Dětská mléčná kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No zjistila jsem ze ve spoustě z nich je bohužel cukr. S to třeba už v kasich od 4. Měsíce (Nestle). Bez cukru jsou napr kaše od Nutrilonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Baruunečka
Značka DM Bio má jednodruhové i vícedruhové bez přidaného cukru, za mě
Např. ovesná, rýžová je fajn, dnes jsem si nově koupila jáhlovou, tak věřím, že taky nezklame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta přesně ty jsem používala, dají se míchat s vodou i mlékem, dochucovala jsem přesnídávkou nebo ovocem. @Baruunečka nejhorší jsou ty ochucené a připravené dopředu, tam je vždycky plno přidaných zbytečností
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kendamil kaše. Taky bez přidaných látek, cukru, chuťově skvěle, malý je miluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádné. Nejlepší dle mě koupit samostatně např. mleté ovesné vločky, pohankové atd a z toho tu kaši udělat. Dnes už je vše děláno instantním způsobem přesto se jedná o čistou samostatnou surovinu. Žádný cukr maltodextrin oleje prostě nic. Stačí pak jen rozmíchat do um, mm, mléka přidat dle chuti ovoce, kakao, zeleninu atd a dobrota je na světě. A cena? Směšná. Ze 150g sáčku za cca 50 Kč uděláte kila kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji píše: Žádné. Nejlepší dle mě koupit samostatně např. mleté ovesné vločky, pohankové atd a z toho tu kaši udělat. Dnes už je vše děláno instantním způsobem přesto se jedná o čistou samostatnou surovinu. Žádný cukr maltodextrin oleje prostě nic. Stačí pak jen rozmíchat do um, mm, mléka přidat dle chuti ovoce, kakao, zeleninu atd a dobrota je na světě. A cena? Směšná. Ze 150g sáčku za cca 50 Kč uděláte kila kaše
Kde koupim ty mleté vločky? A to se pak musí nějak vařit že.
Nevite někdo o bezmlecne ochucene kaši bez cukru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DM bio mléčné ochucene obsahují bohužel fruktozu… a nechci dávat pořad jen ty bez chuti .....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji píše: Žádné. Nejlepší dle mě koupit samostatně např. mleté ovesné vločky, pohankové atd a z toho tu kaši udělat. Dnes už je vše děláno instantním způsobem přesto se jedná o čistou samostatnou surovinu. Žádný cukr maltodextrin oleje prostě nic. Stačí pak jen rozmíchat do um, mm, mléka přidat dle chuti ovoce, kakao, zeleninu atd a dobrota je na světě. A cena? Směšná. Ze 150g sáčku za cca 50 Kč uděláte kila kaše
Ano, také tak připravujeme, ve vodě rozvařím jemné vločky, třeba DM, přidám UM (podle věku nebo nemusí být, osladí kaši), ořechový olej, rozmačkaný banán, jablečné pyré, acidofilní mléko nebo jogurt pro zjemnění, borůvky, maliny, co zrovna letí, podle věku pak ořechy, semínka, citronovou nebo pomerančovou šťávu, prostě co zrovna je, každý den jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
DM bio mléčné ochucene obsahují bohužel fruktozu… a nechci dávat pořad jen ty bez chuti .....
Já dávala cca do osmého měsíce DM Bio, když už pak syn zvládal kousky, dělala jsem kaše z rozvařených ovesných a jiných vloček (viz. níže).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beata.xy píše:
Ano, také tak připravujeme, ve vodě rozvařím jemné vločky, třeba DM, přidám UM (podle věku nebo nemusí být, osladí kaši), ořechový olej, rozmačkaný banán, jablečné pyré, acidofilní mléko nebo jogurt pro zjemnění, borůvky, maliny, co zrovna letí, podle věku pak ořechy, semínka, citronovou nebo pomerančovou šťávu, prostě co zrovna je, každý den jinak.
Nojo ale to zatím moc není pro sedmimesicni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Nojo ale to zatím moc není pro sedmimesicni.
Jsou to tyhlety kaše od téhle firmy můžeš dávat rýžovou jahelnou…
https://aktin.cz/…-kase-ryzova?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka domácí kaše
víš co si tam dáš.
Rýžová kaše , jáhlová kaše , ovesná kaše , krupicová kaše , kukuřičná kaše , pohanková kaše ![]()
Můžeš tvořit, nic na tom není a dochutíš čím je libo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria
Praaave. Ted mam doma to Nestle a potom,co jsem si přečetla složení, jsem byla opravdu znechucena.
..Jenom kolik druhu oleje tam je,hrozný…Předtím jedla Hipp kase,ale uz ji nechutnaji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit