Snídaně pro drahou polovičku

5.6.13 13:40

Snídaně pro drahou polovičku

1. Děláte snídani pro drahou polovičku i když nemusíte vstávat do práce??
  1. Kdo si nehlídá přesné kalorie a výživové hodnoty - na pečivo dám máslo(mazadlo) salám, šunku ( dávám tak aby byla zakrytá celá plocha pečiva jednou vrstvou) sýr a když je tak ještě navíc třeba kolečko pikantního salámu, hermelínu, nivy atd…jak to děláte vy?? viděla jsem i že paní namazala krajíc, rozbalila balený krájený sýr a jak tam je těch deset deka, tak to tam flákla navrh a hotovo,,,–) asi jsem moc velký estét,–)))

pro rýpaly…samozřejmě že to není dennodenní snídaně a je k tomu zelenina atd. dle norem zdravé výživy,–))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
5.6.13 13:43

Nerozumim diskuzi o snidani. Ale jime spolu, jen kdyz spolu doma. Jinak se mijime. Udelame si bud vajicka nebo pecivo se salamem a syrem. Jinak nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
5.6.13 13:44

Dělá si jí sám, já spím. Pokud jsem vzhůru, dělá jí on mě :mrgreen:
Jinak pečivo namažu a něco na to dám, podle chuti. Někdy jen sýr nebo šunku, někdy oboje. Nebo snídáme cereálie, ovesnou kaši, palačinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.6.13 13:45

@no.to.mi.pověz
mam dotaz - mas deti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
5.6.13 13:45

.

Příspěvek upraven 30.01.14 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.6.13 13:46

Já nad snídaní asi takhle nepřemýšlím, ale to proto, že po ránu poměrně chvátám, protože vstávám na poslední chvíli. Takže uvařím sobě kafe, muže se zeptám jestli chce čaj, synovi kakao nebo čaj. Já se nasnídám většinou až v práci na nástupu, malej snída většinou jenom jogurt a nebo granulky s mlíčkem, muž nevím, pač to už jsem většinou v práci. Pokud jsem doma, tak snídám dle nálady a toho, jestli něco je. Občas se mi stane, že mi po ránu není dobře od žaludku, takže nesnídám. Můj muž je samostatná fungující jednotka, takže po mě opravdu nechce, abych vstávala a šla mu dělat snídani.
Ano taková ta hezká,,reklamní,, vize jak se rodina sejde ráno u stolu, který je bohatě prostřen vším možným, je krásná, ale v reálném životě, minimálně u nás doma, nepoužitelná. Musela bych vstávat asi ve 4 ráno, abych to stihla připravit, abychom se všichni v klidu najedli a zase uklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.6.13 13:47

V soboty a neděle občas dělám palačinky a míchaná vajíčka jako společnou snídani pro muže a dítě. Že bych chystala extra menu jen pro muže, to opravdu ne. Mám svéprávného, snídani zvládne. Když už jeden či druhý chystáme něco navzájem, tak to jsou právě ty snídaně o víkendu, kdy děláme „obložený stůl“ - vyndáme vše možné + pečivo a každý se obslouží sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

Ne, nedělám mu snídaně ráno, ale snídaně připravuju… s chlebem by s tebou můj chlap pěkně vyběhnul :-D, ten snídá svíčkovou, guláš, čínu…

Jestli ti jde jenom o estetickou stránku snídaně, tak jsem si na 99% jistá, že tvému chlapovi je úplně jedno, jakým způsobem mu tam ten salám položíš… takže pokud to je důležité pro tebe, aranžuj si až do alelujá ;) :kytka:

O víkendu snídáme společně, a to dělám palačinky, puding, míchaná vajíčka s něčím, omelety… prý když pak má teplý oběd, tak nepotřebuje nějak extra vydatnou snídani :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Já drahé polovičce dělám snídaně jen o víkendu, odmítám vstávat v pět ráno…a on beztak před prací nejí, takhle brzo mu ještě žaludek nestartuje.
Jinak dělám kde co, rozhodně se nedržím zásad zdravé výživy :lol:
nejradši má klasický hemenex, pak sýrové tousty (smíchat rozšlehané vejce s nastrouhaným sýrem, namazat na toast a osmažit jen tu jednu namazanou stranu na másle), přežije i chléb se šunkou a zeleninou, rohlík s paštikou…miluje posnídat např. silný masový vývar s nudlema :mrgreen:
sladké se u nás nesnídá, různosti do mlíka taky ne.

Příspěvek upraven 05.06.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 13:48

Snidani mu delam vecer na druhy den - rohlik rozkrojim, sunku na kplecka, eidam a treba okurek na kolecka. obmenuju to. snidani mu delam proto, ze sem na materske. kdyz jsme chodili do prace oba, nedelala jsem. o vikendu dela vetsinou on.

zajimavy tema - nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
@pikola píše:
Dělá si jí sám, já spím. Pokud jsem vzhůru, dělá jí on mě :mrgreen:

Taky tak :-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li

V tydnu manzel nesnida, v sobotu dela snidani on me do. postele :-) a v nedeli delam snidani ja - vetsinou neco "na vidlicku.

• Citovat
  • Upravit
@Ali-Ali píše:
@no.to.mi.pověz
mam dotaz - mas deti? ;)

až příjdou asi mu to utnu,–))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
5.6.13 13:49
@pikola píše:
Dělá si jí sám, já spím. Pokud jsem vzhůru, dělá jí on mě :mrgreen:

Takhle to funguje i u nás. Já jsem ráda, že si můžu k ránu přispat, když mě malej v noci budí, ještě abych vstávala a šla dělat snídani.
A po porodu mi dělal manžel snídaně pravidelně, abych se vůbec stihla najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.6.13 13:50

Ráno se míjíme a když jsme náhodou doma, vstávám až se vyspím a to už je manžel dost dlouho vzhůru, takže každý jí, co si udělá a kdy si udělá a rozhodně nám je jedno, jestli jak je to na pečivu naskládané - většinou kolečka salámu, sýr, nebo marmeláda, paštika… podle toho, na co má každý chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí