř každá sklenicka obsahuje mrkev. Brambore se da snadno vyhnout. Je tam místo ni testovina nebo ryze. Na škodu to asi není, ale tebe by to bavilo jist furt jen brambory? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
2.7.15 11:23

Tak 2× týdně, jsem dávala. jinak na střídačku různé - jáhly, rýže, pohanka, těstoviny, polenta, amarant… k tomu nějakou zeleninu, semtam maso. kombinace jsem v 9ti m příliš neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.7.15 11:29

Špatného na tom není nic.. ale není od věci občas prostřídat.. V jejím věku už můžeš dát cokoli - těstoviny, cous cous, rýži, pohanku,..
Dělala jsem různé kombinace zeleniny a přílohy, podle toho, co jsem měla doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.15 11:33

@Ebynka brambor? cca 2× týdně, mladý mi ho moc nechce, takovou bramborovou kaši zcela sabotuje. Mám stejně staré dítě, jí téměř vše.. takže jídelníček hodně pestý - zelenina, maso, sem tam vajco atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.15 11:37

Já to občas prostřídám, dám i jáhly, pohanku, střídám druhy zeleniny, samozřejmě dávám i rýži, kuskus, testoviny, ale málo, hoodně často mám v tom ten brambor, jakoby to tím nastavuju, at je toho dostatek, málá brambor miluje, ted mám jen obavy, jestli jí to nemohlo ublížit, obsahuje solanin, tak ted zmatkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí