13měsíční holčička nechce moc pít vodu

6879
20.1.19 12:43

Naucila jsi si ji a ted sklizis. Trvala bych na vode i nadale.
Mam dvouletyho a pije jen vodu, nebo fresh z ovoce, odmitam nabizet prazdne kalorie v podobe sirupu a stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
20.1.19 12:43

Děti mi pily taky jen ovocné šťávy ředěné. Byla jsem ráda, že do nich něco dostanu. Teď jsou starší a pijí jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.1.19 12:53
@Jogrr píše:
Naucila jsi si ji a ted sklizis. Trvala bych na vode i nadale.
Mam dvouletyho a pije jen vodu, nebo fresh z ovoce, odmitam nabizet prazdne kalorie v podobe sirupu a stav.

Klasické sirupy nekupuji. Kupuji šťávy, které jsou z 90 - 100% opravdu ovocné, které ale hodně ředím, takže ta chuť není tak výrazná. Nechci do jí cpát prázdné kalorie. Jinak ano, na vodě trvat mohu, ale upřímně si myslím, že není normální, trápit dítě celý den žízní. Něco pít přeci musí, stejně jako musí jíst. Vodu zkrátka nabízím, ale vyloženě násilím nenutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.1.19 12:57

Moje taky nechteji vodu. Odmalicka varim rooibos caj a pijou ten. Sladke sirupy bych teda nedavala, nemaji dobre slozeni a je to hlavne fruktoza. Max treba most redeny vodou.

• Citovat
  • Upravit
116
20.1.19 13:00
@Verun83 píše:
Moje taky nechteji vodu. Odmalicka varim rooibos caj a pijou ten. Sladke sirupy bych teda nedavala, nemaji dobre slozeni a je to hlavne fruktoza. Max treba most redeny vodou.

Ne, sirupy nedávám. Dávám vyloženě kvalitní ovocné šťávy ředěné hodně vodou, aby nebyly příliš sladké, popř. čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.1.19 13:00
@Schíza008 píše:
Ne, sirupy nedávám. Dávám vyloženě kvalitní ovocné šťávy ředěné hodně vodou, aby nebyly příliš sladké, popř. čaje.

Jako ovocne stavy?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.1.19 13:03

Ja si uplne nemyslim, ze by dite muselo pit jen vodu. Pokud to nema sladky jak cumel, tak bych neresila. Muzes zkusit redit vic a vic a treba se k vode casem dostanete.

• Citovat
  • Upravit
134
20.1.19 13:04

@Schíza008 Mela jsem to u syna stejne. Voda nezajem. Doted odmita i caje a to mu bude 2.5. Pije bohuzel jenruzne stavy. Pres horke leto abych ho rozpila to neslo jinak a nebude me nikdo tvrdit ze jo. Taky jsem v detstvi pila sirupy a nyni me chutna jen cista voda. Doted s pitnym rezimem na tom neni nejlepe, ale dle mudry je to zdravej chlapecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
20.1.19 13:05

Moje dite se taky v zivote nedotklo ciste vody, i kdyby melo padnout zizni. Mohla jsem se treba stavet nahlavu. Jsem rada, kdyz se aspon trochu napije nejaky stavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.1.19 13:06

@Maminanamatersky presne tak i syn. Nepije me ani caje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 13:10

Nás malej je zase opačný extrém ten zas pije jenom vodu :zed:jedině ještě vypije Caro s mlékem, dcerce buď vařím čaj s citronem nebo dělám domácí šťávu ta se zase vody ani nedotkne to radši umře žízní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.1.19 13:31

A čemu vadí čaj?? Tak nedavej ty šťávy pokud nechceš a var jí čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.1.19 13:33

Moje dcera ze začátku vodu vůbec nechtěla, pila jenom ovocné šťávy, tak jsem je ředila víc a víc, až jsme se na tu vodu dostali. Teď ji zase babičky začaly cpat šťávu, tak s ní zase trochu bojuju :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
20.1.19 13:35

Nase taky nebyla nikdy moc na piti. Ted v temer 3 letech pije pouze a jen kravske mliko a cistou vodu. Stavy, džusy ani omylem. Coz je trochu problem ve skolce, tam jim kakao, caje proste nepije. Vody maji s citronem a bylinkami, takze zase nic. Ale neptala jsem se uz dlouho jak to ma s pitim dcera. Jen jsem je upozornila, ze jen mliko a cistou vodu…

Mnozstvim neohuri ani ted. Ale stolici ma normal, chova se normal, pripominam piti, nabizim. Ale je to uz samostatna jednotka, do krku ji to nasilim nalejt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.1.19 13:38

Ahoj, já bych to taky moc neřešila. Pokud ty ovocný šťávy hodně redis vodou a čaj nesladis, tak to je dle mě ok. Náš malej pije jen vodu, ale fakt není tím, že jsem supermatka - on nic jineho nechce. Prostě je takovej. Co mu chutná je mírně perliva voda a když ji pijeme my, tak mu taky dáme. Možná by chutnala i tvoji holčičce, i když ti tu určitě někdo napise, jak je to strašný, jí dávat perlivou vodu :lol: hlavně že pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí