Snídaně pro školkové děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak různě. Když máme napečeno, tak si většinou dají to plus ovoce. Jinak různé kaše nebo když máme čas a chuť tak rýži s miso polévkou a někdy i rybou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Wani teda tak to klobouk dolů, rybu k snídani by mi děti v životě nesnědli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás skolkac do sebe dostane jen hrnek cara z mléka. Má na vypraveni se 25 minut a hned po probuzení prostě nejí. Do svacinky ve školce mu to stačí. O víkendu si děláme vajíčka nebo obložení stůl co dům dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my ráno zvládání max ovocnou kapsicku. A to jak skolkacek tak školák. Když je čas cca max 1× týdně stihame pekarnu a kupuju spaldovou buchtu. Polívku a rybí bych do sebe teda nedostala ani ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ProfZav taky tak moje děti taky nechtějí před 10 nic. Prvně jsem to zkoušela ale na sílu se jíst neda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jopo píše:
Tak my ráno zvládání max ovocnou kapsicku. A to jak skolkacek tak školák. Když je čas cca max 1× týdně stihame pekarnu a kupuju spaldovou buchtu. Polívku a rybí bych do sebe teda nedostala ani ja.
Taky jsem si to nedokázala do doby, než jsem žila v Japonsku, představit
Ale teď si takovou snídani ráda dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás vedou jogurty, i pro prvňáka. Nic víc ráno nezvládáme. Kdyby měli něco „kousacího“, tak u toho (obzvlášť ten mladší) sedí hodinu. Což při odchodu z domu v 6 není reálné.
Dneska měli zbytek palačinek od večeře, jedli přesně 35 minut, starší snědl jednu palačinku, mladší půlku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se snida jogurt. Pokud výjimečně není, tak nic. Občas kluk nejí nic, dá si jen pití a tvrdí, že počká na svačinu ve školce. Já ho nenutim, já sama snídám až když ho do té školky zavedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anny2148 u nás hodně jogurty - bílý a Grankem, s musli. Ale pečivo ve školce nemaji porad, tak to tak neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 my právě s jogurty máme problém, dcera ho po ránu nesni a syn musí mít jogurt k večeři, takže ho ráno taky nechce.
U nás je to se snidanema prostě zaklety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka taky takhle brzy nesnídá, dostanu do ní hrnek kakaa a po cestě do školky jí koupím malý koláček v pekárně, ten sní a dál jí až svačinku ve školce, svačinu jí dávám z domova svojí ( je to tam bez jídla ), takže jí pečivo nedávám, dostává pak jogurt, ovoce, třeba ovocnou tyčinku, kapsičku a pak má s sbeou oběd.
O víkendu si dá čajík většinou a později už třeba pečivo s něčím, nebo když něco napeču..ale takhle hend ráno nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen teda dokud jsem nechodila do práce, bylo mi celkem fuk, když nesnídali, ani jsem jim v týdnu snídani nenutila. Do školky přišli v 8 a za půl hodiny měli svačinku. Teď jdou ale v 6 ráno a starší může svačit až o velké přestávce o půl 10, což mi i tak přijde dost pozdě po jednom jogurtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anny2148 u nás ještě hodne třeba babovka, buchta. Pecu třeba jogurtovou a dávám celozrnou spaldovou mouku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama v 6 ráno chodite už do školy? Tak to je mazec to musí být pro prvňáčka dost náročný to už je v 9 na soustředění ve škole unavený. A ve druzine je nebo jezdíte hned po výuce domů? Jako není to k tématu ale jsem jen zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit