Dětská mléčná kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Aduš8
Jooo,ja si opravdu naivně rikala,ze je to pro maly deti,nebude to nic hroznyho…Ale to Nestle me dneska fakt vyděsilo a to ani nemluvím o tom,jak sladký to je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka píše:
@veria
Praaave. Ted mam doma to Nestle a potom,co jsem si přečetla složení, jsem byla opravdu znechucena...Jenom kolik druhu oleje tam je,hrozný…Předtím jedla Hipp kase,ale uz ji nechutnaji…
To mas nakou mléčnou od Nestle? Ty oleje budou asi součást toho mlika (dává se tam proste UM - v něm jsou rostlinné oleje). Víc mne stve ten cukr. Oni daji do ryzove bezmlecne kaše od 4 měsíců cukr. To mi hlava nebere. Já v obchodě spechala, tak jsem ji popadla a ani nečetla složení, až doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji
Ty jo ,to je ale taky super napad! Urcite vyzkousim,hlavne toho muzu využít a delat to na snídani pro nas obe ,v ramci zdravé vyzivy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beata.xy
To se mi moc libi. Spousta zdravych veci v jednom jidle,dobry napad
..Vyzkousim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25
Taky moc dekuju za inspiraci
. Zacinam se na to domacidomatvoření tvoření uz tesit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria
Jo je to instantní mléčné kase…ale ty oleje
- palmovy,repkovy, kokosovy a slunecnicovy. Chápu,ze tam nejaky musi byt,ale proc 4?
V jedny kasi…A cukr samozřejmě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka píše:
@veria
Jo je to instantní mléčné kase…ale ty oleje- palmovy,repkovy, kokosovy a slunecnicovy. Chápu,ze tam nejaky musi byt,ale proc 4?
V jedny kasi…A cukr samozřejmě…
Se podívej na složení UM jestli davas. Taky je tam olejů několik většinou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Nojo ale to zatím moc není pro sedmimesicni.
Já jsem právě do ukončeného sedmého dávala DM Bio špaldovou, přišla mi z těch instantních nejlepší, nejmíň cukru a chuťově moc dobrá, občas jsem přidala namačkáný banán, jablečné a jiné pyré, a od ukončeného sedmého měsíce už můžeš zkoušet kousky, takže pak už jsem dělala rozvařené jemné vločky s UM, opět banán nebo pyré, to už se může i jogurt, pokud se bojíš ořechů, tak řepkový olej, DM má bio řepkový pro děti, já dávala i olej z vlašských ořechů, mandlový, no a postupně přidávat různé ovoce na kousky, které dítko už zvládne, krásnou barvu kaše udělá trocha šťávy z řepy, dá se koupit v bio kvalitě. Dávala jsem do kaší i zeleninu, trošku, aby to chuťově nepokazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka ![]()
A ještě se muzes pridat do skupinky vaříme pro kojence a batolata ,je tam spousta receptu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka jen na netu
Mall anebo alza
fakt to za to stojí, muzu doporučit na 100%. Malému dávám od nich i um… chuti a složením nesrovnatelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verurizeckova píše:
@veria kaše Kendamil a mliko prave nemá nic z toho
Kendamil mliko jsem zkousela, měla jsem to nejdražší Bio, ale mala z toho měla prujem. Takže asi ani ty kaše nebudou nic pro ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit