Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj je rád, že v lednici je něco, co si může na ten chleba dát. Vařím jen večeře a o víkendu, holt to není moje hobby, abych mu pekla domácí pečivo, na to mu namazala domácí bylinkové máslo..
@no.to.mi.pověz píše:
vstanu, udělám a jdu pokračovat ve spaní…ale nedivím se, že to některé nechápou a nedělají…každý to máme jinak naladěné…
já už bych pak neusla. Nebo usla, ale chrápala až do oběda…což vlastně občas udělám, jen si ten slastný spánek nebortím přípravou snídaně, pro dospělýho, schopnýho chlapa…
Ne já jsem fakt lemra líná a už na začátku našeho společného soužití jsem mu vysvětlila, že jsem se nenarodila jako služka…pochopil. Snažím se tak vychovávat i syna, aby věděl, kde je koš na špinavé prádlo a že kelímek od jogurtu patří do koše…
@Drovers píše:
A on ti taky takhle v některých věcech vychází vstříc? Dělá něco, co není v ostatních vztazích běžné? Protože pokud je to vzájemné, je to asi super, i když si myslím, že zbytečně vysilující (jsem spáča vstát kvůli kusu žvance partnera mi přijde absurdní).
Na náš vztah si nemůžu stěžovat, vyhovíme si v různých směrech jak je právě potřeba…
@no.to.mi.pověz píše:
no a pak vidět ty rozházený věci v ledničce a blbě zabalený máslo…děs běs…
Tak to mě nechává naprosto chladnou. ![]()
Ale je fakt, že většinou vstávám, než jde do práce, tak mu chystám svačinu. Když spím, tak si to umí přichystat i sám. Doma ale většinou ráno nesnídá - nestíhá.
Muž si dělá sváču ráno sám, my se synem ještě spíme. Dá si na rohlík máslo a nějaký salám a je to. Sní to v práci, pokud jede autem, tak v autě.
@lleennttiillkkaa píše:
já už bych pak neusla. Nebo usla, ale chrápala až do oběda…což vlastně občas udělám, jen si ten slastný spánek nebortím přípravou snídaně, pro dospělýho, schopnýho chlapa…
Ne já jsem fakt lemra líná a už na začátku našeho společného soužití jsem mu vysvětlila, že jsem se nenarodila jako služka…pochopil. Snažím se tak vychovávat i syna, aby věděl, kde je koš na špinavé prádlo a že kelímek od jogurtu patří do koše…
to máš super nastavené
já se to snažím u syna taky praktikovat
odnáší si i plíny o koše ![]()
Chlap snídá v práci a kupuje si snídani sám.
Já s dětmi jím většinou nějaké ovesné vločky s rozinkama a ovocem. nebo kaše, chutná to kupodivu u dětem a není s tím moc práce.
Takže míru namazání a obložení krajíců nemohu dost dobře posoudit. Navíc jsem ten typ, co sežere radši ten sýr úplně bez chleba ![]()
Snídani chystá manžel mi
o víkendech i oběd
a mi nechutna vrstvit šunku, sýr, suchý salám nebo hermos ja preferuji jen jeden druh
@lleennttiillkkaa píše:
Ano, správný přístup ![]()
@no.to.mi.pověz píše:
Na náš vztah si nemůžu stěžovat, vyhovíme si v různých směrech jak je právě potřeba…
No to my taky a přesto neznám takový extrém. A po přečtení diskuze to extrém je, když mrkneš, kolik lidí se diví. ![]()
Myslíš, že by vstal kvůli tvé snídani - nebo třeba odmrazit ti v zimě auto a pak šel zas spát? A to celé rád?
Ptám se proto, že mě zajímá, jestli je váš vztah takto vyvážený, i v těch nestandardních věcech.
Já snídám až v práci, ráno se míjíme, manžel si SÁM namaže chleba uvaří čaj. vařím večeře každý den, o víkendu obědy. Proč bych mu mazala chleba? to přece zvládne, není mu pět… Jestli ty chlapy nějak nerozmazlujete ![]()
@Drovers píše:
No to my taky a přesto neznám takový extrém. A po přečtení diskuze to extrém je, když mrkneš, kolik lidí se diví.
Myslíš, že by vstal kvůli tvé snídani - nebo třeba odmrazit ti v zimě auto a pak šel zas spát? A to celé rád?
Ptám se proto, že mě zajímá, jestli je váš vztah takto vyvážený, i v těch nestandardních věcech.
já ženě v zimě nastartuju a nechám zahřát, oškrábu okna a sám jdu na autobus ![]()
Jako abych vstala, udělala mu snídani a šla si zas lehnou?? To fakt ne. Kafe udělat umí, chleba zvládá namazat, kupodivu i lednici najde
O víkendech snídani dělám většinou já, nad stylem jakým mažu chleby jsem nikdy nepřemýšlela.
Já teda chlapovi snídaně nedělám, když má hlad, tak si něco vezme sám. Kolikrát vůbec nejí a čeká na oběd ![]()