Snídaně pro drahou polovičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
5.6.13 14:09

To je zase jednou diskuze toto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

za mě teda: ne, nedělám… za prvé přes týden snídá jen výjimečně a přes víkend si nachystá snídani sám… není malomocný.
Krom toho před snídaní a i v týdnu před odchodem do práce ještě nachystá mlíko malýmu… já ho mezitím přebaluju a převlíkám.
Takže u nás se žádné obskakování nekoná. A vzhledem k tomu, že za dva měsíce nás bude o jednoho víc, je dobře, že jsem si ho na nějaké obsluhování nenaučila a naopak ho hned od začátku pěkně zapojila do každodenní péče o dítě.
Teď už jen sklízím ovoce ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.6.13 14:10
@no.to.mi.pověz píše:
no když s miminem usnu v pět a měla bych za hodinu vstávat tak to nevstanu když nemám vidinu dalšího usnutí bez rušení…teď když vstává dřív než já, tak vstanu, popaměti udělám snídani a jdu pokračovat ve spaní…když vstávám třeba o hodinu déle tak se mi ještě „vyplatí zabrat“,–)

To vážně vstaneš proto, aby on nemusel vzít do ruky nůž a namazat si chleba? 8o Upřímně říkám, že zírám, že to nechápu a nikdy bych to nedělala. Pokud by po sobě zanechával chaos, tak bych ho požádala, ať si to po sobě uklízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
5.6.13 14:10

Ja jsem doma a vždy vstanu kdyz manžel odchází a dělám mu snídani. Vetsinou pecu housky ci dalamanky, pak to námahu domácím bylinkovym máslem a dam na to bud domaci paštiku, ci šunku a vajíčko na tvrdo. Nebo dělám livance ci omelety a tak… ;) a jeste mu dělám svá i z dopolední, odpolední a oběd. Večer je samozřejmě tepla večeře s polévku každy den :-)) a kdyz jsme spolu doma dělám to same ;) tedy různé druhy jidel.

• Citovat
  • Upravit
1505
5.6.13 14:11
@Lizbeth píše:
Nebudu lhát, ale mám nyní u pc téměř zástavu srdce 8o
Si to nějak nedovedu ani představit - jakože bych šla do práce, probudila manžela at mi udělá snídani a šla se namalovat.

Třeba by to stálo za zkoušku. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.6.13 14:12
@Lizbeth píše:
Nebudu lhát, ale mám nyní u pc téměř zástavu srdce 8o
Si to nějak nedovedu ani představit - jakože bych šla do práce, probudila manžela at mi udělá snídani a šla se namalovat.

Omyl, ty by jsi ho nebudila, on by si nastavil budík a vstal minimálně půlhodiny před tebou, aby jsi měla akorát vychlazenou kávu na stole v momentě, kdy se rozhodneš jí vypít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
@Ivettka129 píše:
Ja jsem doma a vždy vstanu kdyz manžel odchází a dělám mu snídani. Vetsinou pecu housky ci dalamanky, pak to námahu domácím bylinkovym máslem a dam na to bud domaci paštiku, ci šunku a vajíčko na tvrdo. Nebo dělám livance ci omelety a tak… ;) a jeste mu dělám svá i z dopolední, odpolední a oběd. Večer je samozřejmě tepla večeře s polévku každy den :-)) a kdyz jsme spolu doma dělám to same ;) tedy různé druhy jidel.

Vlastně je to krásné, že to takhle někdo chce dělat - já smekám - zvlášt, když to někoho těší - tam není co řešit. :potlesk:
Jen se zeptám, kolik máte dětí a zda chodíš do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

Ano, když jsem byla doma na rizikovém tak jsem vstávala ve stejnou dobu jako manžel do práce, udělala mu snídani než se oblékl a spolu jsme snídali.. Ted s dítětem to je jiné - malý usíná když muž vstává do práce a já si po prořvané noci ráda ještě na chvilku zavřu oči taky takže už snídani nedělám :) Jinak dokud jme oba chodili do práce tak jsme si lovili v lednici sami (vstávali jsme každý v jinou dobu)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
5.6.13 14:13
@Ivettka129 píše:
Ja jsem doma a vždy vstanu kdyz manžel odchází a dělám mu snídani. Vetsinou pecu housky ci dalamanky, pak to námahu domácím bylinkovym máslem a dam na to bud domaci paštiku, ci šunku a vajíčko na tvrdo. Nebo dělám livance ci omelety a tak… ;) a jeste mu dělám svá i z dopolední, odpolední a oběd. Večer je samozřejmě tepla večeře s polévku každy den :-)) a kdyz jsme spolu doma dělám to same ;) tedy různé druhy jidel.

tak toto je buď míněno ironicky a pak je všechno v pořádku a nebo vážně a pak bych se asi nad sebou měla vážně zamyslet a nikdy nedopustit, aby si toto můj chlap přečetl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.13 14:14
@Drovers píše:
To vážně vstaneš proto, aby on nemusel vzít do ruky nůž a namazat si chleba? 8o Upřímně říkám, že zírám, že to nechápu a nikdy bych to nedělala. Pokud by po sobě zanechával chaos, tak bych ho požádala, ať si to po sobě uklízí.

vstanu, udělám a jdu pokračovat ve spaní…ale nedivím se, že to některé nechápou a nedělají…každý to máme jinak naladěné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 14:14
@lleennttiillkkaa píše:
Omyl, ty by jsi ho nebudila, on by si nastavil budík a vstal minimálně půlhodiny před tebou, aby jsi měla akorát vychlazenou kávu na stole v momentě, kdy se rozhodneš jí vypít…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.6.13 14:16

Jsem na rodičáku, takže nevstáváme zároveň skoro nikdy… a i když jo, snídani mu chystám minimálně, obsluhujeme se většinou sami… chystám jen teplé jídlo, někdy přinesu z ledničky, ale že bych mu mazala rohlík, to tak jednou za půl roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 14:17

@no.to.mi.pověz a proc to taky neudelas den predem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129

@Lizbeth Mame - 2 psy, 2 koně a 6 koček. Bohužel o deti jsme přišli o dvojčata v 17 tt. :,( Tak se zacneme snažit znova v záři. Ale dum, velky pozemek a zvěrstvo taky neni legrace :D Do prace nechodím mám firmu. Stejne jako manžel.

• Citovat
  • Upravit
1505
@no.to.mi.pověz píše:
vstanu, udělám a jdu pokračovat ve spaní…ale nedivím se, že to některé nechápou a nedělají…každý to máme jinak naladěné…

A on ti taky takhle v některých věcech vychází vstříc? Dělá něco, co není v ostatních vztazích běžné? Protože pokud je to vzájemné, je to asi super, i když si myslím, že zbytečně vysilující (jsem spáč :lol: a vstát kvůli kusu žvance partnera mi přijde absurdní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
5.6.13 14:18

@Mína13 bylo to myšleno opravdu vázne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat