Dětská mléčná kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
24.1.19 22:29

@Zwetta
Výborně! Určitě vyzkouším…Dekuju za doporučení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:31

@Aduš8
Jooo,ja si opravdu naivně rikala,ze je to pro maly deti,nebude to nic hroznyho…Ale to Nestle me dneska fakt vyděsilo a to ani nemluvím o tom,jak sladký to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:32

@Verurizeckova
Kde ji prodavaji? Vubec tuhle značku neznam… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
24.1.19 22:36
@Baruunečka píše:
@veria
Praaave. Ted mam doma to Nestle a potom,co jsem si přečetla složení, jsem byla opravdu znechucena. :roll: ..Jenom kolik druhu oleje tam je,hrozný…Předtím jedla Hipp kase,ale uz ji nechutnaji…

To mas nakou mléčnou od Nestle? Ty oleje budou asi součást toho mlika (dává se tam proste UM - v něm jsou rostlinné oleje). Víc mne stve ten cukr. Oni daji do ryzove bezmlecne kaše od 4 měsíců cukr. To mi hlava nebere. Já v obchodě spechala, tak jsem ji popadla a ani nečetla složení, až doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:46

@podaji
Ty jo ,to je ale taky super napad! Urcite vyzkousim,hlavne toho muzu využít a delat to na snídani pro nas obe ,v ramci zdravé vyzivy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:49

@Beata.xy
To se mi moc libi. Spousta zdravych veci v jednom jidle,dobry napad :potlesk: ..Vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:51

@lucynka25
Taky moc dekuju za inspiraci :) . Zacinam se na to domacidomatvoření tvoření uz tesit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.1.19 22:56

@veria
Jo je to instantní mléčné kase…ale ty oleje 8o - palmovy,repkovy, kokosovy a slunecnicovy. Chápu,ze tam nejaky musi byt,ale proc 4? :roll: V jedny kasi…A cukr samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 22:58

DM bio špaldová. Tu jsem synovi tajně ujídala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
24.1.19 23:23
@Baruunečka píše:
@veria
Jo je to instantní mléčné kase…ale ty oleje 8o - palmovy,repkovy, kokosovy a slunecnicovy. Chápu,ze tam nejaky musi byt,ale proc 4? :roll: V jedny kasi…A cukr samozřejmě…

Se podívej na složení UM jestli davas. Taky je tam olejů několik většinou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
24.1.19 23:40
@veria píše:
Nojo ale to zatím moc není pro sedmimesicni. :nevim:

Já jsem právě do ukončeného sedmého dávala DM Bio špaldovou, přišla mi z těch instantních nejlepší, nejmíň cukru a chuťově moc dobrá, občas jsem přidala namačkáný banán, jablečné a jiné pyré, a od ukončeného sedmého měsíce už můžeš zkoušet kousky, takže pak už jsem dělala rozvařené jemné vločky s UM, opět banán nebo pyré, to už se může i jogurt, pokud se bojíš ořechů, tak řepkový olej, DM má bio řepkový pro děti, já dávala i olej z vlašských ořechů, mandlový, no a postupně přidávat různé ovoce na kousky, které dítko už zvládne, krásnou barvu kaše udělá trocha šťávy z řepy, dá se koupit v bio kvalitě. Dávala jsem do kaší i zeleninu, trošku, aby to chuťově nepokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
25.1.19 07:40

@Baruunečka :palec:
A ještě se muzes pridat do skupinky vaříme pro kojence a batolata ,je tam spousta receptu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.1.19 08:07

@Baruunečka jen na netu :) Mall anebo alza :) fakt to za to stojí, muzu doporučit na 100%. Malému dávám od nich i um… chuti a složením nesrovnatelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.1.19 08:08

@veria kaše Kendamil a mliko prave nemá nic z toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
25.1.19 08:13
@Verurizeckova píše:
@veria kaše Kendamil a mliko prave nemá nic z toho ;)

Kendamil mliko jsem zkousela, měla jsem to nejdražší Bio, ale mala z toho měla prujem. Takže asi ani ty kaše nebudou nic pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí