13měsíční holčička nechce moc pít vodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
20.1.19 13:38

Ahoj, já bych to taky moc neřešila. Pokud ty ovocný šťávy hodně redis vodou a čaj nesladis, tak to je dle mě ok. Náš malej pije jen vodu, ale fakt není tím, že jsem supermatka - on nic jineho nechce. Prostě je takovej. Co mu chutná je mírně perliva voda a když ji pijeme my, tak mu taky dáme. Možná by chutnala i tvoji holčičce, i když ti tu určitě někdo napise, jak je to strašný, jí dávat perlivou vodu :lol: hlavně že pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.1.19 16:09
@Verun83 píše:
Jako ovocne stavy?

Tak spíše jde o mošty. Celkem často kupuji např. Lažanský rubín. Nestojí majlant a dá se koupit i v běžném větším obchodě (např. Albert). Jinak někdy dělám i vyloženě domácí, ale to je hrozná piplačka. Takové ty značkové, dětské už moc nekupuji, strašně to leze do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.1.19 16:10
@alilauter píše:
Ahoj, já bych to taky moc neřešila. Pokud ty ovocný šťávy hodně redis vodou a čaj nesladis, tak to je dle mě ok. Náš malej pije jen vodu, ale fakt není tím, že jsem supermatka - on nic jineho nechce. Prostě je takovej. Co mu chutná je mírně perliva voda a když ji pijeme my, tak mu taky dáme. Možná by chutnala i tvoji holčičce, i když ti tu určitě někdo napise, jak je to strašný, jí dávat perlivou vodu :lol: hlavně že pije.

Také mám k supermatce v tomto ohledu asi daleko.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
20.1.19 22:27

Ovocnym stavam bych se snazila vyhnout, kazi zoubky.
Spis.se zkus zamerit na cajiky,je spousta ovocnych druhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí