Snídaně pro drahou polovičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11750
5.6.13 13:50

Ale co uz, odpovidala jsem i do strelenejsich diskuzi. Manzel vstava o tri hodiny pozdeji nez ja, takze ma snidani na stole kazdy den. Pokud je to chleba, tak jsou na nem dve kolecka sunky nebo syra tak, ze to zakryva celou plochu a nazdar :-) Ale on je rad za vsechno, takze si nikdy nestezoval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
5.6.13 13:50

No to teda ani náhodou:-) bajo v tak první mesic vztahu… Ale miluju ho porad stejně. Kdyz nemusím z postelu, jdu do prace napr.az na devátou, tak by me ani nehlo mu jít chystat snídani…on mi ji taky nechystá:-) a ani kdyz vstavame společně, kazdy si neco uloví v Lednici a trada…společne opulentni snídaně i ve společnosti deti pořádáme o víkendech a to je taky tak ze kazdy nanosi na stůl neco a bastime:-)
A s tim jak připravuji chleba- tak podle času… Nekdy to tam naflakam a kdyz je cas tak si to vymazlim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.6.13 13:51
@no.to.mi.pověz píše:
až příjdou asi mu to utnu,–))

jako ono to jde i detma. ale my treba snidaname na etapy, protoze maly je v tu dobu desne akcni a chce si hrat…
snidame spis stylem - neco si tam najdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.13 13:55

No mě třeba úplně rozčiluje myšlenka, že mi dělá v kuchyni bordel a když si představím jak to dělá neohrabaně tak to jdu raději udělat já…ale fakt, že ještě nemám děti, to pak asi ženská řeší jiný věci,–)
snídaně o víkednu pokud nepracujeme máme taky společné alá švédský stůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.13 13:57
@Ali-Ali píše:
jako ono to jde i detma. ale my treba snidaname na etapy, protoze maly je v tu dobu desne akcni a chce si hrat…
snidame spis stylem - neco si tam najdi :lol:

no a pak vidět ty rozházený věci v ledničce a blbě zabalený máslo…děs běs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 13:57
@no.to.mi.pověz píše:
až příjdou asi mu to utnu,–))
? proc?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.13 14:02
@dani24687 píše: ? proc?

no když s miminem usnu v pět a měla bych za hodinu vstávat tak to nevstanu když nemám vidinu dalšího usnutí bez rušení…teď když vstává dřív než já, tak vstanu, popaměti udělám snídani a jdu pokračovat ve spaní…když vstávám třeba o hodinu déle tak se mi ještě „vyplatí zabrat“,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.6.13 14:03

Nedělám snídani muži nikdy..Za prvné vstávám ve 4.20 a jedu na ranní, takže je mi všechno u zádele a za druhé on pracuje doma, takže se může obsloužit kdykoli cokoli. Nejsem obskakovací typ.
Pro děti ano, pro dospělé ne.
To jak si kdo obkládá chléb - asi na to není žádná norma - prostě jak to má kdo rád. Mě stačí jedna vrstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.6.13 14:04

Prosím vás, rozumím tomu dobře, že některé ženy vstávají o své volno před ranní směnou manžela a chystají mu snídani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.6.13 14:05
@Lizbeth píše:
Prosím vás, rozumím tomu dobře, že některé ženy vstávají o své volno před ranní směnou manžela a chystají mu snídani?

Už tomu tak bude :D ještě, že má můj muž dostatek taktu a nechá mě v mém volnu vyspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 14:06

@no.to.mi.pověz tak to ja bych nevstavala ani bez decka kvuli snidani :-D takhle malej vstava v 6-7, takze jsem vyspana, jdu do sprchy, udelam snidani, kdyz nestihnu predchozi den. muj chodi az na 9 do prace. snad nebudes chodivat spat v pet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.6.13 14:07

Pobavíme se o tom, kdo má na co chuť a kdo má volné ruce nebo čas, tak to nachystá nebo si chystá každý sám. Většinou je to tak, že já mám práci s dětma, takže on chystá snídani.
Vstávat kvůli snídani někoho, kdo si umí udělat snídani sám, mi přijde naprosto zbytečné. Mě by to teda ani nenapadlo, manžela nikdy nenapadlo o tom mluvit, ale on umí udělat všechno a nezneužívá čas a energii druhých.
Snažíme se fungovat jako tým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129

Ja jsem doma a vždy vstanu kdyz manžel odchází a dělám mu snídani. Vetsinou pecu housky ci dalamanky, pak to námahu domácím bylinkovym máslem a dam na to bud domaci paštiku, ci šunku a vajíčko na tvrdo. Nebo dělám livance ci omelety a tak… ;) a jeste mu dělám svá i z dopolední, odpolední a oběd. Večer je samozřejmě tepla večeře s polévku každy den :-)) a kdyz jsme spolu doma dělám to same ;) tedy různé druhy jidel.

• Citovat
  • Upravit
12978

Nebudu lhát, ale mám nyní u pc téměř zástavu srdce 8o
Si to nějak nedovedu ani představit - jakože bych šla do práce, probudila manžela at mi udělá snídani a šla se namalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@lllucie píše:
No to teda ani náhodou:-) bajo v tak první mesic vztahu… Ale miluju ho porad stejně. Kdyz nemusím z postelu, jdu do prace napr.az na devátou, tak by me ani nehlo mu jít chystat snídani…on mi ji taky nechystá:-) a ani kdyz vstavame společně, kazdy si neco uloví v Lednici a trada…společne opulentni snídaně i ve společnosti deti pořádáme o víkendech a to je taky tak ze kazdy nanosi na stůl neco a bastime:-)
A s tim jak připravuji chleba- tak podle času… Nekdy to tam naflakam a kdyz je cas tak si to vymazlim:-)

já to takhle praktikuji 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport